Бородавки

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Furore, 31 Серпень 2010.

1. Furore

Furore New Member

Відповідь: Підліткові бородавки

А хтось пробував якийсь новий засіб "Антинеодерм"?
    http://gazeta.ua/post/302537
    Справа в тім, що раніше багато чула про нього. Навіть знайомі дівчата повидаляли собі на руках бородавки. Але потім минув час і я забула про нього. Навіть коли нам довелося видаляти я і не згадала. Але тепер пригадала, стало цікаво.

2. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

Дитячі бородавки

Дівчатка підскажіть може чиясь дитина мала бородавки. Сину 6 років стикнулася з бородавками вперше ( зявились дві на руках і одна на нозі). Як їх лікувати?

3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Дитячі бородавки

моєму теж 6...ми видалили в косметологічній клініці за 2 рази....без проблем...28 грн консультаія і 6 грн процедура за 1 бородавку..рідкий азот...пече 5 хв...

4. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Я видаляла своєму старшому в венерологічному диспансері, що біля Політеху, також азотом. Це нам зайняло певно до 10 процедур, бо на нозі було багато аж 12 бородавок. Дякувати Богові зараз все чисто.

5. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

А народними методами лікувати бородавки ніхто непробував. Якось мені тим рідким азотом недуже хочеться.

---------- Додано в 11:57 ---------- Попередній допис був написаний в 11:56 ----------

А сильно пече?

6. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я собі вивела чистотілом. мала на руці 2 шт. невеликі. але то треба коли він росте, свіжим соком мазати.

7. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

Про чистотіл мені казали але де його зараз взяти. Цікаво чи є він в аптеці?

8. марі177

марі177 Well-Known Member

я свому синові вивела всі бородавки Коломаком,реально помагає,правда ціна біля 50 грн тоді була.

9. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

А Коломак це хіба не від мозолів?

10. AilataN

AilataN жива

Чого?
    Колломак і від бородавок, в тому числі.

11. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

я часником соіб вивела бородавки. отак зрізати часник, щоб сік виступив, і мастити почастіше.

12. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

нам народоні методи не допомагали-ні мені, ні Любчику....пекло трохи, але недовго 1-2 хвилини...в нього за 2 процедури відпала, в мене проста за 3 рази, а інша, що пішла під ніготь і за 4 не відпала, а далі я не пішла, бо малі по черзі прихворіли..от знову планую...то якщо під нігтьову пластину, то дуже і дуже болить

13. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

А можна координати клініки?

14. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

Одна знайома порекомендувала мені мазь на основі чистотілу, пошукаю по аптеках - попробую.

15. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Я пробувала своєму синові вивести бородавки в домашніх умовах. Купляла все, що є для того в аптеці: і чистотіл, і коломак і ще якийсь супер модний заморожувач. Результату не було ніякого, поки не почали спалювати азотом. Потрохи, потрохи, спочатку менші, потім більші і все зійшло.

16. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

Мені здається , що треба попробувати спочатку народні методи. Одним вони помагають іншимні але попробувати треба

17. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

Відповідь: Бородавки

Приїхала я сьогодні з сином з косметологічної лікарні ,що на Чорновола1 просто в шоці. Випалювали нам бородавки азотом. Це якийсь кустарний метод. Азот був у термосі, який при відкритті дуже шипів і з нього виходив дим. ТЬОТЯ- ЛІКАР (в якої трусились руки) затихала в термос довгу палку і мачала її в азот і припікала бородавки. Той азот тік, шипів, всюди капав син злякався. Коротше ЖАХ. Неходіть туди з своїми дітьми.

• Інформативно Інформативно x 1
  18. Furore

Furore New Member

Чула такі процедури бажано робити при спадаючому місяці.

19. марі177

марі177 Well-Known Member

От по тій причині я і виводила Коломаком своїй дитині,правда трошки часу це зайняло,зато спокійно і всяких нюансів.

20. Відповідь: Бородавки

ELEGANCE, процедура видалення бородавки азотом саме так і виглядає, як ви описали.
    Робила це двічі в різних клініках. Так воно і є. Сумніваюсь, що десь по-іншому. Азот - так, він шипить. І так, він в термосі. Ну і болить коли ним припікають.
    Ну але процедура дієва.
    Погодьтесь, щодна з лікарських процедур не є кайфом. Так воно вже є. Треба або потерпіти, або ходити з болячками :girl_wink: