Відповідь: Альбоми власноруч (скрапбукінґ) Робила альбомчик у подарунок для маленької принцеси деякі детальки
Відповідь: Альбоми власноруч (скрапбукінґ) Мій альбом для похресниці ---------- Додано в 16:08 ---------- Попередній допис був написаний в 16:06 ---------- latyana, ми однаковий папірчик використали))))))) Ну і краса в нас вишла!)
Відповідь: Альбоми власноруч (скрапбукінґ) Моя перша спроба стулити щось на зразок альбомчика. В перспективі має бути подарунок на хрестини. Зроблено по цій схемці. Всередині ще абсолютно порожній, та й обкладинка лиш як основа наразі. Але купи тримається і то добре
Відповідь: Альбоми власноруч (скрапбукінґ) Начиння тут займе багато місця, але для уявлення ось дві сторіночки:
Відповідь: Альбоми власноруч (скрапбукінґ) Звісно, що моїй скромній роботі до професіоналів ще далеко, але я нею дуже тішуся. Годину її складала і встигла полюбити. Це буде одна з сторіночок Яськиного альбомчику, який я нарешті (не минуло дитині 2,9р.) почала робити. І шось мені бантик ну ніяк не вдається зробити таким, як він має бути... ну ніяк... перев*язуватиму. Забула написати що тут є місце під дві знимки. От тільки визначуся які саме, роздрукую і маю надію покажу результат з новими сторіночками. Прошу критики, бо то моя перша робота і хочеться знати її недоліки. Дякую.
Відповідь: Альбоми власноруч (скрапбукінґ) А я ще одну сторіночку зробила. Але у зв*язку з тим шо іншого паперу (дитячого) окрім як акварельного у хаті виявилося що німа... він і пішов у рух. Акварельний папір, акварельні фарби, дироколи, клей...іт.д. Готова ще одна сторіночка. І ще один ракурс
Відповідь: Альбоми власноруч (скрапбукінґ) Ось мій перший міні альбомчик. Фото в мене щось не дуже виходить, не навчилася той спалах гарно розташувати, вибачайте. Прикрашений по суті підручними матеріалами, і поки що не всі сторінки. Малий перехворів і дуже вередливий ніяк не дає закінчити Як закінчу постараюся гарніше сфоткати
Відповідь: Подарунок вернісажниці Дівчата, не знаю де маю хвалитись тим добром, яке отримала нещодавно, але подумалось мені, що то саме в цій темці. То є презент нам з донечкою від моєї "майже" братової на народження Катрусі. Хоча вона не "вернісажниця" поки-що:biggrin:, але подарунок дуже вернісажний Отже, отримали ми таку немаленьку коробочку а всередині:khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak: Презентую як виглядає кожна сторінка альбому, бо то дійсно шедевр Оті пазли стягуються за шнурочок і стають картинкою
Відповідь: Альбоми власноруч (скрапбукінґ) Дівчата, підкажіть початківцю Зробила перший толковий альбомчик(правда тільки на 3 сторінки ) Щось мені в ньому трохи бракує. Я ще не маю прикрас підходящих для весільної тематики, тому виходила з того що є. Не пустувато? Цей альбомчик дуже важливий для мене, він для сестри, в неї весілля недавно було Квітку на останньому фото просто приклала, бо щось вона мені туда не дуже вписується
Відповідь: Альбоми власноруч (скрапбукінґ) Зробила я ще рамочку на Миколая племіннику. Думаю її можна до сторінки альбома прирівняти Ось тільки тяжко мені з прикрашанням для хлопчика, та ще й не дуже маленького, тому вибрала звіряток Фото під плівочкою (точно не знаю як називається, типу тоненького пластику як на коробках з іграшками) Маю закінчити ще кілька для дівчаток. Закінчу викину фото
Відповідь: Альбоми власноруч (скрапбукінґ) Доробила рамочки, але дві зразу віддала, навіть не сфоткавши Вдалося сфотографувати тільки цю
Відповідь: Альбоми власноруч (скрапбукінґ) Трішки виправляюся і покажу вам свої альбоми, які зробила для своїх діток. (середину покажу пізніше, бо нема чим фотографувати)
Відповідь: Альбоми власноруч (скрапбукінґ) Не втрималася. Зробила альбом для маленького хлопчика. ---------- Додано в 20:15 ---------- Попередній допис був написаний в 19:59 ----------