А навчіть мене... або таємниці файної господині

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Маруся-мама, 10 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. zetta

    zetta Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    дівчата, дуже треба рецепт перевіреної " п"яної вишні".. але шоб розписано як, шо і за чим... ше не робила її ні разу, а хочу того торта на подарунок... ну і шоб не упасти в болото лицем.... поділіться будь ласка.
    і ше зразу питання чи можна туди вишні морожені?
     
  2. Ная

    Ная Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Як готувати індичу печінку? Я собі думала,що так само як курячу,а печінка вийшла тверда і несмачна(((
     
  3. Cifalius

    Cifalius Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Дівчата, може хтось має добрий рецепт ПЕЧЕНОГО паштету?
     
  4. Irusya

    Irusya Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Я маю з курячої печінки.
    0,5 кг курячої печінки змолоти + 2 вел цибулі (також змолоти) + 4 яйця + 1 шклянка муки з 1 ч.л. порошку до печива + 1 шклянка молока + сіль і перець за смаком.
    Суміш виходить досить рідкою, але то не страшно, коли спечеться і вистигне буде гарно різатись. Я печу в шкляній формі при темпер.180 приблизно 30-40 хв.
     
  5. Solomi

    Solomi New Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    а хтось робив фаршировані крабові палички?
    бо в неті є рецепти, але
    цікаво чи воно смачне?
     
  6. наталя 2204

    наталя 2204 Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Я завжди роблю по цьому рецепту: http://www.say7.info/cook/recipe/625-Sufle-kurinoy.html
     
  7. Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Я ще сама не готувала, але їла на гостині - було дуже смачне!
    Вони ще були обсмажені в лізоні, а що всередині - поняття не маю!
     
  8. napoleona

    napoleona Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    я робила: начинка сир з майонезом і часником і червоним перцем і обсмажувала у лізоні мені дуже смакувало
     
  9. innamorata

    innamorata Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    дівчатка, підкажіть, чи є якісь особливості приготування свинно печінки(ну типу відмочити і т.д.) щоб посмажити з цибулькою і грибами(доречі підкажіть як то правильно робити. бо такі речі зазвичай на інтуіції готую)
     
  10. zlatovlaska

    zlatovlaska Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Дівоньки, проконсультуйте :)
    Пекла я вчора еклери (заварні). Розігріла духовку до 200 градусів, дала все по рецепту... пекла 28-30 хв, вони недопечені всередині. Я на них мала таку велику надію на сьогодні :sad: Чо не так?
     
  11. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    180 градусів.40 хв.
     
  12. Yoda

    Yoda New Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    я вимочую в молоці пару годин.
     
  13. napoleona

    napoleona Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    теж ставлю на нніч в молоко
    має кращий смак ніж не вимоченна
     
  14. Ivanna

    Ivanna Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    В мене по рецепту їх треба пекти 5-10 хв в гарячій духовці (я десь печу на 200), а потім зменшити до середнього (170-180) і ще пекти 30-40хв. (в мене виходить по часу менше).
     
  15. zlatovlaska

    zlatovlaska Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Може вони не сирі в мене? От вчора , десь за годинку після того як спеклись, розрізала. В середині такі ниточки липкі, ніби як тісто сире... Сьогодні розрізала вже кілька, ниточки є , але вже не липнуть. Може просто засохли.
    Які вони мають бути в середині?
     
  16. Ivanna

    Ivanna Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Вони в середині мають бути пусті, може і є якісь волокна, я уваги не звертала, роблю невеличку дірку і шприцом даю начинку і все.
    Я орієнтуюсь, що вони готові по їхньому вигляді: гарно підросли, золотисті і вони легко відстають.
     
  17. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Моя хресна так робила: всередину крабки намазати майонезом і покласти шпрот + кропу трохи :)...Здається все. І замотуєш назад. Д.С. Що розмотати-замотати - то, мабуть, треба перше їх разом з целофаном в теплу воду покласти

    Ну нічо так смакувало:)
     
  18. napoleona

    napoleona Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    є спеціальні крабові рулетики якраз для фарширування вони дуже легко розкручуються
    коли прожарити у лізоні то смачніше ніж сирі
     
  19. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    ще би знати, що то за птах такий "лізон" ....:d23:....що я сильно затуркана!? :girl_crazy:
     
  20. Solomi

    Solomi New Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    вода з борошном, або ще яйце туди можна збити
     
Статус теми:
Закрита.