Відповідь: Підліткові бородавки А хтось пробував якийсь новий засіб "Антинеодерм"? http://gazeta.ua/post/302537 Справа в тім, що раніше багато чула про нього. Навіть знайомі дівчата повидаляли собі на руках бородавки. Але потім минув час і я забула про нього. Навіть коли нам довелося видаляти я і не згадала. Але тепер пригадала, стало цікаво.
Дитячі бородавки Дівчатка підскажіть може чиясь дитина мала бородавки. Сину 6 років стикнулася з бородавками вперше ( зявились дві на руках і одна на нозі). Як їх лікувати?
Відповідь: Дитячі бородавки моєму теж 6...ми видалили в косметологічній клініці за 2 рази....без проблем...28 грн консультаія і 6 грн процедура за 1 бородавку..рідкий азот...пече 5 хв...
Відповідь: Дитячі бородавки Я видаляла своєму старшому в венерологічному диспансері, що біля Політеху, також азотом. Це нам зайняло певно до 10 процедур, бо на нозі було багато аж 12 бородавок. Дякувати Богові зараз все чисто.
Відповідь: Дитячі бородавки А народними методами лікувати бородавки ніхто непробував. Якось мені тим рідким азотом недуже хочеться. ---------- Додано в 11:57 ---------- Попередній допис був написаний в 11:56 ---------- А сильно пече?
Відповідь: Дитячі бородавки Я собі вивела чистотілом. мала на руці 2 шт. невеликі. але то треба коли він росте, свіжим соком мазати.
Відповідь: Дитячі бородавки Про чистотіл мені казали але де його зараз взяти. Цікаво чи є він в аптеці?
Відповідь: Дитячі бородавки я свому синові вивела всі бородавки Коломаком,реально помагає,правда ціна біля 50 грн тоді була.
Відповідь: Дитячі бородавки я часником соіб вивела бородавки. отак зрізати часник, щоб сік виступив, і мастити почастіше.
Відповідь: Дитячі бородавки нам народоні методи не допомагали-ні мені, ні Любчику....пекло трохи, але недовго 1-2 хвилини...в нього за 2 процедури відпала, в мене проста за 3 рази, а інша, що пішла під ніготь і за 4 не відпала, а далі я не пішла, бо малі по черзі прихворіли..от знову планую...то якщо під нігтьову пластину, то дуже і дуже болить
Відповідь: Дитячі бородавки Одна знайома порекомендувала мені мазь на основі чистотілу, пошукаю по аптеках - попробую.
Відповідь: Дитячі бородавки Я пробувала своєму синові вивести бородавки в домашніх умовах. Купляла все, що є для того в аптеці: і чистотіл, і коломак і ще якийсь супер модний заморожувач. Результату не було ніякого, поки не почали спалювати азотом. Потрохи, потрохи, спочатку менші, потім більші і все зійшло.
Відповідь: Дитячі бородавки Мені здається , що треба попробувати спочатку народні методи. Одним вони помагають іншимні але попробувати треба
Відповідь: Бородавки Приїхала я сьогодні з сином з косметологічної лікарні ,що на Чорновола1 просто в шоці. Випалювали нам бородавки азотом. Це якийсь кустарний метод. Азот був у термосі, який при відкритті дуже шипів і з нього виходив дим. ТЬОТЯ- ЛІКАР (в якої трусились руки) затихала в термос довгу палку і мачала її в азот і припікала бородавки. Той азот тік, шипів, всюди капав син злякався. Коротше ЖАХ. Неходіть туди з своїми дітьми.
Відповідь: Бородавки От по тій причині я і виводила Коломаком своїй дитині,правда трошки часу це зайняло,зато спокійно і всяких нюансів.
Відповідь: Бородавки ELEGANCE, процедура видалення бородавки азотом саме так і виглядає, як ви описали. Робила це двічі в різних клініках. Так воно і є. Сумніваюсь, що десь по-іншому. Азот - так, він шипить. І так, він в термосі. Ну і болить коли ним припікають. Ну але процедура дієва. Погодьтесь, щодна з лікарських процедур не є кайфом. Так воно вже є. Треба або потерпіти, або ходити з болячками