Відповідь: А як вас звуть? А мене звати Олена. В школі і зараз на роботі Оленка, в університеті була Лєнкою))) Для чоловіка Оленця
Відповідь: А як вас звуть? Мене звати Люда. На навчанні та батьки кажуть Люда. В гуртожитку Люся, Люсік) а чоловік називає мене киця, сонечко, половинка і т. д. не люблю коли говорить до мене по імені. якого воно мені грубо звучить.
Відповідь: А як вас звуть? А мене Вікторія)) Домашні кличуть Віта, Вітуся; друзі - Віка; підлизи - Тусінька, одна подруга - Кукуся Ще чую про себе деколи: Туська, Віталіночка (це б/ф), Вік, Торі .....
Відповідь: А як вас звуть? Мене звати Люда. На навчанні та батьки кажуть Люда. В гуртожитку Люся, Люсік) а чоловік називає мене киця, сонечко, половинка і т. д. не люблю коли говорить до мене по імені. якого воно мені грубо звучить. ---------- Додано в 18:00 ---------- Попередній допис був написаний в 17:59 ---------- ВАШ ЧОЛОВІК АБО РОМАНТИК,АБО ЙОМУ ВАШЕ ІМЯ НЕПОДОБАЄТЬСЯ....)))
Відповідь: А як вас звуть? Мене звати Наталія. Рідні і друзі називають Наталя, Наталка, Наталочка, Наталі, Наталюська, Наталюнька, Наталюсик. Коханий по імені звертається рідко, але деколи каже Натася. Як і решта форумлянок з таким іменем не люблю коли говорять Наташа або Наташка.
Відповідь: А як вас звуть? А я в паспорті Олександра. На роботі мене звуть як в паспорті написано Олександра Михайлівна, для домашніх я - Леся, для чоловіка - Лесуня (це імя мені подобається найбільше) або Лесик
Відповідь: А як вас звуть? Я Олена, частіше називають Лєна, а варіантів-то безліч: Лєнок, Лєнчик, Лєнуха, Лєнуля, Лєнусік, Лєночок. Ех, яка одноманітність...
Відповідь: А як вас звуть? А мене звати Емілія, Мільця. В школі кликали Мілка або Мілківей(тоді якраз йшла реклама "молоко вдвойне вкусней если это Милкивей"). А по роботі то тільки по фамілії. Добрий день, вас турбує Мельник(зразу всім все ясно).
Відповідь: А як вас звуть? В мене два імені: Людмила - милая людям, так мене називають друзі. Христина - присвячена Христу, так до мене звертаються рідні
Відповідь: А як вас звуть? А я Ірина, але дуже люблю коли мене називають Іринкою, просто закипаю, коли - Іркою
Відповідь: А як вас звуть? Мене звати Олександра. Різні люди називають по-різному. І скільки варіацій на тему свого імені я за все життя начулася: від Санька, Санюши, Сашулі до Сандри, Алєкс та Санчо. Але мені це дуже подобається!! Виводить, коли намагаються назвати Олесею, Сашею чи Шурою.