Відповідь: А я був/була на виставці... Виставка ще не почалася, але фотографії, що там будуть, я вже бачила, і навіть допомагала відбирати. Отож, рекомендую: Ініціатива з реставрації скульптури Меркурія та кав’ярня-галерея «Штука» , що у Львові на вул. Котлярській, 8, запрошують на відкриття фотовиставки «Врятувати Меркурія», яке відбудеться у вівторок 21 грудня о 19:00. Експозиція триватиме з 21 по 31 грудня.
Відповідь: А я був/була на виставці... Я таки там була вчора з Дарцею, а сьогодні ми проводили там зустріч ініціативи. Виставка справді дуже цікава. Бачила всі фотографії на компутері, але надруковані вони зажили зовсім іншим життям. В кожній - окрема історія. А ще, зробивши пожертву на реставрацію Меркурія на більше ніж 100 гривень, можна вибрати одну з фотографій, яку Ви отримаєте після завершення виставки. Чудова нагода зробити комусь оригінальний подарунок до Нового року! Ну і сама кавярня направду вартує того, щоб туди зайти. ТАм все витримано в стилі Галичини 100річної давності. А ще там завжди тихо і мало людей, бо вона нерозпіарена серед туристів. І смачне солодке і кава (чай не пробувала)
Відповідь: А я був/була на виставці... Виставка для любителів рибок (власними очима ще не бачила але на днях планую сходити). Львівський клуб акваріумістів спільно з Львівським міським еколого-натуралістичним центром проводять першу виставку-конкурс мікроакваріумів у м. Львові. Виставка-конкурс буде проходити з 09.01.2011р. по 23.01.2011р. за адресою: м.Львів, вул. Кубанська 12 - "Дитячий зоопарк" (біля Стрийського ринку). Зоопарк відчинений щоденно з 14.00 до 18.00год. Поряд з конкурсом мікроакваріумів вперше у Львові з 15.01.2011р. по 23.01.2011р. відбудеться виставка ікрометних карпозубих (кіллі), підготовлена членами Львівського осередку Слов"янського клубу любителів ікрометних карпозубих (СКЛІК). Буде представлено понад 15 видів з 4-ох родів цих яскравих та захопливих рибок, поки мало відомих для загалу акваріумістів. По закінченню виставки 23.01.2011р. 0 15.00год. відбудеться аукціон-продаж з частини представлених видів кіллі.
Відповідь: А я був/була на виставці... У "Зеленій канапі", що на Вірменській відкрилась суперпозитивна виставка. Підіть - не пошкодуєте. Для дівчат - вишивальниць і майстринь іграшки натхнення і ідей безліч Сезон зимових святкувань в «Зеленій канапі» продовжується з відкриттям нової виставки: «Падав сніг на поріг», авторами якої є дві художниці Вікторія Проців та Інна Івасюк. З 12 січня і до кінця місяця в галереї ви побачите театралізовані забави, карнавали, вечорниці з їхніми кокетуваннями і залицяннями, від двох вже дорослих мисткинь, для яких дитинство не закінчується. Вони бережуть вірність цьому світлому і щирому періоду в житті кожної людини, за допомогою своєї творчості. Вікторія Проців малюючи свої кольорові зображення кумедних персонажів і сюжетів, а Інна Івасюк бавлячись в магодзи – текстильні ляльки ручної роботи. «Падав сніг на поріг» - постсвятковий антидепресант для дітей, в якому б віці вони не перебували.
Відповідь: А я був/була на виставці... У Львові відкрилась нова галерея "Леміш". До 4 лютого триватиме виставка 33 львівських митців. Там представлено багато цікавих робіт в різних техніках: живопис, скульптура, батік, графіка, кераміка, приклдадні роботи ітд. Виставкові зали працюють з вівторка по суботу: з 14.00 до 20.00, в неділю: з 12.00 до 18.00 понеділок - вихідний. Адреса: в. Ставова 7-В Це перехрестя в.Хімічної та в.Чорновола (перед МакДональдсом), друга зупинка від готелю Львів.
Відповідь: А я був/була на виставці... Вчора випадково зайшла на доброчинну виставку "Діти та Ангели" на Руській. Маєте змогу, зайдіть обов'язково! Виставка маленька але дуже приємна! Виставлені вишивані роботи з дітками та Ангеликами. Дуже позитивні емоції! Пригостили мене ще гормоном щастя Ще буде до неділі з 11:00 до 18:00
Відповідь: А я був/була на виставці... І я туди збираюся.) Якщо не помиляюся, точна адреса вул.Руська, 10? До речі, моя робота "Дівчинка і кролик" теж там виставляється для збору коштів для маленького хлопчика,лікування якого дуже дороге.
Відповідь: А я був/була на виставці... "Діти та Ангели" фото для тих, хто не встиг побачити таку красу Майже ідеальний Осеняй их милостью історія .. Молись не перестаючи Новонароджене дитя Справжні почуття ... ця робота вразила мене найбільше мінімум з усього, що могла пофотати Сподіваюсь, змогла передати трішечки позитиву! Повірте, це крихта з усього)))
Відповідь: А я був/була на виставці... Ось тут Наталя написала про результати цієї виставки .Чудова виставка !
Відповідь: А я був/була на виставці... була сьогодні в "Зеленій канапі", а там... «Літня виставка» Євгенії Гапчинської. нарешті я здійснила свою маленьку мрію подивитися зблизька на її рожевощоких янголяток. одразу захотілося всіх додому забрати
Відповідь: А я був/була на виставці... Запрошую на виставку мініатюр "Балет. За лаштунками". Проходить з 23 серпня по 4 вересня в галереї "Коралі" по вул.Менцинського, 5. Автори Інна та Наталя Шинкаренко. P.S. Прошу модераторів вибачити, але теми з афішами я не знайшла...
Відповідь: А я був/була на виставці... Ми поцікавились вартістю тих картин. Так там найдешевша картина починалась з ціни 5000 ...і ціни були вказані не в українській валюті, а зелених долрах...а найдорожча була 100 000 умовних одиниць .ми облизались і пішли
Відповідь: А я був/була на виставці... А я була на відкритті виставки "Червона книга" Романи Романишин в галереї "Primus". Вражень дуже багато і всі позитивні плюс до того, там дуже затишна атмосфера і дуже цікаво. Доречі, виставка триватиме до 4 грудня.
Відповідь: А я був/була на виставці... Дівчата мисткині ану поділіться фотами з виставки Авторська ялинка!!! Так цікаво то все побачити, бо в інтернеті ще фоток майже немає.
Відповідь: А я був/була на виставці... Там дуже-дуже класні ялинки, розкішні від Аlex та Springusha ,але я на жаль невстигла сфоткати крім своєї(
Відповідь: А я був/була на виставці... Лія!В тебе теж дуже багата ялинка Приємно було познайомитись! Робіт багато дуже цікавих медівникове містечко-це щось! Завтра закину кілька фото
Відповідь: А я був/була на виставці... Найбільше мені на цій виставці сподобалась композиція Марини ЗиміноїСкільки дрібних деталей,ми з Алекс довго роздивлялись,і все-одно,багато чого побачила вже на фото... Класні дуже дракончики в Каті В Алекс цілий домашній куточок,малявка гріється Медівникове містечко! Ангелики
Відповідь: А я був/була на виставці... І ми сьогодні там були-емоцій море, трішки навіть закупились- ось фото(правда з телефону). На фото за дочкою ялинка з чудо-драконами- ось вона моїй малій сподобалась найбільше)) А Львів із печива- це просто бомба!!