"Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем БЕЛЛАДОННА, 25 Липень 2009.

Tags:
  1. Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Мені бородавку заморожували рідким азотом. Гарантований метод. Відпадає десь за тиждень-півтора, і знаку нема :girl_dance:

2. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Мені теж заморожували азотом кондилому
    зробила цю процедуру сьогодні, та моя кондилома збільшилася в два рази я тільки і заглядаю чи вона ше є. Я з того всього забула уточнити на котрий день має відпасти, ага,кажеш тиждень-півтора, значить будемо чекати.

3. Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Ljus6ka, через кілька днів вона почорніє, потім почне всихатися. Коли під нею наросте нова шкірочка, боба відпаде сама.

4. Raven

Raven Мама малятка

В мене муж якусь прозору рідину в аптеці купував, не чистотіл, за тиждень зникли.

5. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Не розцінюй як пораду, але напишу як моя бородавка біля нігтя зчезла. Я працювала з клеєм,таким термоядерним,якось його там Ціанопаном кличуть,він мені добряче капнув на палець,власне на те місце де була та бородавка, я не вчасно витерла і він засох...Через пару днів той клей зліз разом з бородавкою,ні сліду, ні рани не залишилось,він напевне її просто випалив....:girl_crazy:

6. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Дівчата, в когось ще тріщить голова останніми днями чи то тільки в мене так?ніколи не страждала від тих магнітних бурей та інших речей, тиск поміряли - нормальний, 120 на 75. Болить в вісках (чи як то правильно) вже третій день. Мама каже, що то через нерви (бо знервувалась сильно четвер-п*ятниця), я ж не знаю що то може бути. Чи випита таблетку, чи перечекати бурі, якщо такі є зараз чи до лікаря йти?Порадьте щось, бо не можу ніц робити, а справ ого-го.

7. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Всьо, дівки. Капєц мені... До всіх моїх болячок додалось закладене вухо. Причому почало закладати сьогодні і вгухла протягом 5 хв. Сиджу, як пенсія, в махровому халаті і тримаю біля вуха...:khomyak: шкарпетку з гарячою сіллю. Ото вже мій любий натішився. Каже, тоя старенький, а ти постійно хвора. А я собі думаю, що це все-таки протяг, бо біль в горлі та голові почався саме з ції сторони. Як мене до достало!

8. Carpe diem

Carpe diem New Member

в мене те саме.... вже цілий тиждень!!!:girl_cray: спершу лімфовузол зліва на шиї збільшився так, шо і проковтнути нічого не могла. пішла до лікаря - виписав ліки. на наступний день вже стало легше. але ну тут було! почервоніло і підпухло ліве око, думала, що врятуюся тертацикліновою маззю, але то ніц не дало. на наступний день пішла до окуліста, сказала, що там запалення, тре антибіотики, але у мене дитина на ГВ, тому капала сульфацил і офтальмоферон, за яким чоловік пів Львова об"їздив по аптеках, бо то, виявляється, велика рідкість.
    думала, ну все, попустить... ага!!! в п"ятницю піднімається температура, починає знову боліти горло. вихідні у ліжку... зараз та вся зараза перелокалізувалася на правий бік. очі і далі червоні як в крілика, підпухша, горло болить, віддає у праве вухо...
    я вже замахалася!!! реально не знаю, що робити, до кого йти?. :girl_impossible:

9. Tinela

Tinela Active Member

Сьогодні вночі проснулась від болі у нозі, зловила судорга,і то так ніби всі вени вилазять на зовні, ніколи такого не було, я аж налякалась?!(

10. Fiyalka

Fiyalka Active Member

Дівчата підкажіть чим швидко за2 дні вилікувати горло( пече болить, сушить) ліки такі шо точно вилікують.

11. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Далі чухаюсь через укус комара... Коли прибирала, на руці здерла шкірку, тепер припекла спиртом ранку. Пече! (

• Подобається Подобається x 1
  12. Dominika

Dominika Well-Known Member

Цілий минулий тиждень мала якийсь треш. Спочатку заклало мені вухо, так, що майже нічого не чула. Під кінець тижня почало першити в горлі і щось так тиснуло в носі, що аж очі сльозились. Очі червоні, голова тріщить. А сьогодні ще й зуб розболівся плюс так ниють ясна, що ледве стримуюсь, щоб не заплакати... Людоньки, що ж то таке!!!!!!! Скільки жию, щем такого не мала(((( І невідомо, що приймати. Ех, піду тяпну коньячку, мо полєгшає)))

13. in todash

in todash Active Member

Одна стара пломба в зубі почала вилітати, другий зуб зі штифтом просто почав боліти при надавлюванні :girl_cray: От би то все встигнути до моря залатати, бо так не хочеться відпочинок псути...

До всього ше й обсипало на лиці незнати чим...
    То ж то вже буду на зустріч випускників "красіва"...(((

14. Barnaulka

Вчора у фан-зоні так кричала, що горло досі болить (. Наступний матч нашої збірної у пʼятницю, сподіваюся, горло буде готове до того, що кричати і співати буду ще більше :girl_flag_of_truce:

15. Музик

Музик Мартуська

маю дуже злого зуба мудрості - він в мене ріжеться-ріжеться і ніяк прорізатись не може вже майже півтора роки. стоматолог сказав, що з ним все в порядку, вирізати нема потреби, тай болить він не часто, але вже як заболить - то хоч на стіни вилась, ще й щока вся набрякає. ото нині саме такий день - вирішив мій зуб мене помучити, зранку встала - горло болить, ковтнути не можу, щока напухла, рот на відкривається - капєц просто. але вже чую, що стає легше - завтра певно зовсім перестане боліти

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну я би не сказала, що з ним не треба ніц робити... У мене було то саме. Врахуй, що там може і гній набиратися і то все йде в організм. Зуб не варто рухати поки він не турбує, а якщо вже відбувається таке, краще раз перетерпіти-вирізати і мати спокій. Чесно, я не шкодую, вирізала два. Так , помучилася, але й забула.. Бо коли воно мене починало боліти, то був жах... А я ще на скрипці граю, часом рота взагалі відкрити не могла..

17. terezka

terezka котяка-вишивака

у мене "картина маслом" уже від п'ятниці. Спочатку отримала харчову алергію на борщ на роботі, висипка і т.д. Тоді почались критичні дні і одразу ж сіло горло, почався бронхіт, температура 37, вчора уже нежить насів, ще й додалось подразнення вуха (вдягла просту сережку, тепер маю клопіт), зранку нині попекла руку (доки кашку варила звіряткам).
    Легше буде, я в те вірю, все і нараз навалилось, ще й спека:sad:

18. Barnaulka

Голова тріщить, три таблетки цитрамону випила, поки стало трохи легше.. І далі дере у горлі. (((

19. Музик

Музик Мартуська

ой, і в мене, дощу хочу, може легше стане

20. Barnaulka

Досі :sad:. А тепер ще й кашель, нежить і далі головний біль :sad:. Називається, літо почалося...