Бачились!

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем olenkastar, 1 Квітень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Бачились!

слінг шалик, кольори такі яскраво-гарячі (я колись такий хотіла). Щось такого плану

візок з КК, таких багацько ;)

2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

вчора в ашані оленкустар......мене не одразу впізнала,бо я був з хвостом і обручем на голові....

3. natorella

natorella Well-Known Member

в ярини-клюсочки якраз хопп і є))))

4. Orman

Orman Модератор-бомба

підписуюсь і цалую

:kiss: :kiss: :kiss:

5. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Сьогодні в Кінг-Кросі біля кас Планети Кіно в 18.15 бачила Fechka із сімейством (впізнала Вас по старшій донечці)))-Ви дуже молоденька і стильна мамочка!)

6. Virginia

Virginia Well-Known Member

Бачила вчора невгамовну Мучачу, яка доставила мені замовлення, за що велике їй дякую... а ще велищезне дякую за "прекрасне положення" в яке мене поставила:girl_yes2:... тепер мушу начитись пекти і замовити в тебе з десяток форм для випічки:girl_wink:

7. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

А я сьогодні бачила Ніколь :)
    спочатку впізнала чоловіка, а вжн потім і Віку побачила
    то ми сьогодні вранці виходили з під"їзду, коли ви чекали ще з однією парою під вхідними дверима :connie_pull-pigtail

і ще на тижнІ бачила пануську з сумочкою Презентвіль
    отакою
    в фіолетовому пуховичку та білій беретці
    пробіга пані через дитячий майданчик на В.Великого, той, що за Барвінком в 9 ранку

признавайтеся :girl_flag_of_truce:

8. Rona

Rona Мама-йожик

А я нині бачилась з Jalatan, забирала замовлення, яке вона зробила своїми золотими руцями, йду зараз тестити :) дуже приємна і цікава людина:girl_flirt:

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

пригадую,що Злючка таку замовляла :)

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

серйозно? а я памьятаю що ходили люди, але в упор не памьятаю облич, вот жеж....памьять дєвічья )))
    Треба ж було якось хоч мігнути :girl_wink:

11. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

нажаль то була не я:sad: хоч і сумку таку маю і пробігала там ниніале ні фіолетового пуховичка ні білого беретика немаю:))

12. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А я нині бачилась з красунечкою Злючкою і маленьким красенем Степанчиком:girl_in_love:, а ще з їхнім розкішним білим котиком:girl_in_love:Говорили б і говорили вічність, якби мені не треба було бігти:girl_in_dreams:

13. Neitiri

Neitiri New Member

А я в неділю біля Оперного після концерту бачила Mysha. Красуня!:girl_in_love: Не думаю, що переплутала... Шкода, що не познайомились :girl_blush2:(пізно вже було, я поспішала - мала спати хотіла), та й Mysha якось швидко пробігла.

14. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

а до нас з Софком вчора приходили Ніка Марічка з Катрусею! Отак!

15. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я тільки що читаю Комополітан, а там на фото наша форумлянка Nadinka :girl_in_love: красуня!

16. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А я вчора у "Веселому вулику" на святі мильних бульбашок здається бачила cherepashka, але незручно було підходити, бо непамятаю, як звати, а черепашкою кликати якось незручно:girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2:

17. Відповідь: Бачились!

Вчора ввечері в "Старгороді" якийсь молодий чоловік сказав, що впізнав мене, бо бачив на форумі. :girl_blush2: Думаю, то був коханий когось із наших форумлянок. Дівчата, признавайтесь - хто з вас був 03.03 ввечері в "Старгороді"?

18. IRUSKA*8

Напишу-напишу,просто не можу не написати:girl_smile::сьогодні в Леопарку в Кінг-Кросі бачила надзвичайно красиву форумляночку Котя-Оля з синочком-моднічком та з семимісячним Животиком,котрий зовсім непомітний:girl_yes:Було дуже приємно познайомитись! (знали б ви,як мій муж мене відмовляв,щоб я не чіпалася до незнайомих людей,бо подумають,що я якась "того":girl_crazy:,але,як тільки муж пішов,я одразу ж малого за руку і почимчикувала до "Коті з ДП",і Оля мене теж впізнала по мому Ігорчику))))

19. носик

носик New Member

І я сьогодні там була. а ви де саме гуляли? і в котрій годині?

20. IRUSKA*8

Статус теми:
Закрита.