Акції, розпродажі

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем cherepashka, 27 Серпень 2009.

1. Online

Online Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  2. Ellelia

Ellelia Вереснева

Будь ласка, поділіться хто має картку на знижку в Брокард 20%? Мені на одну покупку.
    10% маю, хотілося б 20%

Надіслано від мого SM-G960F, використовуючи Tapatalk

3. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

20200604_142116.jpg
    На сайті чіко зараз акція на силіконові рюкзаки. Купила на пасочки і дуже задоволена. Рекомендую М розмір. В нас малиновий.

• Подобається Подобається x 4
  4. Ziben

Ziben :)

в Епіцентрі до 02.08 знижки на фільтри для води та системи зворотнього осмосу (до 40% )

• Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. Arika

Arika Well-Known Member

Можливо хтось має бонуси у Фокстроті, Ельдорадо і вони не потрібні вам, скористалася би за чоколядку ;) (Або має знижку від 10% )

6. Arika

Arika Well-Known Member

Дівчата, а розкажіть мені за «Покупон». Читала, що якщо акція відбудеться (купить купон певна к-ть людей), то куплений купон буде діяти. А скільки то людей мають купити, щоб акція відбулася? З якою періодичністю оновлюють пропозиції?
    Я можу спочатку забронювати місця в готелі, а потім купити купон? Чи як то все покроково має бути?

7. Olga Letsdance

Olga Letsdance Well-Known Member

Декілька разів користувалася Покупоном і аналогами. Не чула, що знижка відбудеться при певній к-сті продажу, але потрібно читати умови, там м.б. обмеження по часі або обов'язкова доплата ( тобто купон за 100 грн + доплата 2400 на місці).
    По отелях так, бронювала в отелі певну дату, взнавала різні моменти (по харчуванню, чи працює саме в цей період басейн і т.ін.), говорила, що хочу по Покупону.
    Термін оновлення інфо по-різному. Можете зробити підписку на певні розділи.

• Інформативно Інформативно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Arika

Arika Well-Known Member

Які ще є аналоги Покупону?

9. Olga Letsdance

Olga Letsdance Well-Known Member

• Інформативно Інформативно x 1
  10. Vitaya

Vitaya New Member

Привіт!
    Маю два акційних промокоди для нових користувачів домашнього інтернету Vodafone Gigabit.
    Це вам дасть додатково один місяць безкоштовного користування.

- 8392569
    - 8396673

Один з цих промокодів необхідно ввести при активації особистого кабінету після підключення. Попросіть майстрів, вони допоможуть.

11. maryI

maryI New Member

Дякую за щедрі промокоди! Обов'язково скористаюся одним з них, коли підключатиму інтернет.

• Подобається Подобається x 1
  12. Vitaya

Vitaya New Member

Промокоди діють декілька разів, тобто зможуть використати декілька нових користувачів хто встигне.

13. Vitaya

Vitaya New Member

Одним з промокодів хтось вже вдало скористався та отримав бонус у вигляді двох місяців безкоштовного користування!

14. Vitaya

Vitaya New Member

Вітаю!
    Другий промокод все ще дійсний декілька разів.
    Можна спробувати і перший, один раз точно ще активний.

15. Vitaya

Vitaya New Member

Привіт.
    Активний промокод при підключенні нових користувачів до домашнього інтернету Гігабіт Водафон.
    Дає додаткових плюс два місяці користування. Діє для декількох користувачів/підключень. При підключенні активуйте у персональному кабінеті.

8392569