Бачились!

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем olenkastar, 1 Квітень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Бачились!

зранку до тебе. по обіді їхала до мирохи, перед тим мала здибанку з оленою і до мене забігла муська

2. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Бачилася сьогодні з inka, купила в неї суперсумочку за суперціною, задоволена, як слонь.:girl_smile::girl_smile::girl_smile:
    Дуже приємно було познайомитися з такою хорошою і милою форумляночкою!:girl_curtsey::girl_curtsey:

3. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Ти ба, яка Ти популярна, Грильяжечко ? ;)

4. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Панусю, ви тама також були:ninja:

5. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

а я вчора познайомилась з форумлянкою Bonita!

6. Vероніка

Vероніка Never give up

Бачилась з olenkastar. Дуже гарно поговорили, дякую за доставку " сама знаєш чого" !!! :girl_bye:

7. kati

kati Well-Known Member

Бачила сьогодні трьох дівчат- Усмішку, Занудку і Карапуза! Отакий в мене плідний день!

п.с. Завтра маю півдня бути в центрі, мо когось теж зустріну:girl_flag_of_truce:

8. Bonita

Bonita Member

Бачила у вівторок чарівну і гарну дівчину форумлянку algo.
    Ще хочу зазначити, що була дуже здивована, що вона позичила дорогу і потрібну книгу зовсім незнайомій людині. Ще раз тобі ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ!!!!!!!

9. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

А я нині з Багірою бачилася. Як завжди - усміхнена і чарівна. І чоколядкою пригостила :girl_in_love:

10. Багіра

Багіра Well-Known Member

Приэмно було побачитись;)

11. olena

olena New Member

А я сьогодні познайомилася з Уляночкою,дуже привітна,мила і приємна кобіта.

12. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Сьогодні познайомилась з natka75. Така симпатична жінка. Давно пора сусідам знатись.
    А недавно ще мала знайомство з Angel і тетяна7777. дівчатка,приємно було познайомитись.

13. Angel

Angel Well-Known Member

взаїмно:girl_tender:

14. kati

kati Well-Known Member

Бачились сьогодні в театрі з Ірушкою з доцькою....це вперше я Ірушку бачила... така самісінька як на фото:girl_claping: ...Була ще одна дівчина з синочком, 100% з форуму, лице знайоме ,але я не впізнала:girl_cray:

15. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

ой, ніколи в цю тему не заходила, а тут аж стіки компліментів! Дуже дякую! я теж дуже рада від знайомств!!

а я нині познайомилася зі skystar - тішуся! дуже приємна!

16. Kalina

Kalina Active Member

А я сьогодні з Амуркою познайомилася, приємна така і гарненька.:girl_curtsey:
    А ще прошлого тижня(в віторок) в Політехнічному на кафедрі математики бачила гарненьку форумлянку,з не дуже довгим волосся і в бусах,незнаю як її звати але точно знаю що вона з Посиденьок бо колись бачила її фото.Ану признавайтесь хто це був?:girl_crazy:

17. Megan

Megan Well-Known Member

А я в суботу познайомилася з natka75. Така приємна жіночка:girl_in_love:, спочатку гарно по центрі погуляли, а потім на піццу сходили:girl_claping: natka75 лови привіт...

18. natka75

natka75 Well-Known Member

Megan=Іра, а я тільки но хотіла про це ж сказати, дивлюсь, а ти мене випередила)))
    Приємно було познайомитись:girl_flirt::girl_flirt::girl_tender:
    scorpionsha=Таня,теж рада була побачитись:girl_tender:, а то ніяк сусіди не бачимось в своєму районі!!!нічо прийде весна...зробимо форумівку!
    ааа, забула ще Злючку милу:girl_tender:, яку бачила і минулого тижня, і сьогодні зайшла з малим Степанчиком до мене:girl_claping::girl_tender:

Останнє редагування: 22 Лютий 2010
  19. Олюська

Олюська Well-Known Member

А я нині бачилась і розмовляла з LILY. Дуже гарна, приємна і весела дівчина:)

20. Олька

Олька Well-Known Member

Ми з Уляночкою сьогодні в поліклініці зустрілись! Вона така класнюча з пузіком!!!! Уляночка - цьомки!:girl_in_love:

Статус теми:
Закрита.