Чи вірите ви у сни?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kasia, 2 Березень 2009.

1. WhateverMS

WhateverMS New Member

Відповідь: Чи вірите ви у сни?

Почну з того, що з 2 років я памятаю своє дитинство і свій перший сон. Усі мої сни кольорові і дуже реалістичні. В 16-17 років мені почали вони збуватися. Було сороно комусь про це розказувати, бо я боялася, що мені не повірять.
    Минуло багато років і одного разу я наважилася. Прийшла в унівеситет напередодні держіспиту і сказала в кого буду здавати (викладачі вибиралися методом жеребкування серед 16 кандидатур), на що здам і як буде проходити іспит. Попри те що викладач, який мені дістався, запізнювався, на мене він встиг і все відбувалося саме так, як я казала. Відтоді, мої друзі і знайомі знають, що мені сняться віщі сни і жартома просять розповісти, якщо прияниться щось про них.

2. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

не так вірю в сни, як в передчуття. мені колись снилось,що я прощаюсь зі своїми друзями.я собі того до голови не брала. потім мене почали переслідувати дивні думки.от стою в магазині,светрик дивлюсь і тут мисля "а нашо він мені? може я його взагалі не вдягну". і кругом почали з"являтись павуки.вони були всюди.над дверми на місці забитого на ранок з"являвся новий павук. вони умудрялись залазити в мій закритий рюкзак.
    ну,одним словом мені повезло. в останній момент мій керівник (священик до речі) змінив плани і таким чином ми вціліли.

---------- Додано в 23:52 ---------- Попередній допис був написаний в 23:51 ----------

а сни я вже давно записую в спеціальний зошит

3. Vendy

Vendy Active Member

моїй сестрі приснився сон, що наш двоюрідний брат просив на хрестини, а після обіду його дружина народила синочка.
    напевно, деколи сняться й віщі сни

4. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А мені сьогодні снився поганий сон - я плавала в дуже брудному озері з купою ряски....Буду хвора.....Все мені то збувається.
    Ще якщо присниться, що з кимось бюся, то хтось в гості прийде, а якщо і кров була, то хтось з родичів - ще не було такого щоб не збулося. Коли тато має "піти в запой" (він в мене дуже хороший, як тверезий - то золотий, але має таку проблему:sad:), то мені сниться пяним ще за пару днів до того.
    Ну взагалі часто сняться віщі сни, скоріше навіть сни-попередження, чи що, основне розпізнати.

5. nora

nora New Member

В дитинстві мені приснився сон, що моя баба померла,мені сказали що довго буде жити. Зараз бабі 89р.,почувається чудово. :girl_wink:

6. Viktorina

Viktorina New Member

А мені сьогодні приснився сон ,що я ріку не можу перейти бо вона широка ,а міст дуже хиткий і дощещки повилітали з нього, я якимось болотом обходила... ,а взагалі то правда про хворобу і не тільки... власне ,якби ми мали можливість їх правильно потрактувати, а не догадками ,бо для мене також завжди якесь попередження,збувається ,коли на добро ,а коли нажаль...:girl_emo:

7. Vendy

Vendy Active Member

це дійсно так, можливо наші сни є попередженням про щось хороше, чи про якусь небезпеку, яку нам можна уникнути, при правильному трактуванні сну, або просто несе інформацію про те, про те, що має статись, щоб ми були підготовені.

Моєму татові приснився сон, що в нього вилетів зуб, і при цьому була кров. Це було 18 років тому, хоча мені тоді було тільки 6 я чомусь це дуже добре пам'ятаю. Тоді була дуже хвора татова сестра (моя хресна), лікарі не давали жодних надій на те, що вона виздоровіє. От і коли приснився цей сон, то ми зрозуміли до чого він. Так і сталось.
    Кажуть коли сниться, що появився новий зуб, то це поповнення в родині.

Ще згадала, моїй бабці приснився сон, що вона взула один тапочок, а другого ніяк не може знайти, після цього вона зламала ногу

8. jantarna

jantarna New Member

Мені сни не сняться, а може сняться але я не пам"ятаю - маленька дитина не дає повноцінно спати.

9. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Менi постiйно, постiйно сняться височезнi будинки i завжди менi треба на останнiй поверх ( то когось шукаю, то я там живу) i завжди лiфт або поламаний, або на нього черга!!! I я йду сходами, а сходи крутi, поламанi, то вузькi що годi пролiзти, то нема перил, то прольотiв, дерев'янi прогнилi i мотузчанi. Але я йду I доходжу.

10. Sertce

Sertce Member

А мені частіше сняться сни віщі, а ніж "прості". По ниx навчилася орієнтуватися в житті. Троxи розшифровую для себе. Буває, шо одинакові сни сняться по декілька разів. В сни дуже вірю...

11. Shprotka

Shprotka Active Member

Вже не сниться, відколи в декрет пішла. А раніше дуже часто
    і ліфти без шахт, які незрозуміло як літають.
    Коли закінчувала школу мені приснилося перед екзаменом з укр мови яка буде тема твору. Я встала і бігом написала чорновик. З екзамену вийшла через 15 хвилин )))

12. Jasmin

Jasmin :)

аналогічно :)

13. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

І в мене буває таке дажавю. Дуже не люблю коли мені сниться вода будь-яка чиста чи брудна спокійна чи ні, я дуже не висипаюсь і чимось збентежена навіть якщо сон був гарний. А взагалі погані сни стараюсь забути, мені здається що тут самонавіювання також немалу роль відіграє. Одне що мені завжди збувалось це коли я собі приснюсь або хтось з знайомих в білому одязі то знаю що буду хвора, або знайомі будуть :girl_sad:

14. Savchenko

Savchenko Member

Мені, нажаль, сняться віщі сни, не подумайте нічого такого:) Я їх просто ненавиджу, бо в основному подібні сни сняться, як в родині має статись щось дуже зле і стається через пару днів чи через тиждень після того як присниться. Єдине радує, що сняться ці сни вкрай рідко, але як насниться, то я собі місця не знаходжу - я як побита ходжу... І саме болюче, що не знаю з ким саме, просто відчуваю(((

15. Kordanna

Kordanna New Member

Я завжди прислухаюсь до своїх снів. Дуже сильно відчуваю до якої події мені те чи інше насниться. 100 % снилась жива риба на вагітність:) завжди коли собака, - зустріч із страрою подругою, не люблю та й боюсь коли сниться, що підстригаю волосся, - не на добре

16. roziava

roziava New Member

У сни не вірю! Наші сни це те, що ми колись бачили, чули, відчували, про що думали і говорили..,просто в іншій формі. І не варто на снах зациклюватися і псувати собі настрій. Що має статися, воно станеться і я сумніваюсь, що причина тому наш сон, добрий він чи поганий. І ці всі Сонники, якими завалені полиці книгарень, бізнес на якому заробляють люди з винятково бурхливою уявою:girl_yes2:[​IMG]

17. Sitara

Sitara Active Member

Мені завжди перед приходом хресного снились якісь бійки та й з кров"ю. А якщо вірити снам - то бійка з кров"ю до приходу кровного родича. Я вже була на 100% переконана, що прийде на днях хресний. Такі сни стосувались тільки його одного, на інших родичів такого "попередження" не було. Хресного мого нема вже близько 2 років, і стільки ж часу не сняться мені такі сни. А взагалі, щодо теми, то у сни я вірю.

18. lawyer

lawyer Member

кажуть, що усі наші сни-це або наші мрії, або страхи. у сни особисто я не вірю, принаймні віщих снів у мене ніколи не було. хоча у дитинстві мені часто снився один і той самий страшний сон, про який я пам'ятаю і досі.....

19. in todash

in todash Active Member

Мабуть погоджуся з цим висловом - коли я була мала, то снились мені війна, павуки, всякі там цвинтарі без виходів - те чого боялась мала.
    Тепер вже сни трохи інші, ото сьогодні дуже неприємний ранком приснився, аж прокинулась від нього - але прочитала ваш допис, і зрозуміла, шо швидше всього то приснився страх, який збувся уві сні.

Правда одне дивно було - минулого літа перед днем народження приснилось, що сунеться смерч, змітає все на свому шляху, а я забігла до хати і дивлюсь на те через вікно. Тоді сон був майже збувся - були великі сварки в родині, місяць не розмовляла з деким.

Цього року майже в той самий час знову приснився смерч - але на цей раз він закрутив і мене. Від того прокинулась, і дуже осадок на душі неприємний був...

20. enigma

enigma Well-Known Member

Для мене сни - це лише відображення подій, що відбулися, пережитих емоцій, сподівань та страхів. Фактично ми це все собі самі вкладаємо у голову, а потім підсвідомість нам це повертає.