Ангіни, віруси і т.п.

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Олька, 24 Вересень 2008.

1. Олька

Олька Well-Known Member

Відповідь: Ангіни, віруси і т.п.

Досить непоганий ефект дає йокс:confused:
    А взагалі найкращий варіант,навіть для маленьких дітей-це варення з рожі:y:.Правда,дістати його зараз нереально:xaxa::xaxa::xaxa:[/QUOTE]

Так йоксом ми тільки і спасаємся!!!!!:y: Варення з рожі моя мама купила на "Народному" базарі в якогось дєда замовляла і він їй приніс, також помагає.

2. kati

kati Well-Known Member

а що таке йокс??
    А варення з рожі- при горлі як використовувати? а роза з цукром не піде?

3. Олька

Олька Well-Known Member

Так то і є роза з цукром!!!!! А йокс - то пшикалка така.

• Подобається Подобається x 1
  4. Irusya

Irusya Well-Known Member

і мені він до одного місця:confused:
    варення з рожі при стоматиті дуже добре:y:

5. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Irusya, до одного місця він не допоможе:xaxa::xaxa::xaxa:, він для горла.:)

• Подобається Подобається x 2
  6. katrinka

katrinka Well-Known Member

при болях у горлі добре допомагає заварка звіробою (полокати часто), жувати прополіс, прополіс взагалі добре впливає на імунну систему і посилює опірність до вірусів. мені добре допомагав хлорофіліпт спиртовий розведений водою(щоб був насичено-зелений розчин 1ст.л:1ст.води), полокати.

7. Irusya

Irusya Well-Known Member

Шановна SOLODKA, ви дуже дотепні.
    Біопарокс горлу не допомагає, краще взяти масляний хлорофілліпт за 4 грн, добре змазати горло і користі буде більше.

8. Олька

Олька Well-Known Member

або розчин люголя - для мене самий сильний засіб (ангіни в мене дуже часто)

9. Irusya

Irusya Well-Known Member

Так, люголь також хороший засіб, але лікар мені казала ним надто не захоплюватись, бо всмоктується в слизову і то є не дуже добре...

10. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

В мене також проблеми з горлом. Останній раз коли було дуже сильна ангіна з температурою 40 , то ним користувалася. Потім ще залишилося. Тож коли сильніше поболювало використовувала. Але якщо часто користуватися, то я звикаю до буль-яких ліків. Та й антибіотик то.
    Загалом при сильній ангіні допомогає і знімає біль (мені) компрес на ніч з суміші по 1 ч.ложці меду, горілки та соку алоє. З на родних методів - то звичайно лимон, полоскання розчином соди з йодом. Тато заставляє жувати потрошки живицю із сосни - вона є дуже сильним антисептиком. Із лікарських - крім люголю раніше користувалась ще йоддіцирином, але воно для дуже противне); полоскаю хлорофіліптом (але 1 ложка на стакан води, бо від сильнішого мені не дуже добре стає). Ще можна полоскати таким розчином Вокадин. Він антисептичний і його часом використовувають при промиванні лакун (чи як там їх, коротше мигдаликів).
    ну а з таблеток - пшикалок зараз користуюся Пропосолом. Мені він противний, але помогає.

Ще краєм вуха чула, що можна полоскати розчином яблучного оцту. Але точно не знаю і не побувала.

11. Олька

Олька Well-Known Member

В мене постійно пробки вилізають і то величезні, мені то так заважає, від чого то може бути? І що з тим робити?

12. Vesnyanka

Можете попросити лора промити мигдалики - повилітають всі страрі пробки. А щоб не було нових то вже треба якось лікувати. Видно є постійно якесь запалення.

13. Олька

Олька Well-Known Member

Я боюсь тих лорів і взагалі лікарів... може само якось пройде....

14. Vesnyanka

Не думаю, що само пройде. Тоді пробуйте посилено народні засоби. Але як не пройде все-одно до лікаря. Зрештою, ангіни викликаються стрептококами і т.д., напється малявочка з вашого горнятка... Вам того тре?

ps А промивання зовсім не страшне і не болюче. Самій робили.

15. mashka

mashka Well-Known Member

... і пробки в горлі
    Маю аналогічну проблему. З тих ангін не вилажу. Пробки сама чищу, а потім люголем горло мажу і якусь пшикалку.
    Була у лора з тою проблемою, порадив лише полоскати горло розчином йоду та солі.

16. Олька

Олька Well-Known Member

А як саме чистите? бо мене як починає нервувати я прямо пальцями витягую, бо то неможливо!!!!

17. Vesnyanka

Я ще роблю собі інгаляції з олійки ефірною евкаліпту або сосни. А часом і в лампу наливаю - така собі дезінфекція.

18. mashka

mashka Well-Known Member

Я чищу ватними палочками, або прошу чоловіка допомогти.

19. Gala

Gala Well-Known Member

Що то за пробки? Бо у мене то якийсь слиз у горлі ,який постійно відхаркую,теж люголем змащувала горло,бо дихати від того слизу важко.То і є пробки?:ninja:

20. Олька

Олька Well-Known Member

Нє, то таке як гній, але твердіший... ФУ!!!! Ну ми і тему розвинули.....