Продам бандаж,післяп.прокладки,накладки для ГВ,для збору молока,крем від розтяж

Тема у розділі 'Інші товари для дітей', створена користувачем Naikohanisha, 29 Жовтень 2014.

1. Naikohanisha

Naikohanisha Member

Бандаж, дуже зручно, як до пологів животик підтримує, так і після :)
    Мої бедра 110, то носилось ідеально, можна і на менші,
    там всьо регулюється, купували дорого. бо ж хотілось якнайкраще, продаю за 90 грн :)
    [​IMG] [​IMG]

Післяпологові прокладки, Chicco,дуже якісні, мягенькі,не викликають подразнення, в мене були шви, то користувалась троха пеленками троха ними,
    я дуже довольна, але цілої пачки мені було забагато,
    штук 10 використала решту зразу запакувала, незнаю чи ще раз наважусь народжувати, отож лежить без діла,
    а так би комусь приодились.В упаковці штук 20, може 18, віддам за 60 грн, коштують значно дорожче
    [​IMG] [​IMG]

Накладки для годування грудьми, розмір середній, так і писало на пачці)
    незамінна річ, коли дитинка погано бере цицю, або у вас тріщинки і адсько пече, мені знайома ця ситуація,
    за тиждень годування через накладки все зажило з подомогою кремів, і налагодилось ГВ, Ціна 50 грн
    [​IMG] [​IMG]

накладки для збору молока(молокозбірники)!
    НЕЗАМІННА річ , чесно, коли кожен мл молока на вагу золота...
    в мене перші дні було мало молока...от і коли ходила по хаті замість прокладок спеціальних щоб молоко не підтікало
    вдягала ці накладки, молочко збиралось і я зливала а потім догодовувала малятку :)
    [​IMG] [​IMG]

Ну і післяпологовий крем, розтяжки звісно від нього не зникають, але якшо маститись і до пологів і після їх
    значно менше, або я взагалі майже нема як в мене, крему майже цілий тюбик, це третя пачка була,
    такшо ним мастилась від сили 5 раз, ціна символічна 65 грн

Олійка привезена з Англії, ціла :) , тому хто купить все разом олійка в подарунок :)

Отож, вибираємо, приглядаємось :)
    Для пузатиків знижка :)
    Якщо заберете все разом то також знижка :)

2. Naikohanisha

Naikohanisha Member

Відповідь: бандаж,післяп.прокладки,накладки для ГВ,для збору молока,крем від розтяж

післяпологові прокладки і крем післяпологовий від розтяжок продано! дякую!