Букет

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Маруся-мама, 25 Жовтень 2009.

1. zjomka

zjomka Well-Known Member

Відповідь: Букет

Аналогічно. Я кидала вельон, спіймала його одна з подруг і потім мені віддала (поклала на мій стілець, бо я зачарована навіть про нього не знадала б) проблеми в цьому не бачу, важливий сам факт хто його зловить... як на мене. Мені чомусь зовсім не шкода було його кидати :girl_crazy:
    Хоча якби
    то було б шкода.

А от підвязки в мене взагалі не було, щось мені то привселюдне залізання під спідницю не дуже подобається...

2. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Я ні разу не була на весіллі де кидали вельон, завжди букет. Тому і не знаю чи його віддають чи ні. Але якщо букет залишається в того хто зловив, то таке саме припущення зробила з вельоном.

---------- Додано в 10:49 ---------- Попередній допис був написаний в 10:25 ----------

А ще коли зубами знімають, то....:girl_impossible:

3. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

І я такої ж думки, тому підв'язки в мене теж не було.

Кидала я вельон, спіймала моя дружка (дай їй Бог гарного хлопця і щоб у неї погуляли вже на весіллі, бо має поза 30 і дуже з того кремпує), і віддала потім його свекрусі.

А букет ось який вибрав мені коханий ;) (Головне, як я потім зрозуміла, що він легкий був)

4. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Щодо кидання букету, то як варіант, дубляж можна зробити з живих квітів. Якщо не хочете кидати фату і боїтесь свій пошкодити
    Мене так потішила наша флорист, бо в подарунок зробила ще один букетик, трохи схожий до мого весільного.
    Ось він:

---------- Додано в 15:46 ---------- Попередній допис був написаний в 15:39 ----------

При чому такий букетик-дубляж можна напередодні самому зробити... Кілька квіточок гарно перев`язати стрічкою і все:)

5. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

В мене на весіллі було 2 букети, один з живих квітів, а другий куплений на Краківському базарі за 30 грн. з штучних білих квітів і фатіну..легенький і маленький. Ну, шкода мені було викидати гроші на ще один букет з живих квітів.

6. Zozuljka

Zozuljka Well-Known Member

По-перше, на рахунок того, що "дівчина зловить вельона - і як від неї потім відбирати". Десятиліттями наречені кидали вельона після перетанцьовування, і нічого, всі чемно віддавали його назад. А тепер чого це раптом стало незручно?
    А щодо того що розірвуть - так вам і під час танців, прогулянки і т.п. можуть випадково наступити на сукню, зачепити якимись аксесуарами, букетами і т.д., то що тепер - обгородитись охоронцями, і не рухатись?
    По-друге, якщо мій коханий обиратиме для мене букета, старатиметься вгодити, то вибачте, але мені рука не підніметься його комусь віддати.
    До того ж як уявлю, як я стою, і на мене летить 3 кг квітів, то тільки сміх збирає від думки, як я на каблуках втікала б від того "метеориту".
    По-третє, не ображайтесь, але штучний букет реально як на цвинтар:girl_sad: Ну, ви ж не чіпляєте під вельон замість міртового віночка вінка на хрест. І кому потім потрібний той штучний букет - не розумію:girl_sad: Візьміть тоді вже до вазонка причепіть колеса, і штовхайте в якусь сторону - хай дівчата ловлять - тоді і користь з нього, і для всіх розвага:girl_haha:

Дівчата, вибачте за прямоту, але то моя думка. Розумію, що багатьох вона обурить, але, як на мене, слід шанувати свої традиції, підтримувати, передавати дітям, а не бездумно брати чужі, даючи змогу нажитись нашим любим корупціонерам. Адже подумайте - мало якій дівчині потрібний штучний букет, чи там букет з цукерок (на весіллі і так достатньо солодкого, яке завжди залишається). А традицію, і те, що вона в собі несе - забуваєте, адже кидаючи вельона, Ви бажаєте дівчині якнайшвидше його одягнути. А кидаючи квіти? Їх отримати? Так ті квіти їй хоч щодня даруватимуть.

7. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Нє, ну ви вже загнули. Ще скажіть, що вам ж на весілля не дарують похоронні вінки замість розкішних букетів.
    Є купа наречених з купою своїх переконань, особисто мене повністю влаштував штучний букет.
    Так можна скаати і за весілля, а воно комусь треба. Раз наречена так вирішила і їй так добре, до чого тут думка решти людей.
    Тоді варіант розподілити незаміжних дівчат і кожній окремо кидати те, що саме вона захотіла б зловити.

8. casablanka

Можливо мене забанять що я в цю тему кидаю чуже відео, але все ж не стрималась щоб не показати. Дивитись якраз після 4:00 хв. Який симпатичний став букетик. І мені реально було б свого шкода.

9. Ringo

Ringo Well-Known Member

класне відео :)
    Ну,по нареченій видно що вона зовсім не розстроїлась) а це ж головне,хіба не так?)
    Дівчата,як на мене- байдуже що хто обере саме для себе. Головне, щоб для кожної з нас її свято вдалось якнайкраще і стало початком міцної родини,а я вірю шо так і буде! Все решта- забобони і дуже суб'єктивні думки.

10. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Погоджуюсь з думкою. Адже це свято лише молодих, тому роблять усе як хочеться їм, а не так як кажуть: "а шо люди на це скажуть....". Скільки людей буде на весіллі, стільки і думок. Комусь сподобається, а комусь ні. Всім і так не угодиш!

11. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

та яка різниця яким став букет? хіба в ньому щастя? наречені такі драйвові, живі, закохані, отримала масу задоволення від перегляду такого крутого відео!:girl_dance:
    мій вельон був 2,5 м, а може і більше, я його скрутила в "м"ячик" і кинула, навіть думати не думалось, що хтось подумає його собі забрати:)
    нормально ставлюсь до кидання і вельонів і букетів, але спец зробленого букету з штучних квітів особисто я не сприймаю:girl_nea: вже як так впирається в "лишні" 200 грн то Фісташка запропонувала просту і гарну ідею, зв"язати кілька квітів стрічкою і недорого і естетично :girl_claping:

12. Багіра

Багіра Well-Known Member

я так щиро посміялася з останніх двох сторінок, особливо за штучні квіти і похоронні вінки.. надіюся, нікого не ображу, але невже всі так погрузли в символізмі і асоціаціях... традиції то дуже важливо, але чи варто з того робити культ
    от чесно - головне, щоб ви прийняла власне рішення щодо букетів і всього іншого, а не навязане.. бо тільки від власних рішень будете задоволені і щасливі
    комусь дійсно впирається, от такі мегараціональні люди - на весілля витрачаються тисячі, а зекономлення 200 грн робить їх щасливими) то їх правда
    ідея власноруч замотати квітки додає якоїсь такої свіжості і душевності до традиції кидання букету
    зрештою, декоративний букетик, сухоцвіт чи ще щось довговічне теж мають свій плюс - дівчина, яка зловила, може зберегти собі на память.. ну доки її вистачить - до свого весілля чи взагалі на довгі роки)))
    бо то все індивідуально.. я якби зловила такий букет, то він би при першому генеральному прибиранні пішов на смітники, а є дівчата для яких то ціла "магія" очікування судженого)))
    ну нема всім одинакового щастя:)

13. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Я вам тако скажу, дівчата, яко стара дівка - ловила букет три рази, вельон один раз. І ніц:) А якщо серйозно - то один раз наречена мені залишила букет із найкращими побажаннями якнайскорше погуляти на моєму весіллі (ага, счаззз), двом іншим було байдуже щодо долі букета, бо вони в той час не ним переймалися:). Але скажу, що букет летить краще і прицільніше, ніж вельон:girl_haha: (особливо якщо він коротенький - він просто може не долетіти до нетерплячих незаміжніх дівчат:girl_crazy:). А ще одного разу була на весіллі, де наречена кидала і букет, і фату:girl_crazy:

14. LadyLand

LadyLand New Member

Я на своєму весілля кидала фату. Виглядало це так - незаміжні дівчатка і дівоники танцювали в колі взявшись за руки, я по серединці покружляла з хвилинку, потім заплющила очі, ще покрутилась туди-сюди і підкинула позад себе фату - зловила коліжанка. Всі щасливі, коліжанку привітала і поцілувала і далі відразу почала як кажуть "перегулювання з вельоном", тобто з нею ж першою і танцювала, а далі з усіма решта кобітами що були в колі, далі з хлопцями. Тобто потреба віддавати фату відпала сама-собою.

Якщо є традиція кидати букет - вважаю, що нічого страшного немає в тому щоб кинути інший живий букетик (доречі до нього можна причіпити міні-фату :) ), я особисто не хотла б віддавати свій букет - цілий день з ним носися і так і сяк примощуй його на тих фотографіях - мені було приємно помилуватись своїм весільним букетом ще кілька днів по весіллю.

---------- Додано в 07:07 ---------- Попередній допис був написаний в 07:03 ----------

Якщо б виходила заміж зараз - робила б собі однозначно букет з піонів :)))

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

15. casablanka

Відео справді класне, наречена один позитив. Сама передивлялась його декілька раз. Але давала ссилку з наміром показати букет, а не оцінювати саме відео. От мені власне було б шкода, що наречений подарував мені, він цілий день був біля мене, а тут раз і його немає. Та реально таким букетом і прибити когось можна!

16. Lesya Vihot

Lesya Vihot Well-Known Member

17. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Я кидала свій весільний букет. Навіть не розглядала варіант кидати вельон.
    Спершу теж думала, що шкода свій букет кидати, думала купити кілька троянд, перев"язати стрічкою і вийшов би букет-дублер (мій букет був з дев"яти троянд, простенький, навіть не важкий, як я тепер аналізую, читаючи Ваші дописи).
    Але потім збилася з того.
    На самому весіллі, коли дійшло то того моменту, коли тре було кидати букет, я дозріла до думки, що мені зовсім-зовсім його не шкода. Він гарно відслужив своє призначення весь весільний день, і "передати естафету" з його допомогою стало гарним логічним завершенням цього дня.
    Серед запрошених незаміжніх дівчат не було жодної, котру я могла б запідозрити в поганих думках, тому щиро зраділа, коли букет зловила моя подруга дитинства.
    На відео вже потім подивилася, що зловила вона його дуже граційно.
    Зараз вона його зберігає, мені приємно.
    Щодо кидання штучного букета (квіти, зроблені із штучних матеріалів) - я проти. Якщо свій капець як не хочеться кидати, краще замовити чи зробити дублер, або букет з цукерок.
    Це моя думка, нікому її не нав"язую.

18. casablanka

LadyLand Ваші останні два букета це зроблені не з живих квітів. Але букети справді дуже гарненькі!

19. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

От не розумію чого всі так гризуться за ті букети...У кожного було чи буде весілля ,там і рішайте кому що кидати...
    Мені наприклад байдуже ,що там хтось кидає живий чи штучний ,що кидали те й ловила, це ж вибір молодої ,а значить їй так подобається. Чи весілля вона має готувати для гостей і враховувати всі їхні захцянки. Я думаю це день лише для молодят і їхніх побажань, може звучить трошки егоїстично, але роль гостей лише розділити їхню радість від цього дня.

20. LadyLand

LadyLand New Member

Так, знаю :), але ну дуже вже гарні :)