Дата весілля:)Як Ви її обирали?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем viltis, 28 Травень 2008.

1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Дата весілля:)Як Ви її обирали?

різниця в тому,що після неділі-понеділок і людям на роботу,тому іноді забава через це швидше закінчується,але не факт, а ще якщо є приїжджі то їм теж не дуже зручно,знову ж таки,тим,що працюють. Звиклось, що в суботу гуляють, неділю-відходять чи додому добираються.
    насправді різниця субота-неділя не принципова (якщо не йде привязка до шлюбу в неділю ( в мене в селі, наприклад, шлюб тільки в неділю дають))

2. taniarz

taniarz Active Member

мої приїжджі аж зі сходу то їм і так мало було б неділі на добирання,а ті шо з житомира і так доїхати встигнуть!.
    Кароче,я тим вже не хочу паритись і за то переживати,бо вже єнеділя і ніхто нічого міняти не буде....хто захоче,той приїде,мені важливо зробити свято! Головне ,що найважливіші(85% запрошених) будуть 300%,а всі решту хай як хочуть!!!

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

От власне!!! Я теж цим принципом керувалася. Ну хотіла я неділю і все!

4. taniarz

taniarz Active Member

ото Ви моя підтримка))))))))))))))))):girl_smile:

5. uliana

uliana Well-Known Member

а ми теж будем святкувати в неділю:girl_smile:

6. Vittoriya

Ну бо треба то свято для себе робити, а всіх решта хай підстроюються!!!Якби я хотіла всім догодити, то б взагалі не знаю, коли б то вийшло! Бо мій тато от буде вільний аж в листопаді, в нього робота-грає в цирку. З квітня по листопад він має бути в Фінляндії :girl_crazy: і сказав нам, щоб ми робили весілля в листопаді, а ми того страшенно не хтіли... Спочатку були образи, але правильно поговоривши, ми привели до того, що тато все-таки поступився нам і сказав, що прилетить літаком, чи як вийде, на день-два,але ми собі вибрали той день, який хотіли саме ми.

7. taniarz

taniarz Active Member

супер!!! мені просто легше якщо я знаю ,що багато теж в неділю весілля справляють!!!! Але хоча ...то ж 50 на 50,тому що заняі і всі суботи і неділі!....то чого я маюсь!!!???

8. Vittoriya

От власне! На Високому замку зайняті вже всі суботи і неділі аж до 12-ого вересня!

9. taniarz

taniarz Active Member

буду брати з Вас розумненьких приклад!!!! Дякую.
    А в тата Вашого робота цікава)))

10. redfox

redfox New Member

а у меня свадьба в пятницу была! тут по принципу - мой праздник, кому надо - тот придет

11. Orman

Orman Модератор-бомба

ну п"ятниця - піст завжди, так що в нас такі варіанти не проходять, хіба люди просто шлюб би брали, а весілля не влаштовували

в сестри весілля було в неділю :) (це на підтримку "недільницям")

я дуже хотіла брати шлюб 5 жовтня (в нас пів родини мали весілля 5 жовтня в різні роки), але в нас так вийшло, що субота (а хотіла в суботу) була 2 жовтня. Був гарний осінній день, не так щоб дуже сонячний, але і без дощу. Сукня в мене була з довгим рукавом, так що не змерзла :).

реєстрували в РАГСІ за два чи три місяці до шлюбу - мали скромний обід.

Правда і коли брали шлюб, то велике весілля не робили, просто обід/вечерю вдома, але трохи більше святковіших страв. Закінчилося святкування десь о 20:00. Ми ще з чоловіком пішли прогулятися :)

12. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

в мене також весілля було в неділю, та ще й 13 )) Хотіла в неділю і все, інші варіанти не розглядалися, навіть не стримало нарікання батьків, а чому 13) зато зал швиденько найшли ;)

13. svistak

svistak Active Member

от не розумію чому таке страшне число???
    Колега одружувався 13того, вже років 5 все добре ;-)

14. Oriana

Oriana Well-Known Member

А в мене розписка була 13-го і теж нічо:) Все супер:)

15. taniarz

taniarz Active Member

оце правда!!!

16. Vittoriya

тю, мій тато 13-ого родився, вже років 48 все добре :girl_smile:

17. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

Та в тому то і справа , що чомусь з 13 числа зробили, якийсь культ нещастя... Дивні люди! :girl_crazy:
    нарахунок того можна цілу тему створити (якщо тут ще вона не створена) Як ви ставитеся до числа 13, тим більше якщо воно випадає в пятницю ;))))))))))))

18. Annette

Annette Well-Known Member

І ми вибрали саме п'ятницю. Попередньо, звичайно планували на суботу, але були досить здивовані, коли взнали, що згідно православних канонів в суботу не вінчають (вінчання в суботу можливе тільки як виключення і тільки із благословіння архієрея)

19. zhabusya

zhabusya New Member

перший раз таке чую. Ні звичайно колись давно давним весілля справляли так пятниця- починальниця (починали весілля), субота - коровайниця (дарували подарунки і різали коровай), неділя - вінчання, в понеділо їли і пили, у середу похмелялись а в четвер їхали до дому. Це я вичитала у якомусь журнальчику.

20. Martunka

Martunka New Member

І в нас весілля було 13 числа. Якось нічого страшного не трапилося:girl_smile: