Букет

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Маруся-мама, 25 Жовтень 2009.

1. Oks@nk@

Oks@nk@ Well-Known Member

Відповідь: Букет

А це букет моєї подруги, він зроблений з гвоздик!!!

2. Talya

Talya Well-Known Member

в мене було два букети (з живих квітів і з тканини, який активно використовувався під час фотосесії)

3. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

а такий подобається: [​IMG]

4. Натуся

Натуся Well-Known Member

І я хотіла свій букет показати,а виявилося,що шикарного фото немає,то даю яке є...

5. Натуся

Натуся Well-Known Member

А коментар до букету-просто попросила коханого,щоб був ніжним,світлим і не заляпаним...

6. Julietta

Julietta Member

Таке зараз розмаїття тих букетів є... В мене напевно буде з гвоздичок, маленьких і білих :girl_in_love:
    Просто перші квіти, які мені подарував коханий були саме маленькі гвоздички, які він сам назбирав :girl_claping:.
    Тим більше гвоздички довго стоять :y:

7. Dobra

Dobra Well-Known Member

А як Вам такий букетик?

8. Julietta

Julietta Member

Оригінально!
    Але чимось схожий на шляпку:girl_haha:

9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А я подумала, що то тортик (кому що:))

10. FeRmatta

зараз дуже багато різних букетів, яскраві якраз модні ))) я рада, що сподобався )))

11. Julietta

Julietta Member

Такі яскраві букетики напевно дуже добре пасують до стилізованого весілля в українських строях! З яскравою вишиванкою і веселим настроєм в цей день такі букети будуть виглядати мало того що стильно, але вони будуть частиною образу нареченої у строї і самого весілля. Тим більше такий букет викликає масу позитивних емоцій і усмішку на устах! А в такий день тільки такі емоції мають переважати. Оригінально і яскраво! Браво дизайнерам-флористам!

12. FeRmatta

я з вами згодна! але такий букет пасує не тільки нареченим у строї, а й для класичної нареченої. наприклад, щоб такий букет не здавався яскравою плямою, можна обрати яскравий макіяж. можу скинути вам теж яскравий букет. але у інших кольорах:[​IMG]

13. DolceVita

DolceVita Well-Known Member

А в мене весільний букет на розписці був з підсніжників. Нажаль електронних фото нема,але дуже оригінально виглядав і гарно був зроблений. Нічим не гірший за троянди,навіть кращий бо троянди є ціло річно,а от підсніжники лише один місяць в році....

14. FeRmatta

та ну!!!це ж Червона книга!!!

15. Натуся

Натуся Well-Known Member

Воно то і так,але ж всеодно в сезон їх зривають і просто продають бабульки на вулицях,то чому б не прикрасити раз в житті цими прекрасними квітами цей особливий день,тим більше якщо дівчина від цих квітів балдіє...:):):)
    А на своє весілля я хотіла букет із білих крокусів,але сказали що не сезон...От і обійшлися білими трояндами з сумішшю ще якихось квіточок,назви яких не знаю...

16. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

В мене теж було два букети: один на розписку з ромашок, а на шлюб був із ризантем під ромашки, кремових троянд, фрезій і ще чогось

17. Ljulja

Ljulja Загублений

у мене букет був з білих троянд і фіолетових маргариток. з цих же квітів зробили чоловікові бутоньєрку. і даремно (( вже після першого танцю молодят його бутоньєрка поломалась. і так дивуюсь як ці квіти дожили до першого танцю, бо наречений декілька разів брав мене на руки, ми обіймались...

тому раджу купувати штучні букетики для молодих.

18. Христя

Христя Well-Known Member

[​IMG] Такий був в мене

19. La esposa

La esposa Moderator

Ось згадала одних молодят, в них був такий букет. Ви собі не уявляєте, як воно пахло... ті трояндочки - не знаю, як вони звуться - давали такий аромат - можна було здуріти :)

20. Олюська

Олюська Well-Known Member

Оце ось був мій букетик:
    Тоді я чомусь не брала участі у його виборі:umbrage:, просто сказала нареченому, що сукня з рожевою вишивкою:) А якби зараз виходила заміж, то однозначно йшла б вибирати з нареченим. Дуже подобаються простенькі букетики на зразок такого:
    А ще гарно виглядають самі кали.