Чи є прихильниці Флай леді на ДП?

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Irus'ka, 16 Лютий 2009.

1. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Незмінні завдання дня (Daily Focus)
    понеділок - Home Blessing Hour
    - почисти порохотягом видимі поверхні
    - викинути старі журнали, реклами з пошти і всілякі непотрібні папірці, які валяються по хаті
    - протерти дзеркала і двері
    - витерти порохи
    - викинути сміття з усіх відер для сміття в домі
    - змінити постіль
    віторок - планування і розваги Plan and Play
    середа - виконання справ, які постійно відкладаються Anti-procrastination Day, а також прибирання
    холодильника (без фанатизму: викинути старе і всілякі оштипки, протерти (не намивати) полички)
    четвер - зовнішня діяльність - пошта, рахунки, лікар, закупи Errand Day
    п'ятниця - поприбирати сумочку і машину, а також день побачень )))
    субота - сімейний день
    неділя - день духовного перезавантаження

Щоденні рутини

• Ранкові:
      • Одягнутися включно із взуттям на шнурівках, привести в порядок обличчя і волосся, почистити зуби
      • застелити ліжко
      • протерти унітаз
      • розвантажити посудомийну машину
      • поставити прання
      • перевірити календар
      • перевірити Контрольний Журнал
    • Що на вечерю?
    • пити воду
    • викидання сміття 15 хв
    • 15хв - тренування
    • Вечірні:
      • Приготувати одяг на завтра
      • перевірити календар
      • покласти речі необхідні на завтра на виділене місце
      • Де ваші ключі?
      • прибирання гарячої точки - 2 хв
      • помити кухонну мийку
      • вмитися, почистити зуби
      • лягти спати в нормальний час

---------------------------------------
    Дівчата вже в деяких постах в темі переїзд згадували про систему Флай леді. От і стало мені цікаво чи є флай леді на Посиденьках? Чи є ця система дієвою для Вас? Чи вдається дотримуватись завдань на день?
    Відповім від себе: про систему дізналась давно,деякий час навіть активно впроваджувала в дію, але з часом "забила" на завдання і пустила все на самохід. Порядок вдома дуже люблю, але часом бракує наполегливості та організації, хоча на ДП провисаю із завидною регулярністю:xaxa:
    То може ДП допоможуть мені організуватись і до порядків в хаті? - Звичайно, якщо це не поза правилами шанованого Львівського Жіночого Форуму- Дівочих Посиденьок!:)

Останнє редагування модератором: 27 Липень 2016
    • Подобається Подобається x 13
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Від завтра буде 9 завдання. Думаю, ввійдемо в ритм. В мене всі готові завдання. Лише 8) але то не актуально мені)

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

3. flame

flame невгамовний експериментатор

пацталом:haha::haha::haha: ЯК актуально! Всіх після замірів на дієту? Щоб після свят заміри співпадали:crazy:
    --- дописи об"єднано, 26 Жовтень 2016 ---
    недавно випадково знайшла такий ящик:facepalm: - виселялися з офісу і я всякі такі штучки святкові і листівки спакувала в такий самий ящик, як і документи. Затарабанила в кладовку разом з рештою архіву. А от недавно шукала старі папери і випадково надибала. Радості було, як в малої дитини:girl_claping:. Там тільки листівок штук 40 точно є .

Останнє редагування: 26 Жовтень 2016
    • Подобається Подобається x 6
  4. EineGuteFrau

Ну можна й так інтерпретувати))) але в оригіналі, щоб швидко сказати родичам, кому якого розміру одяг дарувати)))

• Подобається Подобається x 2
  5. EineGuteFrau

Так, Різдвяний марафон триває) сього дні треба заглянути в КЖ і по дорозі виконати ті пункти, які можливо: йдучи в магазин, скупити все для Різдвяної випічки, чи купити папір для упаковок.

Ну а звичайне завдання на сьогодні - прибрати на приліжкових тумбах) знову)

• Подобається Подобається x 3
  6. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

А мені сьогодні руки дійшли до впорядкування свого взуття. Все гарно почистила, шкіряне попастувала, замш спреєм попшикала, навіть зсередини протерла і підошви вимила, ну і по коробках все розклала:boast:. Зимове теж підготувала, щоб як тільки мороз відразу взути і не паритись тим. І не так багато це часу зайняло:girl_smile:. Ще би руки дійшли літній одяг сховати на антресолі, але не все відразу))) Ну і не завадило б вже таки перебрати старе взуття, бо деяке вже просто розвалюється або зовсім не має вигляду і в ньому вже давно не ходжу. Не шкодувати і викинути. Дещо вже викинула ще влітку, а дещо пошкодувала...Але бачу, що шкодувати не можна:acute:

Останнє редагування: 28 Жовтень 2016
    • Подобається Подобається x 6
  7. EineGuteFrau

Щось мені ті Різдвяні завдання від Флайледі зовсім не подобаються.
    10. Знову спланувати бюджет і зробити покупки по дорозі: подарунки, продукти і т.д.
    Хто купує продукти на Новий Рік та Різдво у жовтні? Мені здається, що то вже треба бути зацикленою на тому плануванні-прибиранні)))
    11. Знову зібрати хлам в домі. Ну скільки, скільки може бути того сміття в домі?

8. flame

то для афроамериканців і холостяків пункт:girl_haha:
    --- дописи об"єднано, 30 Жовтень 2016 ---
    ну може якісь стратегічні запаси по-трошки, типу мак - пшениця, борошно, гречка на голубці, шампанське, віскі і т.д. Щоб потім по бюджету не так накладно було. По трошки підкупляти і як прийдеься до готуваннся, то вже хоп і частина є.

9. Apelsynka

То щоб взагалі не було:girl_crazy:Але хлам, то не обов'язково сміття. Дехто хлам роками збирає і зберігає, і його може бути ой як багато. І так тяжко від серця відірвати, бо здається, що ще згодиться... Я так навчальні матеріали після універу зберігала, бо авось згодиться. Потім поступово викидала-роздавала. І що ви думаєте, ще є трохи:girl_crazy:)) При тому, що дещо навіть ні разу не згодилося:girl_nea:.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  10. EineGuteFrau

То певно мені просто не зрозуміти, бо я фанатик викидання всього)) чоловік мене стримує)

11. EineGuteFrau

Ну ладно, може таке і підходить)
    Але я основні продукти і так маю завжди в запасах в зв'язку із рідкими виїздами за закупами) тому мені треба лиш докупити всіляких смаколиків))

12. flame

Я:blush:
    згодилося. Чловік зараз активно використовує політологію , соціологію і укр. мову. І старі бабині записи з латини (то найважче наразі йде:girl_impossible:)
    --- дописи об"єднано, 30 Жовтень 2016 ---
    гггг, так запаси то заздалегіть і робляться. От він - пункт, оправдався і підтвердився:girl_wink:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. Apelsynka

@flame я за те, щоб кожен добував знання сам, а не юзав чужі конспекти:girl_blum: Тому те, що загальне вже викинуто, лишилось лише те, що суто по моїй спеціальності:girl_smile:.
    Ех, треба все таки ще хлам передивитися, і не тільки паперов й. Бо чую, що його ще певно, ой як багато[​IMG] :girl_crazy:

14. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Явно не я! Я цілий жовтень, листопад і пів грудня проводжу в небі, то яке там закуповування продуктами. Дай Боже, хату цілу застати. ))))

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. flame

16. Jusi

Jusi Ловець емоцій

а це як? :girl_blush2:

17. Hexe

Hexe Well-Known Member

я восени починаю купувати презенти або весною\літом при нагоді(йду десь по магазинах і тут бачу якусь штуку класну і думаю, супер!це буде тому-то на свята). а продукти за два місяці....ну це я навіть не знаю що таке можна купити борошно\сіль\цукор\яйця? рибу свіжу купую на свята - з тим проблем нема.

18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

• Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Так-с, флайледі, дочиталась я, що звичка листопада - планування меню, ніхто цим не займається? Чи всі скуповуються борошном та листівками до Різдва?))) Планування мені дуже актуальне, але не маю натхнення до того ну зооовсім....може хтось з наших флайледі має ентузіазм до того, і іскра з того ентузіазму долетіла би і до мене?;)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  20. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

є окремий сайт, але російський - меню недели
    до того, як знайшла його - складала меню сама. тепер так дуже не можу, бо планування передбачає те, що ти закупиш певну кількість продуктів і "утилізуєш" їх. а в нас графік ламаний, часто продукти залишаються, а морозилка не гумова.
    загалом можна було би поділитися принципами складання меню, а приблизні меню - десь навіть темка була, де були мої приклади. скажу, що з того часу мало що змінилося, просто зникли одні продукти, а додалися інші, більш специфічні

21. EineGuteFrau

В мене планування, як такого немає. Але готую я в принципі щотижня схожі страви із того, що є вдома. Закупи ми робимо стратегічно 1-2 рази в місяць і лиш докупляємо овочі, фрукти і те, що швидко псується.
    Я хотіла планувати, але з моїми хлопцями я не можу бути впевненою в наступному дні, чи буду я мати час. Тому моє планування полягає в тому, щоб мати хоча б якісь напівфабрикати в морозилці і в екстрених ситуаціях мати, що поїсти.
    На Ютубі є російська флайблогер, вона була детально розказувала про своє планування меню. Якщо цікаво, то пошукаю її