Більше ніколи б не зробила (ремонт, будівництво)

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Rodionochka, 16 Жовтень 2015.

1. woolf

woolf Well-Known Member

Дуже гарні у Вас сходи, в мене майже все те саме, просто ширша площадка і зроблені тільки з дерева. Щодо безпеки, то моя коза пробувала, під контролем звісно, пролізти між сходинками- не вийшло! Тому, думаю, то виключно, справа смаку кожного. І ще, світла, справді більше.

2. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

@Rodionochka ваші сходи - мрія мого чоловіка. В нас каркас вже зварений, точно як на фото, тільки без завороту. Ну от він хоче пофарбувати його, як у вас, і класти такі ж світлі сходинки. Я хочу зашити і мрію про трохи насиченіший колір. На рахунок безпечності, то ваші хлопці таки старші, а для дворічки (мені здається) засунути ногу між сходинками дуже ймовірно. За фото окреме дякую)

• Подобається Подобається x 2
  3. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

У нас дуже подібні , пізніше спробую закинути фото. Маєм теж дворічку, просовуватись не пробує, бо боїться висоти. Але по тих же сходах літає, поки що без пригод. А вона ними користується ще з часів, коли ходити не могла, а лише повзала.
    Стосовно миття, то теж нікуди нічого не хляпає, бо вони дерев'яні і я мию їх ледве вологою шваброю (добре викручую).

• Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  4. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

У нас теж таке питання стояло ,і теж чоловік хотів відкриті.
    Все таки переконала на закриті. Світло є на сходах при перехідному включателі, денне світло забезпечене ,і під сходами у нас коморка та кабінет чоловіка . Реально став стіл з надставками до верху ,компютер, крісло. В жодній кімнаті не хотіла куточку під комп. А чоловіку він необхідний, ніякий ноут та планшет не замінить компа для роботи.Ще планую туди впихнути морозилку.
    Ну і безпека тут без коментарів. Часто приїжджаю до знайомих, де відкриті сходи, то мені не комфортно. Але тут справа звички ,мабуть.

5. Haidee

Показала чоловікові сходи Родіоночки, реакція :clapping::good2: Ну я так і знала)

Давайте, буду морально налаштовуватися:girl_in_dreams:

І в мене ті ж відчуття.

6. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Є такий сайт Houzz. Ми дивились там. Там дуже багато різноманітних варіантів.

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

І я запланувала схожі відкриті сходи як у @Rodionochka бо
    1. це набагато дешевше!
    2. мої мужики зроблять такі самі, зварять конструкцію, а тоді вже готові сходинки і все
    Якби була фінансова можливість то можливо робила б білі дерев"яні сходи,закриті з великою купою шухляд і додаткових приміщень, але на сьогоднішній день не готова давати 2-3 тис долярів за сходи(

8. Chukuliadka

Отже, наші сходи. Все в світлих тонах, бо я дуже люблю відчуття вільного простору. За перила в нас була трохи війна, хотіла дуже з нержавійки, але нас майстри uploadfromtaptalk1453886430031.JPG uploadfromtaptalk1453886462415.JPG uploadfromtaptalk1453886522735.JPG переконали, що ковка з чорного металу краще і дешевше. Тому маємо, що маємо:)

• Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  9. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я просто спитаю, а скільки обходяться каркасні сходи?

Надіслано від мого K01A, використовуючи Tapatalk

10. olerusya

olerusya sweet candy ;)

супер:girl_claping: надзвичайно гарні.
    мені теж нержавійка в загальному подобається, але все таки вона краще десь в офісах дивиться,або в будинках де все виконано суто в стилі модерн, а в нас стиль більше до класики, тому теж вибрали ковку.
    А як ви вибирали колір фарби? Бо я хочу більше до золотистого, і вже підозрюю що буде важко вгадати з кольором.

11. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

ми колись брали в практікері чи то новій лінії дуже класну фарбу по металу яку можна тонувати в будь-який колір+вона мала технологію що можна було фарбувати пензликом а розводи не залишались(розтікалась-розтягалась, якось так)

• Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  12. Haidee

@Chukuliadka гарно) Не те, щоб я собі хотіла, але гарно. Скажіть, а який то колір на перилах? В нас теж ковка буде, так муж хоче чорний колір, але цього я вже не подарую:girl_devil: Ще скажіть, той "балкончик" просто для краси, чи то зумовлено тим, що двері треба було зробити в тому кутку? В нас двері близько до сходів, може б то собі таке дозалити. Гарно виглядає.

Я передам))

13. Chukuliadka

Колір підбирали під колір основи (каркасу), яку монтували давніше, ще до мене:). Запитаю чоловіка, чи він пам'ятає назву, хоча й сумнівно, бо коли приїжали майстри робити заміри на перила, то ми показували, як має виглядати той колір відштовхуючись від каркасу, а вони вже самі підбирали фарбу.
    Балкон чисто декоративну функцію відіграє. В перспективі там буде якийсь високий, зелений вазонок, якому потрібно багато світла.

14. arushka

arushka завжди досягаю мети

Дівчата-власниці будинків, а які переваги-недоліки двоповерхового будинку? Якби була можливість зараз все змінити на етапі проекту, досвід проживання якось вплинув би на кількість поверхів?

15. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ой, то моя пічалька( Мріяла про однорівневий будинок без сходів взагалі але уви і ах(. В нас через нерівну площу ніяк не виходило без перепадів. Тому маєм, що маєм. Людина звикає до всього але краще робити , як подобається.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Я б зробила одноповерховий. Зекономила б на сходах))). А ще не треба було весь час вверх-вниз бігати. Маю проблему зі спиною, тому думається мені, з віком буде проблематично отак скакати. А ще мені просто дуже подобаються такі одноповерхові партерні бцдинки

17. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Мені два поверхи в сам раз. Три забагато.
    Не міняла би нічого.

18. Оксана1322

Оксана1322 Well-Known Member

Зробила б один поверх, замість двох. Суто мені не треба стільки площі. Але шо є то є)

19. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Особисто для мене зручність 2-х поверхів зокрема в тому, що нижній "гостьовий", верхній - "спальний" /в нас наверху дитяча=зараз іноді іграшками завалений цілий поверх/

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  20. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я жила в одноповерховому будинку, в квартирі і зараз живемо в двоповерховій квартирі (вхід з вулиці).
    Я би вибрала один поверх. Іноді забудеш щось на другому поверсі і так лінь за тим вертатись. Спальні в нас на другому поверсі, вітальня і кухня внизу. Влітку без кондиціонера досить жарко на 2 поверсі.