Чи вірите ви у сни?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kasia, 2 Березень 2009.

1. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Відповідь: Чи вірите ви у сни?

А я теж в сни вірю.Буває звісно іноді шо то не сон а блокбастер якійсь...але іноді бувають дуже "живі"віщі сни.

2. Жемчужинка

Жемчужинка Well-Known Member

Я вірю.Коли помер дідусь,в ту ніч мені снився сон,що змія випускає яд з кров"ю.

3. angelok

angelok Active Member

в снах всетаки є доля правди....не знаю чи ше в когось.....але сни збуваються!!!....якесь дежавю.....аж страшно звучить.....
    просто в якусь хвилину розуміеш що той сон який тобі снився вночі, розуміеш шо він реальний, ти зараз в ньому живеш...і все що снилося...справдилося
    хоча не у все потрібо вірити

4. Alias

Alias Well-Known Member

Я завжди відчуває який сон не просто сон. а щось віщує.

5. bast3t

bast3t Well-Known Member

интересно, а сны всем цветные снятся?
    и были ли у вас моменты в жизни, которые вы видели во сне? (как-будто что-то происходит, и вы думаете/вспоминаете что где-то уже видели) :confused:

6. Siania

Siania Love Life

Так, дежав"ю називається, але так шкода що це буває лише долю секунди, потім в пам"яті вже не відновлюється нажаль, а може це лише в мене так. :confused:

• Подобається Подобається x 2
  7. Alias

Alias Well-Known Member

Звичайно, кольорові теж сняться..а чорно-білі я щось і не пам!ятаю
    Навіть дуже часто впізнаю ситуацію в житті , яка вже сталася у ві сні.
    Це може бути якесь місце, або людина , слова..та багато чого такого, яке вже було і я знаю, що буде далі

• Подобається Подобається x 1
  8. Virginia

Virginia Well-Known Member

Дуже часто бувають такі моменти. Деколи щось присниться, а я ходжу впевнена що все сталось в реальності... сьогодні приснилось що нарешті знайшли причину чому в кухні батарея не гріла і включили її. Коли мама ввечері почала сваритись що досі батарея не гріє... я була дуууже вражена: "як не гріє, зранку ж включили?":xaxa:

А ще в мене завжди перед місячними сниться однаковий сон, що я виходжу заміж, і завжди я себе бачу в білій сукні... а один раз я в фіранці виходила заміж:xaxa::xaxa::xaxa: Містика якась)

• Подобається Подобається x 1
  9. bast3t

bast3t Well-Known Member

а мне перед этим делом постоянно рыба снится, хотя говорят рыба совсем к другому снится :xaxa:
    я вот от многих людей слышала, что им черно-белые сны снятся и они понятия не имеют как сон может быть цветной :confused:
    а меня вот после того как 360 вольт шарахнуло - все сны практически вещие :xaxa:

• Подобається Подобається x 3
  10. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

В мене були віщі сни... пару раз і якраз з чт. на пт.,кажуть такі сни і є віщі! Коли запам"ятовую дуже добре який символ увісні, зранку зразу дивлюсь у сонник..то вже залежність :)

11. Oriana

Oriana Well-Known Member

У мене якось був цікавий випадок. Снився мені сон, що я шукала якийсь пакет. дивлюся на стіл - на столі стояла чашка з написом "Ти", на кріслі - пакет, що шукала, але побачила, що там писало "Позитив", а на полиці - мій дівочий щоденник "Мій найкращий" Таке от наснилося, а я не надала цьому значення. Вдень зустрілася з коханим, і питаюся чого він такий сумний. Сказав, що проблеми в нього, і так прихилився до мене і сказав : "Ти мій найкращий позитив!". Я в ступор - такі знайомі слова... От і маєш сни...
    А ще мені снилося, що моя найкраща коліжанка народила синочка в такій то годині. Зранку дзвонить коліжанка - похвалилася народженням дитинки:girl_in_dreams:

12. katrinka

katrinka Well-Known Member

теж іноді сняться "віщі" сни. дуже неприємно, коли віщують нехороше. раніше снились фільми, якісь історії, та й постійно щось снилось, виспатись нормально не могла... зранку встаєш віджчуття ніби всю ніч телевізор дивилась. від перевтоми жахи сняться.

13. Зануда

Зануда Well-Known Member

Чи вірю я в сни. Ні. Не вірю. Але два рази було таке, що сниться щось, а в житті - з точністю до навпаки відбувається. От зараз власне чекаю на підтвердження, чи навпаки, одного з таких снів.

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я в усі сни не вірю, але в частину таки вірю. Однак я їх зазвичай відчуваю й не шукаю, що вони означають. Переважно. :)
    Чому вірю, вже писала - якби Йосиф не повірив у сповіщене йому в сні, не врятував би Ісуса. ;)
    Ото в ніч перед тим, як Дарко мав 39,2 снився сон, що міг бути попередженням про те, що при ліжку важкохворого до пізньої ночі сидітиму, але добре, що не шукала значення, бо й так би сиділа. :xaxa:

15. MaIrusyk

MaIrusyk New Member

Я вірю у віщі сни.
    Рідко коли сняться, але завжди збувається

16. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

не вірила на всі 100% до одного сну
    з четверга на п'ятницю в мене був сон про те як на мене з сестрою напали двоє молодих людей і здіснили грабіж в Харкові, коли ми чекали на таксі (яке нас мало відвести на вокзал), дальше мені снилось, як нас не пускають на поїзд без документів і грошей, квитків і як (після того як нам дозволили сісти на поїзд) нас зустрічає на вокзалі мама

в п'ятницю вранці так і сталось (на нас напали і здійснили грабіж)
    дівчата, не повірете, все точнісенько як мені наснилось (навіть одяг в цих хлопців був такий як у сні, обличчя правда я не побачила ні у сні, ні коли нападали)
    це було день перед новим роком, ми заяву не писали, хотіли побути дома на свята, а не повертатись в Харків, щоб шукати тих придурків

дальше 2 дня в мене були сни, в яких я бачила їх у в'язниці

грабіжників згодом затримали (коли вони в стані наркотичного спяніння продавали наші телефони, не видаливши фото і телефону книжку і міліція сама! до мами подзвонила, дальше суди і їх закрили)

Останнє редагування: 27 Квітень 2010
  17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

В мене був випадок не з моїм сном, але пов'язаний зі мною. В нас кілька років тому жила часом одна дівчинка,сестри коліжанка,яка мала тут у Львові сесію. Спочатку ми гарно з нею зживалися,але свої конфлікти були, не маю я просто комфорту ,якщо живу з чужою мені людиною довгий час. Ми почали трохи сваритися. І одного разу зранку вона розказала сон свій. Їй снився мій дідусь,вона його знала, так трохи зовсім.на той час він вже покинув нас :sad: і відійшов у інший світ.так от їй снилося, що він їй говорить,щоб вона не ображала мене.Він захистився за мене і на неї цей сон дуже подіяв, вона стала до мене більш обережніше відноситися.І на мене він подіяв дуже.Я зрозуміла,що дідусь про мене піклується,навіть вже будучи не з нами.
    А ще було зі мною таке.Може це просто психологічно ,не знаю, коли померла моя бабця, мені було так погано,це була така рідна мені людина і втрата величезна, адже я втратила людину,якій могла в любий момент подзвонити,спитати поради,просто так,щодо готування, так мені після її смерті було неспокійно,сумно, якось тривожно. І мені приснилася бабця.Так спокійно,голова моя лежала у неї на коліні, а вона гладила мене своєю ніжною рукою по щоці.І там же я побачила дідуся.Він був біля неї.мені так було добре,спокійно. Після того я заспокоїлася, бо знаю,що там вони разом і вони поряд зі мною все-одно.
    Я вірю у сни зі значенням,але впевнена,що вони бувають не часто.

18. IKA

IKA New Member

Я вірю в сни, особливо, коли мені сниться тато, якого, на жаль вже немає, я вже знаю точно, що хтось в нашій сім"ї буде хворий або станеться якась біде, таке враження, що він нас попереджає(((

19. Viktorina

Viktorina New Member

Я не вірю сонникам, які толкують сни назагал...стараюся не акцентувати свою увагу на снах, але вірю і знаю ,що сни таки збуваються в реальному,правда не всі, але віщі сни є...це точно. Зі мною відбувалися такі події .які я бачила в снах, майже в подробицях... :girl_yes2::girl_yes2:

20. rododendronia

rododendronia Member

зі мною також таке було кілька раз. Таке враження що я вже була в цій ситуації :girl_yes2: