Відповідь: Букети з цукерками Перша спроба зробити торбинку з квіточками. Сказав мій чоловік, що "може бути "
Відповідь: Букети з цукерками Зробила таки солодкі тюльпанчики, і вже навіть встигла подарувати одній чудовій зірочці))))
Відповідь: Букети з цукерками ідеальна ідея на 8 березня "дешево и сердито" і хенд мейд....))) а де Ви ідейки беретте? кииньте ссилки
Відповідь: Букети з цукерками Просто шикарно, навіть і не скажеш, що то перша спроба Нє, ну я не пойняв, де фото Ёлки з цими тюльпанами?
Відповідь: Букети з цукерками Вік, та я там про все на світі забула, нема такої фоти Хоч бери і проси її най сама з ними сфоткається)))))) Зате є фота з Ёлкою, де тюльпани на задньому плані в пакеті)))) (і там же твої сережки )
Супер-Супер і за фото спасибі.. Я теж сьогодні зробила букетик з цукерочками! Нажаль, не здогадалась сфотати...Вже подарувала !!! Так ніжно,КРАСОТА!!!!!!....а цукерочки внизу, а квіточки зверху???!!
Відповідь: Букети з цукерками Ой, дякую вам всiм за похвалу.:o Моi цукерочки захованi в квiточках, так щоб можна було потiм витягнути та з"iсти, а квiточки щоб залишились...: give_rose: ...чудові тюльпанчики - чудовій зірочці .
Відповідь: Букети з цукерками Вирішила також спробувати зробити цукерковий букетик. На початок досить простенький. Подарувала кумі на ДН.
Відповідь: Букети з цукерками Раз уж так просят то надо показывать Подарок на день рождения воспитательнице ДС группы "солнышко" Идея сделать букет в виде солнышка,или солнышко в виде букета Как посмотреть. Бутылка шампанского рядом стоит для масштаба. Солнышко получилось большим и тяжелым!
Відповідь: Букети з цукерками Мій перший солоденький букетик подарунок на ДН нашій дорогій форумляночці Фіянці.
Відповідь: Букети з цукерками Нові букети чоколядові ... і ще такий в кошикувинесла на балкон,щоб краще було видно кольора ...
Відповідь: Букети з цукерками Гарні квіти А оце зробила такий подарунок на день народження для нашого друга
Відповідь: Букети з цукерками І я спробувала зробити букет з цукерок. Результатом задоволена. Фото буде на днях. Маю наступне питання. Який справді хороший гофропапір для виготовлення квітів. і де його можна купити? Я робила троянди. Пробувала папір з базару(з весільного ряду). Не дуже сподобався бо майже не тянеться але він більш штивний. І пробувала папір з магазину. Класно тягнеться але якийсь більш м"який. Бачила на одному сайті дуже класні папервоі квіти і мені здається, що там папір є досить плотним. Є такий щоб і тягнувся гарно і плотним був, щоб гарно форма трималася?
Відповідь: Букети з цукерками Зовсім не букет, але на тему цукерок..... Гітара для прекрасної гітаристки:
Відповідь: Букети з цукерками Ось такий букет зробили (з допомогою ще однієї мами) на випускний у подарунок для вчительки Робили перший раз, але результатом задоволені дуже