Чи змінився Ваш характер після того,як Ви взяли прізвище чоловіка?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Жемчужинка, 15 Січень 2010.

1. Nespljushka

Nespljushka Active Member

Відповідь: Чи змінився Ваш характер після того,як Ви взяли прізвище чоловіка?

оце точно :girl_yes2:
    згідна на 100%

2. Sirunka

Sirunka New Member

Незнаю чи у прізвищі чоловіка, чи у самому заміжжі, але з деякими дівчатами щось після того робиться, і це точно. Я не розумію, але людина була нормальна, можна було легко з нею пожартувати,а зараз просто жах. Така серйозна стала. Що то робиться?! :d64:

3. Holly

Holly Moderator

Мій характер змінився ще до зміни прізвища :) Змінився в кращу сторону під впливом чоловіка, за що йому я дуже вдячна.

і не тільки з дівчатами ;) інколи спостерігаю, як чоловік/жінка часто міняє свою думку, тільки тому, що так думає чоловік/жінка.

4. Roxie

Roxie Галицька панянка

Може згідно науки нумерології щось і змінюється в житті зі зміною прізвища, але мені здається, що одруження, створення сімї - саме це змінює характер, тобто не змінює кардинально, а так трохи впливає.. Чоловік впливає, все ж тепер питання вирішуються спільно, а не одноосібно як то було до шлюбу. Він приносить якісь свої традиції в сімю, жінка свої і вони накладаються одні на одні і трохи змінюються..

Щодо науки нумерології, мені здається, що якщо хочеш змінити свій характер, то не прізвище є основним, а імя. По імені нас кличуть, відповідно мозок найчастіше сприймає імя, а прізвище то все-таки другорядне, бо звучить значно рідше. І для характеру важливо не повне імя, а саме таке ,яким кличуть. Олександра може бути Леся, Саша, Шура і т.д. і важливе то імя, яким називають найчастіше. Навіть нік на форумі, якщо до людини часто звертаються саме по ньому може повпливати на характер.

Це повязано навіть не з нумерологією.. Є така наука психолінгвістика, викладач який в нас її викладав спитав якось, а який колір у звука "а"? "і"? "о"? І на наш подив більшість студентів асоціювали звуки з однаковими кольорами. Відповідно і впливає кожна буква імені на певні риси характеру.

http://shkolazhizni.ru/archive/0/n-9996/

5. marite

marite New Member

коли є сімя, особливо діти все міняється на 360 градусів, стаєшся сірьознішим, відповідальнішим.

Останнє редагування: 10 Травень 2012
  6. nata1

nata1 Member

Я на рахунок цьго і незадумувалась, але характар змінює і загартовує життєвий досвід, материнство, ІМХО.

7. Mammy

Mammy Well-Known Member

Я теж вважаю, що прізвище не змінює, а от новий стиль життя...
    Мені після одруження аж трохи дивно було: замість того, щоб їхати додому з навчання і думати як провести вечір, їду з роботи додому і думаю, що приготувати на вечерю:girl_wink:

8. Laja

Laja New Member

Прізвище змінює тільки паспорт. А характер можемо змінити лише ми ж самі. А точніше кохання між людьми. Адже якщо люди любляться, то й стараються щоб "партнеру" по життю було добре.

9. KREMmawa

KREMmawa New Member

абсолютно ні, яка була така й залишилась)

10. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

Спочатку ніяк не могла звикнути до нового прізвища, а тепер якось нормально реагую, навіть відкликаюся.
    Характер помінявся після весілля це 100% (і то не в кращу сторону :girl_devil:), але то не від зміни прізвища, а від радикально іншого життя.

11. Kordanna

Kordanna New Member

Коли почала досліджувати свої прізвища (до і після одруження) дуже потішило мене те, що чоловіка прізвище має дуже велику силу. Так називали козаків, які нікого не боялись, і, казали, що їх боїться навіть дідько :))
    Це надає мені впевненості :)

12. Gorda

Gorda Well-Known Member

Щодо характеру то я б не сказала, що він якось змінився, а от почерк помінявся :girl_yes2:, в кращу сторону, якимсь акуратним став.

Останнє редагування: 28 Вересень 2012
  13. karamelina

karamelina New Member

Характер в мене, ніби, не змінився, ну може трохи стала спокійнішою:girl_wink: А от погляди на життя змінились. І ще піднялась самооцінка:girl_yes2:

14. Liliya Shukh

Liliya Shukh Member

напевно трохи змінився, стала більш розсудливою і комунікабельнішою, але це скоріше прийшло з віком)

15. Supergirl

Supergirl Member

не вірю у такі забобони! Як може змінитися характер від зміни прізвища? Особисто у мене характер змінився просто від нового стилю життя. Як можна бути загадковою, мрійливою та безтурботною як колись, якщо на тобі тепер купа обов"язків?

16. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

мені подобається нове прізвище: коротке і не має семантичних асоціаій. А дівоче було довге.
    чоловікове прізвище взяла собі псевдонімом ще до одруження :) тому дуже вже до нього звикла

17. Nola

Nola Member

такої ж думки:girl_yes2:
    мені моє дівоче прізвище страшенно подбалось і навіть були думки не брати прізвище майбутнього чоловіка (хоч воно також гарне, українське), проте під час написання заяви у ЗАГСі за хвилинку подумала, що недобре буде у майбутньому мати інше прізвище аніж наші діти, і вирішила поміняти. Але от як від цього міг змінитись мій характер я не уявляю, це ж абсурд!

18. Mawa

Mawa Member

Я взяла чоловіче прізвище і якось мені всерівно, а характер тут зовсім не причому

19. saprunia

saprunia New Member

Можливо міняється, в мене характер змінивсь. Не знаю чи від зміни прізвища чи від обстановки в сім’ї

20. zjomka

zjomka Well-Known Member

І я так думаю, тому не вагаючись перейшла на нове прізвище, хоча моє дівоче мені більше подобається. Ми ж тепер сім"я, то і прізвище одне має бути. Змін в собі не помічаю, хіба підписуюсь тепер інакше :girl_smile: