Відповідь: Матеріяли для листівок: поради, за і проти рекомендую екопарк від бобанні ось ще хлопчачий набір від екопарк є (на дженніарт можна купити)
Відповідь: Альбоми власноруч (скрапбукінґ) Попереглядала я сьогодні багацько інтернет-магазинів, то тільки цей папір є формату 20х20, всі решта хлопчачі 15х15 або 30х30 А в наших львівських магазинах десь є цей папір? Бо щось мені на очі мені жоден з цих наборів не попадався буваю в АртДеко, Арткрамничці, Світі папірусу, Бонтоні деколи в Аґрафці, то там бачила тільки давкрафтівський хлопчачий Хотілося б роздивитися дизайни. Бачила набір в зелено-голубенький тонах формату А4 і не дорого, але там тільки прості фони(крапочки, смужечки і однотонні), а я хочу з дитячими малюночками трохи. бачила ще ганий набір з висічками для хлопчика, але для малючків(бірочки, топіки, бодіки) для 6 річного мені це не підійде
Відповідь: Альбоми власноруч (скрапбукінґ) Альбомчик розміром 16х25см [/URL] [/URL] [/URL] [/URL] [/URL]
Відповідь: Альбоми власноруч (скрапбукінґ) вважаю, що альбом, це пам'ятка на все життя, тому вартує взяти скрап-папір.
Відповідь: Альбоми власноруч (скрапбукінґ) А в мене, до пари до альбому Velana, дівчачий альбом, з тканиною на обкладинці рожевого кольору
Відповідь: Альбоми власноруч (скрапбукінґ) Ще один альбомчик для дівчинки, робила в подарунок на хрестини.
Відповідь: Альбоми власноруч (скрапбукінґ) Після таких прекрасних альбомів, мені трохи соромно виставляти свій ... Моя перша спроба зробити фігурний дитячий мінік І сторіночки Фоторафувала вечором, бо нова власниця альбомчика тепер вже не в Україні, мусила встигнути віддати
Відповідь: Альбоми власноруч (скрапбукінґ) Моя перша (і точно не остання)))) сторінка в дитячий альбом
Відповідь: Альбоми власноруч (скрапбукінґ) Певно не дуже втрапила з темою для "полялякати", але більш підходящої не знайшла. Поділіться власним досвідом виготовлення Книги побажань: якої щільності папір на сторінки, на основу обкладинки? Як кращу з"єднувати сторінки? Мені подобається стрічкою, то практично при заповненні? Як кріпите основу до обкладинки? В неті є купа МК тих же блокнотів, можна дивитися, але мені цікавий досвід наших дівчат, бо не дуже маю час пробувати і переробляти (надумалася моя кумася на книгу за місяць до весілля, таки хочу зробити їй приємне) ---------- Додано в 11:04 ---------- Попередній допис був написаний в 09:23 ---------- Ну і про приємне Почала робити альбом дитині. Сторіночка перша "I'm coming!"
Відповідь: Альбоми власноруч (скрапбукінґ) А я не байдикую Щось мене понесло і спинитися не можу. Ось останнє: