Відповідь: А вам заважає Євро 2012? кхм. фанзону привести в наш дворик 3*3 метри? то центр. я їхала в автобусі з АС - їхав якийсь хлопчина з навколишніхї сіл і по телефону всім колєгам дзвонив і розказував шо він буде в фанзоні. і вже пляшку пиву випив, і ше 2 зараз вип*є. шоб пагулять і всі діла футбол ні при чому. най си жиє но отих зараз каталізує конкретно
Відповідь: А вам заважає Євро 2012? Не хочу ,щоб Ви мене хвалили, але у нас багато хто так робить - збираються сім"ями -друзями-кумами по 10-15 чоловік і вболівають.Ну так- у нас не центр, у нас-СЕЛО!
Відповідь: А вам заважає Євро 2012? О, тут ще й маємо позитив від футболу - мож вирахувати, хто чим дихає і не тіки дихає.
Відповідь: А вам заважає Євро 2012? абсолютно не заважає. телевізор майже не дивимося ( тай чоловік не фанат футболу взагалі), живемо в приватному секторі, тому ніяких пабів, вболівальників, туристів і т.д. немає, в центр чи в сторону Арени не їздимо, тому все супер. якби не темки та дописи на ДП, то і не знала б що Євро у Львові вже)))
Відповідь: А вам заважає Євро 2012? в мене аналогічна ситуація, тому ніяких незручностей не відчуваю. Хіба чоловік вболівальник і цілими вечорами сидить біля телевізора.
Відповідь: А вам заважає Євро 2012? Нічим не заважає Це ж хоч футбольне, але свято, врешті-решт, і відбувається воно в нас всупереч таким різним і складним як політичним, так і економічним обставинам. Чому б не порадіти? Мені, наприклад, дуже подобається і фан-зона, і весь той драйв, що там панує. Звісно, не можу не поспівчувати мешканцям центральної частини міста (шум, гам, крики), ну але це, на жаль, вимушена незручність "центрового" життя (і причина, з якої я категорично не бажаю жити саме в центрі). Залюрені під"їзди, НМСД, не є прямим наслідком Євро. Радше Євро виступило каталізаторам рагульників, які і без футбольних баталій йдуть справляти нужду в під"їзд чи в брамку. Тут вже варто абстрагуватися від футболу, адже проблема перетворення під"їздів на громадські вбиральні справді є і в "мирний" час і вирішувати її ой як потрібно.
Відповідь: А вам заважає Євро 2012? Тільки що дуже мені завадило Євро втрафити до перукарні в центрі. Треба було об'їхати пів Львова або кидати машину і гнати пішки. Хоча сама винна, можна було додуматись, що перекриють дороги. Всі решта моменти влаштовують - і атмосфера свята, і культурна програма на всі сімейні вечори. Пи.си. Завдяки Євро на обличчях наших даішників засяяли європосмішки. Приємненько.
Відповідь: А вам заважає Євро 2012? Аналогічно, живемо на Грінченка, то окрім прапорів на машинах жодних нятяків на Євро, думаю десь блищим часом вибратись в центр...
Відповідь: А вам заважає Євро 2012? а я з чоловіком також сиджу і дивлюсь Євро-2012, в мене любов до футболу, мабуть, закладена на генетичному рівні (в родині окрім вболівальників є багато футболістів)
Відповідь: А вам заважає Євро 2012? А мені не заважає Хоча живу через дорогу від стадіону, от вже кілька годин слухаю гупання музики...І то ше далеко не кінець Але за щасливим випадком, я була на грі 9 червня і маю досі купу позитивних емоцій, тому тільки тихенько заздрю всім, хто сьогодні йде на матч
Відповідь: А вам заважає Євро 2012? Мені так аж щоб сильно ні. Спочатку було незвично, купа народу, всі бігають, свистять, а зараз звиклося і все як положено виглядає. Обстановка дружня, святкова. Мені напевно настрій підняла перемога України
Відповідь: А вам заважає Євро 2012? Ужасно мешает, уже никаких сил нет Я уже знаю кто как сыграл, что такое оффсайд, и даже возможно поеду в субботу болеть за немцев. О том как проходят вечера я вобще лучше промолчу)
Відповідь: А вам заважає Євро 2012? Бісить, що перекрили пів Львова і щоб кудись потрапити то треба обїжджати ого-го де, а з нашими корками то взагалі аут. ну ладно вже та фан зона, ну нащо перекривати всі бічні вулички і стрийську з самого ранку, то що не можна зробити тільки на той час коли буде їхати команда на гру? одним словом в нас все як завжди.
Відповідь: А вам заважає Євро 2012? Нам сьогодні мегазавадило. На восьмій годині дороги з києва, нас не впустили на об"їзду. І ми замість того щоб за 10хв через зубру попасти додому, мусіли проїхати через пів львова
Відповідь: А вам заважає Євро 2012? Мені Євро не заважало абсолютно, до сьогоднішнього дня... Навпаки, додавало купу позитиву. Але сьогодні побувавши в центрі близько 5 години побачила купу некультурних данчан! Дуже п'яні, крики, чіпляння до прохожих... Біля "Пузатої хати" турист під брамою тихенько спав собі Один з данчан намагався вцілити в смітник, за три метри, купою папірців, які успішно розлетілись по вулиці. Культура, блін... МІй позитивний настрій відносно Євро від цього не змінився. Вірю в те, що мені просто сьогодні "повезло" зустріти саме таких туристів. Напевно в кожній державі є свої рагулі.
Відповідь: А вам заважає Євро 2012? Одне добре, що до дівчат не "пристають". Казали в новинах, їх попереджали, що українки кожна п'ята як не шахрайка-клофелінщиця то хвора на СНІд.
Відповідь: А вам заважає Євро 2012? мені Євро не заважає. в нас такі речі чуть не раз в століття роблять, то ж можна і потерпіти трохи. мешканцям центру співчуваю, але влітку в центрі і без Євро купа концертів. на рахунок доріг. дуже важко і довго мені було кудись добиратись, коли ремонтували Городоцьку. це був жах. а зараз все супер. і пробки ше не траплялись.