Бачились!

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем olenkastar, 1 Квітень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Бачились!

бачила Квіточку з мужом і Максимком біля ВЕРНІСАЖУ..І Касюню на пять мІнут

2. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Бачила в Скрині сьогодні Богданку з Софійкою.

3. Олька

Олька Well-Known Member

Якщо колесо робила, то точно моя Катька була, вона постійно їх крутить де б не була! І репетиція в нас була в четвер на погулянці! А чого ми вас не бачили? :sad:(((

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

бачила НІКОЛЬ з володаркою піщаних карєрів Юляською....

5. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Сьогодні бачилась в центрі із- Ksusha.Дуже приємно було вживу познайомитись;)

6. napoleona

napoleona Well-Known Member

А мені здається, що я бачила kati сьогодні біля Нового ЦУМу десь о 15 00! Скажіть чи це були ви, може я помилилася:shy::shy:

7. kati

kati Well-Known Member

нєєє, не я(( я в центрі в цей час була)

8. napoleona

napoleona Well-Known Member

ааа звиняйте)) була ну дуже схожа на вас)))
    добре, що не підійшла:)

9. pravovuk

Вчора познайомилась із Neitiri, а сьогодні із Prutylyatko -дуже милі і приємні форумчанки.Приємно було познайомитись!:girl_wink:

10. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Познайомилась сьогодні з Карапузом, Занудою та Юколою - дужжжжже приємно було з Вами дівчатка познайомитись та побалакати.
    А ще була у Полунички, познайомились ми вже трішки раніше, також дуже приємна та мила дівчинка.

11. popelushka

popelushka Well-Known Member

Нещодавно познайомилась з Панадолкою:) Знайомство вийшло трішки смішним: я до неї- "Привіт, ви Таня? Я - Попелюшка з Дівочих посиденьок.":girl_smile:
    Таня, приємно було з тобою познайомитись)))

12. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Зоряна, мені також було приємно з тобою познайомитися :))) , та й ніколи б не подумала, що зустріну когось із форумлян в такій обстановці :haha:

13. Юстина

Юстина Well-Known Member

14. mysha

mysha New Member

а мені приємно було сьогодні познайомитися з Олюнькою і Bioland7, а також з їхніми дітиськами!!!:girl_wink:

15. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

А я нині бачилась з Полуничкою-така мила приємна дівчинка.

16. natka75

natka75 Well-Known Member

бачила на Любінській сімейство Fleshk'y:girl_tender:, спочатку впізнала малого, потім маму, поки ми порівнялись я не втрималася і тицьнула пальчиком: "Fleshka,привіт", здивовані очі і усмішка....мусила пояснити хто я:girl_yes2:

17. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

...ну затуркана я, затуркана!!!:girl_yes2: Виповзла, називаїтьсі з підвалу вперше за штири дні:girl_flirt:

Останнє редагування: 31 Жовтень 2010
  18. pravovuk

А я на цьому тижні два рази випадково стикалась в центрі з Юською(Юлею) та її маленькою красунечкою!Та познайомилась із чарівними хлопцями Artemidи :) - синочком та чоловіком.Синочок Artemidи -Ангелятко! А ще бачилась із DoroshLidoy. Останнім часом часто зустрічаю форумлян-і це супер;)

19. olena

olena New Member

Мала сьогодні багатий на зустрічі день:бачилась з Полуничкою і Юколою,а потім біля Стоийського базару бачила Suzi з Денисом,та не кликнула,бо їхала в машині.

20. popelushka

popelushka Well-Known Member

Зробила Юльчику канапку: поклала сир і московську ковбасу.
    Принесла йому їсти, він мовчить, довго дивиться на канапку і каже: "Хм, мама, хіба я москаль, щоб московську ковбасу їсти? :girl_impossible: Там в холодильнику є сало і гірчиця, я - українець, зроби мені другу канапку!" :girl_haha:

Статус теми:
Закрита.