Дівчата . Продам чорну горобину бо маю дуже багато. Вже дозріла...росте в мене в дворі. Далеко від догір і пилюки. Свіжі плоди і сік вживають при гіпертонічній хворобі I і II ступеня. Сік приймають по 50-100 мл 3 рази на день до їжі, протягом 30 днів. Чорноплідну горобину, у вигляді соку або настою, застосовують при алергічних захворюваннях шкіри, геморагічних діатезах, гіпо- та авітамінозах, гіперфункції щитовидної залози, недокрів’ї та променевої хвороби. Завдяки вмісту сорбіту плоди чорноплодки рекомендують при цукровому діабеті. Також з неї роблять варення, чай і навіть настоянки. Ціна 30грн за 1,5кг Звертайтеся в пп.