Ульцинська Велика плажа - 12 кілометрів суцільного піщаного пляжу щонайменше 100 метрів ширини. Починається одразу за містом і аж до ріки Ада Бояна. Пляжі не відділені, а переходять один в інший. Є лежаки, але є і вільна територія, де можна стелитись і ставити парасолю. До кожного є дорога , стоянки - зручно машиною. Пішки від будинків та готелів трохи далеченько. Надіслано від мого LG-D335, використовуючи Tapatalk
Шукаю сім'ю або може хтось шукає житло в Чорногорії, Крашічі, маю варіант 3-поверх будинку, але нам забагато весь будинок, то поділили б наполовину, орієнтовно 45-50€ доба, з 20-31 липня
Дівчата, дякую за корисні відповіді по Чорногорії, а можете ше сказати: 1)Чи є в Ульцині окрім великої Пляжі піщаної, галькові і з зеленню пляжі (міські, платні, за містом? Може й ціну платних хтосю знає?) - тобто чи є з чого вибрати? 2) Чи існує опція велопрокату? Дякую!))
Дівчата, що можете написати про Будву цьогорічну? В нас в готелі буде лише сніданок та вечеря, хотілося б зорієнтуватися по цінах на обід та екскурсії, хоча невпевнена, що мої діти будуть в захваті від екскурсій Буду вдячна за відгуки.
ціни на екскурсії. Ми брали на весь день. Кораблем з Будви , зупинялися біля Голубих печер, в Герцег Нові, на острові Богородиця на рифі і в Которі, звідти автобусом в Будву. Обід на кораблі. Минулого разу були ще на Скадарському озері. Надіслано від мого HUAWEI TIT-U02, використовуючи Tapatalk
Така смакота коштує 10-15€. М'ясні страви теж так +-. Порції великі. Фаст фуд ,шматок піци 1,5€, палачінка 2€. Супи 3-4€. Є комплексні обіди від 3.9€ до 6,5€. Куди входить перше, друге (можна вибрати з кількох варіантів) і простий салат, нам вистачало 2 комплекси на 4х. Пиво 2,5€-4€. В маркеті дешеве смачне їхнє вино Вранац 2-4€ за пляшку. І Крстач, трохи дорожчий. Надіслано від мого HUAWEI TIT-U02, використовуючи Tapatalk
дівчата, підкажіть пліз про чистоту пляжу Бечічі-Рафаїловичі ми Були в Будві то хіба Могрен нам був добрий (по чистоті води), всі решта пляжі не сподобались але до Могрену трохи треба було пройтися, хотілося б поближче що скажете?
Думаю про Чорногорію з 2 дітьми цього літа. Була там двічі - супер гарно було. Але який курорт вибрати на липень? В Будві на пляжі море людей. І вілли всі досить далеко від пляжу... Колись давно була в Рафаіловичах (там вже, мабуть набагато більше забудовано, а пляж маленький... і в Св. Стефані (ввечері нема куди подітись) В Которі дуууже гарно. Але не знаю, чи є пляж, щоб пологий захід в воду... Щось би ліпше для дітей... може, про Петровац, Бар чи інше містечко знаєте щось добре?
Петровац б не радила. Стосовно іншого, то минулого року писала таке: Гляньте напрямок між Тіватом і Котором, може якраз щось сподобається.
Будву в червні можна розглядати. Але тут як вгадаєш з погодою. Минулоріч з 9 червня, на перші вильоти, була прекрсна погода, море +24 і мінімум людей на пляжі. Щодо розташування вілл- не всі далеко. Я десь тут розміщала фото пляжу і від вілли- хвилин 5- 7 було йти.Ну а на липень так- людей повно вже. в самому Которі немає добрих пляжів. Є клаптики з нормальним заходом, але то такі не кращі варіанти. Вже на виїзді- то так, можна знайти. Я пізніше знайду фото з Котору- покажу пляжі. Можете глянути собі щось на Ульцинській рів єрі. Там єдине- пляжна полоса довга- кілометрів 3, але дуже вузька. І частково клаптиками. І частково= платні зони.А отвже знов-таки- при виїзді- там довжелезна піщана полоса йде. тут такеє. тут нормальні пляжі, для дітей теж добрі. Але самі містечка і все, що там оточує- мені нагадує якусь Одесу. То "інша" Чорногорія.
@сніжна а біля Тівату є щось добре? Ульцинь цікаво. Але той великий пляж ніби трохи далі від містечка і готелів...?
так. віддалено. В Ульцині там вузька набережна, хоча і довга. І там є готельчики і вілли прям недалеко від неї( деякі будиночки прям біля моря). Але власне пляжна лінія не дуже зручна. Якщо йти вже на виїзд з міста- то стає ширшою
ми були минулого року в Ульціні, пляжі гарні, потім гляну де то ми проживали до пляжів було через дорогу і трохи лісок перейти. були на початку червоня, то було дуже гарне море,а пісок деколи такий був горячий,що босому важко було пройтись фото не знаю як тут підчипити
то якась приватна вілла, знайомі порадили, зараз не згадаю, єдине що то було в сторону Ада Бояна на виїзд з Ульціна. там дуже гарний новий пляж якраз відкривали до почаику сезону. треба згадувати...
Хтось може сказати чи є якісь розваги на пляжі в Будві чи біля нього для дітей віком 5років,дитячі майданчики чи ще щось???
Не думали про Херцег Новий? Там є декілька пляжів з галькою. А в сусідньому містечку Іхало (розміщені вони фактично, як одне місто) пляжі з чорним піском. Екскурсії Которською затокою там найдешевші (так було, принаймні, декілька років тому), адже Херцег Новий знаходиться біля самісінького гирла затоки. Також кожного ранку відходить кораблик на один з найчистіших пляжів Чорногорії - Жаніце. Звідти ще до Дубровніка зовсім близенько - поряд кордон з Хорватією. Можна з'їздити на один день: є і екскурсії, і регулярні автобуси.
Ми відпочивали кілька років тому в Мельджіне,біля Герцег Нові-дуже спокійна,комфортна і гарна місцина.Пляж собі обрали гальковий,біля санаторію,але часом ходили на піщаний.Просто проїхатись машиною по Бока-Которській затоці-це вже кайф,фантастичне поєднання барв-кольорів чорних гір і моря.Рекомендую тут спокійний сімейний відпочинок.