Анекдоти

Тема у розділі 'Хіхоньки', створена користувачем pravovuk, 25 Квітень 2010.

1. ViTanya

ViTanya Member

Відповідь: Анекдоти

Мужчина от женщины отличается тем, что у мужчины на шее галстук, а у женщины - бусы, дом, дети и... муж в галстуке...

- Петя, а куда ты вешаешь вещи?
    - Мы, мужики, обычно вешаем свои вещи на пол.

— Мама, моя жена снова накричала на меня, я переезжаю жить к тебе.
    — Нет, сыночек, она должна заплатить за свои ошибки. Я переезжаю жить к вам

Останнє редагування: 30 Липень 2013
  2. Stepochka

Stepochka New Member

Чоловік з дружиною вирішили відпочити, тільки чоловік на курорт приїхав на день раніше. Приїхав, зняв номер. У кімнаті був комп'ютер з виходом в інтернет. Вирішив написати повідомлення дружині, яка завтра має приїхати. Але адресу набрав неправильно, помилився на одну букву. Вийшло що він написав інший, жінці - вдові, яка сьогодні поховала чоловіка. Вдова вирішила перевірити пошту. Там було кілька повідомлень із співчуттями і одне повідомлення із заголовком: "моїй дружині, яка поки ще вдома". Заходить син вдови до мами в кімнату. Бачить мама сповзає зі стільця, бліда. Син дивиться в монітор, а там повідомлення: "Дорога! Знаю, що ти не думала що я напишу тобі, але виявляється тут є інтернет! Лишень хотів сказати, що дістався нормально. Зареєструвався. Готуюся до твого прибуттю. Сподіваюся ти доберешся без пригод, як і я! З нетерпінням чекаю! Р.S. Тут спекотно! "

3. Stepochka

Stepochka New Member

Один мужик вирішив замовити торт на день народження своєї дружини. І придумав такий напис: "ти зовсім не старієш, ти просто стаєш краще ". Прийшов він в кондитерську і каже: - Зробіть мені торт з написом! - Як писати? - Його питають. - Напишіть "ти зовсім не старієш" зверху, а "ти просто стаєш краще "- знизу! І ось зібралися гості. Виходить чоловік. Ставить на стіл торт, відкриває коробку і ... всі бачать напис: "ти зовсім не старієш зверху, ти просто стаєш краще знизу!"

4. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Привів мужик дружбанів додому, випивка є, а закуски нуль. Дістали рибок з акваріума, засмажили і зжерли. Увечері приходить дружина з роботи, дивиться в акваріум, а там, крім води і рослин, нічого немає.
    - Де рибки, сволота?!
    - Ясна річ де. Запитай у Васьки.
    Схопила дружина віник і відлупцювала кота як попало. Той страшно образився, стягнув з сусідського балкона ліфчик і акуратно засунув його в хазяйське ліжко.
    Увечері дружина розстеляє ліжко, а там ... Взяла качалку і давай чоловіка молотити:
    - Виродок! Паразит! Скотина!
    - Нічого не знаю! Це не я! - Відчайдушно кричить чоловік.
    - А хто, гад, хто?! Знову скажеш - Васька?! ..

5. ViTanya

ViTanya Member

- Я сегодня была так занята весь день!
    - Да? Чем?
    - С утра рано встала, сбегала в супермаркет, потом попылесосила во всей квартире, а где-то в 11, после недельной поломки, подключили интернет.
    И дальше все как в тумане…
    ____

Разговаривают двое.
    Интересно, а вот есть таблетки от голода?
    Да, только они большие.
    Да ерунда, лишь бы помогали.
    Они помогают.
    А как называются?
    Котлеты.
    ___

Спасибо тем, кто оставил меня в трудную минуту. Вы сделали меня сильнее. Настолько сильнее, что лучше нам теперь не пересекаться

___

Жена мужу:
    - Дорогой, у меня машина сломалась, в карбюратор водапопала. . .
    - Да что ты понимаешь! Ты вообще знаешь что такое карбюратор! Где твоя машина?
    - В озере. . .

6. Gentle

Gentle Well-Known Member

Щойно на однокласниках побачила і розсмішило мене:
    Мужик сказав, мужик стукнув кулаком по столу, мужик ловить речі з вікна.

7. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Попелюшка:
    -Туфелька мені підійшла, коли весілля?
    Принц:
    - Це був півфінал. Зараз будемо міряти бюстгальтер.

8. Hermi

Hermi Well-Known Member

В немецком магазине пропала игрушка. Начались ревизии, проверки… В России пропало 100 гектаров элитного леса. В объяснительной стояло всего одно слово: «Бобры! ». Идешь, значит, по лесу, а тут трехэтажная элитная плотина, и рядом шестисотый бобровоз.

Приходит пациент к доктору и спрашивает:
    - Доктор, что вы делаете, когда не можете уснуть?
    - Считаю.
    - До скольки?
    - До трёх.
    - Как, только до трёх?
    - Ну иногда до пол четвёртого

Два мужика пошли в парк и напились в стельку.
    На следующий день встречаются, один из них весь в синяках, помятый, хромает.
    Тот, который не помятый, спрашивает:
    - Слушай, что это с тобой?
    - Понимаешь, вчера мы только разошлись, успел я отойти метров на десять, как мне машина по коленкам бампером - шарах! Встаю я, значит, а тут мне в спину лошадь копытом! Я, натурально, падаю, опять встаю, и тут - самолет! И крылом по шее! Я чуть коньки не откинул! Поднимаю голову - а тут ракета! И прямо мне между глаз!
    - Да гонишь ты!
    - Не веришь? Спроси у директора карусели!

- А у тебя когда-нибудь было, чтобы от любви крышу напрочь снесло?
    - Да, разок было.
    - Расскажи!
    - Пришел я как-то к Варваре. Ну да, к Ванькиной жене. Он на охоту, ну и ей сразу охота. Только приладились, одежку сбросили, она и говорит: «Подожди, молоко с плиты сыму.» А тут шаги в сенях – Ванька вернулся, с ружом, ясный пень. Я пулей в шкаф, слышу: «А ты чо голая?» - «Тебя, ненаглядный, в окошко углядела…вовремя». Пошли у них охи-ахи. Вдруг чувствую – газом пахнет. Молоко, видно, сбежало и огонь погасило. Ну не выходить же из шкафа в чем мать … типа «Что-то у вас газом попахивает…» Тут у них все завершилось к взаимному удовольствию. А Ванька и говорит: «Ну, Варька, ты сегодня, как никогда… Курнуть бы теперь!». Я как услышал - сиганул из шкафа прямо в окно. Еще лечу, а сзади рвануло. Какую там крышу - вообще все снесло.
    - Вот это любовь!

9. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Жена приходит с сумкой, проходит в зал: — Дорогой, это вот тебе. Выкладывает из сумки пиво, воблу, раков.
    — А чего ты, милый, футбол не смотришь? Тебе приготовить какую-нибудь вкусняшку?
    Муж: Сильно?
    Жена: Не очень - фара, бампер и капот…

10. Sema

Sema New Member

— Девушка, как вы прекрасны в этом вечернем туалете!
    — Мужчина, вы что с ума сошли? Закройте дверь!

У нас з чоловіком багато спільного. Він - гордий і я - горда. Він - вредний і я - вредна. Він любить мене і я люблю мене.

- Мур мур мур... Котик
    - Чорт! у тебе буде голова боліти чи ні?

Останнє редагування модератором: 6 Серпень 2013
  11. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

- Любий, у мене дві новини!
    - Які?
    - Погана: я витратила всі твої гроші. Хороша: я люблю тебе навіть жебрака :girl_haha:

12. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Боротьба з сусідами :girl_haha:
    Вчора заходив сусід, і позичив дриль на пару годин. Третій день за стіною тиша. Що він сам не свердлить - Бог з ним. Але ж мені вранці свердлити нічим!
    (оце треба мені у сусідки її будильник позичити :girl_yes2:))))

- Мамо, а чому братика лелека приніс, а мене в капусті знайшли?
    - Не доніс тебе лелека...

Що таке сімейний компроміс: дружина хоче на море в Єгипет, а чоловік - на лижі в Альпи. Компроміс - усі їдуть в Єгипет, але чоловікові дозволяють взяти з собою лижі.

13. Hermi

Hermi Well-Known Member

Нарешті зрозуміла, чому я товстію ... це шампунь!! Сьогодні прочитала: "Зміцнює і додає об'єм ..." З сьогоднішнього дня миюся засобом для посуду, на якому написано: "Розчиняє жири, навіть найважчі.

Пора щось змінювати в своєму житті. Ввечері сяду на телевізор і буду дивитись на диван.

- Дівчино, підемо, я пригощу вас мартіні.
    - У мене є хлопець, відвали.
    - У тебе є хлопець? А у мене є квартира, машина, і купа бабла. Дівчино, чому ви плачете?
    - Я тільки що з хлопцем розійшлась.

Життя потрібно прожити так, щоб про це знав Gооglе. Але головне, щоб не дізнався Yоutubе.

14. Hermi

Hermi Well-Known Member

Вона: Привіт!
    Він: Привіт!
    Вона: Мені холодно...
    Він: =)
    Вона: А ще я їсти хочу.
    Він: Знаєш, інколи ти мені нагадуєш бомжа!

15. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Єдине місце, де люди прагнуть не втратити один одного - це черга! :)

16. Hermi

Hermi Well-Known Member

По-моєму, будь-який рецепт у кулінарній книзі повинен починатися зі слів "1. Вимкніть комп'ютер ...

У дитинстві я мріяла, щоб мене забрав прекрасний принц ... Тепер, здається, й мій чоловік мріє, щоб мене забрав прекрасний принц.

З появою вдома маленької дитини процес прибирання у кімнаті починає нагадувати гру в тетріс, в якій рівень складності збільшується з кожним місяцем.

Щоб краще засмагнути на пляжі, дівчата знімають ліфчики, а хлопці - обручки.

17. fedorovych

fedorovych New Member

Жена приходит с сумкой, проходит в зал:
    — Дорогой, это вот тебе.
    Выкладывает из сумки пиво, воблу, раков.
    — А чего ты, милый, футбол не смотришь? Тебе приготовить какую-нибудь вкусняшку?
    Муж: — Сильно?
    Жена: — Не очень, милый: фара, бампер и капот…

Маленький мальчик возвращается домой с катка и бросает свои коньки прямо посреди коридора.
    Через некоторое время из комнаты выходит дедушка, замечает коньки и говорит:
    - Внучек, это ты здесь коньки оставил?
    - Дедушка, да откинь ты их в сторону.
    - Ну ладно.
    Дедушка отшвыривает ногой коньки и идет дальше, а внук кричит:
    - Урррааааа!!! У нас теперь машина будет!
    - С чего это ты взял?
    - Папа маме вчера сказал: «Вот когда дед коньки отбросит, мы с тобой машину купим».

По воскресеньям у жены "отдых "все включено" : включена стиральная машина...духовка...утюг.

Останнє редагування модератором: 18 Серпень 2013
  18. Kirilla

Kirilla New Member

Что главное в боксе?
    - Шубы.
    - Простите,какие шубы?
    - Шелые пеедние шубы

Мой холодильник перенял мои привычки: ночью открывает дверь спальни, тупо пялится на меня пару минут и уходит

А вы заметили, что в сказке после свадьбы пишут «вот и сказочке конец…»?

в условиях нехватки данных
    наш мозг придумывает сам
    врагов картину мира бога
    а также мнения людей
    (с)

19. Margarett

Margarett Well-Known Member

Побачила таку вивірку гарну в дописі Ligymunka і нагадався мені анекдот про вивірку, точніше весілля вивірки.
    Вийшла білка заміж за жирафа. І все, як у всіх. ....
    На ранок після весілля, приходить білочка до дупла свого, до подружок.
    А вони її питають.
    Ну, як білка перша шлюбна ніч з жирафом ?
    Вона так подивилась виснаженими оченятами .....
    І відповідає.
    Та ну його дівки той заміж ... Цілу ніч бігала.
    То на верх цілуватись, то на низ віддаватись.

20. Hermi

Hermi Well-Known Member

Що дійсно означають репліки продавців автівок:
    Машина вогонь! (І дуже сильний, судячи по диму з вихлопної труби.)
    Заводиться з півоберта! (Он тієї залізною ручкою, яка стирчить під радіатором.)
    Мотор звір: 2 літри! (У хвилину.)
    Ремонт не знадобиться! (Марнго.)
    Розвал відрегульований! (Розвалиться протягом місяця не раніше і не пізніше.)
    Має люк! (На випадок, якщо двері остаточно заклинить.)
    Така жвава! (Унаслідок погано працюючих гальм.)
    Всі будуть тільки по магістралі їздити, а ви по будь-яких гірках!
    (Оскільки у вас працюють тільки перша передача і задній хід.)
    Всі будуть вам заздрити! (Яка багата людина віддала купу грошей за таке барахло.)
    Жінки виконають будь-яке ваше бажання! (Лише б не сідати всередину.)
    Мотор не глухне! (Навіть якщо ви протягом години безуспішно намагаєтеся його заглушити.)
    Дерев'яне кермо! (Тільки шкуркою обробити щоб ​​руки скалку не загнати.)
    Один господар! (Безуспішно намагався збути її протягом 15 років.)

батьки дітям:
    3-й клас: "Ти уроки зробив?"
    9-й клас: "Ти портфель зібрав?"
    11-й клас: "Ти до школи йдеш?"