Відповідь: А яка у Вас ялинка? А це наша ялиночка а ще така манюня... В коридорі ось така... На балконі і такі композиціі з гілочок
Відповідь: А яка у Вас ялинка? А ось наші красунькі В спальні В дитячій В вітальніПрикрашена синочковими поробками
Відповідь: А яка у Вас ялинка? таки так, знову жива і цього разу справжнє "дєрєво"- висока в нас красуня, майже 4 метри. вийшов конфуз, іграшок в нас небагато, бо ялинки завжди були невисокі, але каже чоловік, що так навіть цікавіше, бо хочеться підходити і те різне мацьопство розглядати. під ялинкою живуть: ще гілячку сфоткала, бо зблизка і вживу то все граніше трохи є іграшок, які я зробила з пластики, з фетру такі і такі
Відповідь: А яка у Вас ялинка? Наша Новорічна Красунька... ...вдень.. ввечері.... ...та ось такий несподіваний "спецефект" щойно "видав" мій старенький поломаний фотік
Відповідь: А яка у Вас ялинка? Думали будемо цього року без ялинки, але чоловік взяв і купив маленьку. Ось така у нас: Дещо на ялинку не влазило ))): Запах.... дуже суперовий! Ялиночка пахне і іграшки також )))). Дуже святково! Не пожаліли, що поставили.
Відповідь: А яка у Вас ялинка? А ось наша. Як жила з батьками то завжди живу ставили і 4 метри висотою, а на нашій з чоловіком теперішній квартирці сильно не розженешся. Невеличка і штучна. Але я її люблю. І ті пару іграшок теж дуже мені дорогі і особливі.