Бачились!

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем olenkastar, 1 Квітень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. irushka

irushka Well-Known Member

Відповідь: Бачились!

Кать, то була Knopka (якщо я з ніком не помиляюсь) з доцею Ганусею :)
    мені здається, що я в той день ще бачила Цокотуху, ми так дивились одна на одну, але я вже зрозуміла хто це, коли ми розминулись :) Те саме було в понеділок з Наторелою. Наталя, то ж ти з Сашком на Левицького була біля Формули краси?

2. LILY

LILY Well-Known Member

А я сьогодні зустрілась з Олюською - приємно поспілкувались, красуня (а посмішка її то капець така щира і красива))))

3. natorella

natorella Well-Known Member

єс - ай ем) я в експрес мейл ходила. а ви прошу пані чо ся не признали? я то все голову скручу і нікого не бачу))))

4. olena

olena New Member

Їхала сьогодні біля церкви Йосафата і бачила Уку,правда темно було могла помилитись.Уко,признавайтесь ,то ви були з донечкою?

5. Vероніка

Vероніка Never give up

Бачилась сьогодні з Consuelo - дуже весело поговорили і прогулялись. Вельми приємна дівчина ! :girl_bye2:

6. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

дякую, взаємно))
    правда, замучена я була, тому вибачайте, якщо що))

п.с. здається бачила UnLike, але може здалось

7. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А я вже знайома з Kulna,tslezinska(сьогодні випадково зустрілись на Науковій),Lelka,Іриска(мальоті привіт від Віктора). Ви як пішли то він мені кричав до вечора "мені алю". Всі дівчатка просто красуні

8. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

таки я з Лідкою :)

9. levandivka

levandivka З яйцями...

Може то мама була..?

10. irushka

irushka Well-Known Member

Та я навіть привіталась, але вже тобі в спину, поки дійшло, що то ви були :)

11. дашулька

дашулька Well-Known Member

Сьогодні познайомилась з найгарнішою та найрозумнішою Грильяжечкою!!! Чудово провели час,попили капуччино-враження просто супер!

12. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

+100000 відсотків. Бачилась сьогодні з Дашулькою. Красунька, позитивчик , супер-пупер дівчина і мамуська. Хотілося б частіше так зустрічатись

13. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Ну що, ходили в дельфінарій? Приїздіть на гімнастику обов"язково! Там в четвер після заняття ще й вистава додатково була!

14. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Точно минулої суботи на пр.Шевченка. Я Вас впізнала і також згадала псевдо вже за кілька метрів, але не могла зупинятись (могла б запізнитись на заняття до діток).
    Виходила з дому з таким бажанням щоб нікого не зустріти (після застуди з немитою головою). А тут Ірушка з малятком, потім Ума заїхала. Доречі, було дуже приємно познайомитись з Умою - супер авторитетною рукодільницею!

А ще мені було ДУЖЕ приємно познайомитись сьогодні з цікавою форумлянкою, неординарною та уважною до деталей господинею - Оленкою (Olenka). Завдяки їй я маю багато чудових захцянок, які потрібно вмістити в реальні можливості.

15. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Сьогодні була з Данилком в театрі на Фредра, приємно було побачитися з нашими красунями форумляночками :girl_spruce_up:: Kati, natka75, Xomka, (якщо не помиляюся, то позаду нас в 4 ряді сиділа cherepashka, вибачте якшо помилилася) це моя так звана перша форумівка. Гарні враження, хороші люди і чарівні діточки :girl_claping:

16. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Ми сиділи в 4 ряду,але ваших фоток не бачила,тому і не впізнала :)Здалеку бачила Kati i Natky,інших форумчанок мабуть не впізнала (а так як з нами була шумна Настіна подружка,то і вибігли з залу ми найперші)

17. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Бачилась з Касею...попили кавуськи із заварним і Наполеном..недовго, але приємно...

18. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А ми також були сьогодні в театрі, але нікого не бачили....
    Ви напевно були на 12 год, а ми на 14....
    А завтра хтось буде, бо ми ще і завтра йдем???

19. natorella

natorella Well-Known Member

йдемо ми такі з марічкою-нікою по театральній біля готелю леополіс, біля нас проходить якийсь чувак і каже - привіт дівчата! ну ми такі, тіпа парядочниє дєвушкі на свіст не абарачіваютса, йдемо далі. чувак знов- та здоров!!! НАТОРЕЛЛА!!! я така - ОМГ! - обертаюсь.........................левандівка))) і такий головне - а ви чого без слінгів??? ото вже, в своїму репертуарі

чесно - мусчіна, ви побритий і в кепці на пацана змахуєте))) чесслово

20. levandivka

levandivka З яйцями...

То всьо Оріфлейм!
    Взяв нарешті собі пінку для гоління файнючу...
    Ну нє...
    Я тіпа парядачним не свистю (і не свистів).
    Забув запитати, на ковзанку ходили? [​IMG]

Статус теми:
Закрита.