Дата весілля:)Як Ви її обирали?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем viltis, 28 Травень 2008.

1. Harmony

Harmony Member

Відповідь: Дата весілля:)Як Ви її обирали?

а рік.......в нас 2008:girl_smile:

2. Oriana

Oriana Well-Known Member

Аналогічно:)

3. Harmony

Harmony Member

ой ..... то ми ся певно в заксі бачили:girl_smile::girl_smile::girl_smile:

4. Oriana

Oriana Well-Known Member

Навряд:) Бо ми брали шлюб у славному місті Чорткові:) (моє рідне місто).

5. domino

domino Well-Known Member

Дівчата, ану признавайтеся в кого ще весілля цього року, що б мені було з ким обмінюватися порадами щодо приготування до цього Великого Дня!

6. Nirida

Nirida New Member

А ми вибрали 7 червня. Правда це було вже давно.Вирішили батькові зробити подарунок, він якраз в цей день святкував 50 років, так що ми вбили 2 зайців одним пострілом.Але батька вже немає 6 років, і тому на нашу річницю настрій нульовий.

7. Brenda

Brenda Member

в мене в жовтні:) але тільки 2 тижні тому коханий говорив з батьками, тобто ше нічого нема:sad:(

8. domino

domino Well-Known Member

шо маєш на увазі ше нічого нема???

9. domino

domino Well-Known Member

то ще 5 місяців, встигнеш! класно шо ви собі обрали місяць який хотіли, бо ми підстроювалися де вільно, а замовляли минулого року в листопаді аж на вересень цього року!! от таке!
    головне без паніки!

10. anajtet

anajtet New Member

в мене аналогічна ситуація, замовляти 21 вересня, то було вільно лише на 25 вересня

11. Brenda

Brenda Member

ви мене лякаєте:) зал замовляється за рік - 8 місяців... а я наївна хочу знайти класний за 4 місяці:))

12. BlondyGirl

BlondyGirl Member

Якщо в суботу - буде важко. На неділю простіше. Я за рік до весілля замовляла, але знаю, що дехто взагалі весілля організовував за 4 тижні і все чудово вийшло. Ви головне тепер вже не тяніть.

13. Milka

Milka Moderator

Нам з датою дуже повезлоооо:girl_in_love:, не то слово(я в хорошому розумінні). У мене і чоловіка день народження з різницею в один день(і три роки) і якраз у 2003 році ці дні випали на пятницю і суботу. Ми святкували такий поважний день на день народження чоловіка.:radist: Було весілля і водночас озвучували привселюдно вітання з днем народження, це так було класно хоч я публічності днів народжень не люблю і переважно тихенько святкуємо...але тоді це було дуже приємно. Минуло вже майже сім років а ця дата ще ніколи не була призабута...на відміну від дня коли ми розписувались.

14. Seredinka

Seredinka Member

А ми з чоловіком дуже хотіли розписатись 3 січня - просто ми в цей день почали зустрічатись 5 років до одруження, хотіли собі зробити подарунок на круглу дату. Але, як виявилось у РАГС-і цей день був ще вихідним після новорічних свят, то нам довелось розписатись 4 січня. Це був четвер, працівники РАГС-у здавали звіти і не поспішали нас впускати до зали, коло якої юрмились всі наші най-найближчі родичі і друзі. Коли процедура відбулась, а гості перед заходженням до зали наступної пари виходити не захотіли, працівники почали виганяти всіх наших родичів зі зали, мовляв дайте місце наступним, аж поки ми не втовкмачили їм, що наступна пара - то мій брат з братовою (ми підбили їх разом з нами подати заяву і побратись в одинь, бо вони вже до того прожили в цивільному шлюбі понад 10 років). Відповідно і гості то спільні. Ну й насміялись ми в той день :lol:
    А от в церкві шлюб взяти все плануєм і плануєм. Я все сміюсь, що дочекаємось, щоб наш синочок в татка дружбою був :girl_haha:

15. Kviten

Kviten Member

Наше весілля відбулось 21 квітня, бо в той рік це була перша субота після Великодня,коли можна було вінчатись (через два тижні після Паски).
    Хотіли зробити весілля восени, але не зміг приїхати мій батько (він живе за кордоном), тому перенесли на квітень. Восени ж тільки розписались, в листопаді. В обидва дні була дуже гарна погода, світило сонце і було не холодно. Пощастило :)
    У мене є запитаннячко для тих, в кого шлюб і розписка були в різні дні - яку з цих дат ви тепер святкуєте як річницю весілля?:haha:)

16. marianast

marianast Well-Known Member

Обидві, а ще дату коли почали зустрічатись і дату заручин))))

17. Kviten

Kviten Member

Ого, ще й заручин:)))
    Ми поки що і так маємо чотири свята - знайомство, день, коли почали зустрічатись, розписка і вінчання:) Ще якби заручини:) А ще ж сватання було! йой:)))
    Причому є ще такі цікаві нюанси. День знайомства співпадає з днем народження сина (з різницею в три роки:). День, коли почали зустрічатись, - з днем народження мого свекра. Виходить, що ці дві дати переважно не вдається відсвяткувати удвох. А ми спочатку так тішились, що син нам як подарунок на день знайомства:))) А тепер святкуєм наше знайомство у веселій компанії родини і карапузів:)))
    Нічого, наступного року свято припадає на будній день, гостей покличемо на вихідні, а наше свято проведемо по-людськи :)

18. Optima

Optima Member

думаю дату треба вибирати в залежності від того, коли нареченим можна піти у відпустку...треба взнати чи можна брати шлюб у цей день...принаймні ми так свою обрали)))

19. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

У нас з датами було так: освідчення - 23.11 (2 дні перед моїм днем народженням), сватання 6.12 (2 дні перед маминим д.н.), розписка 6.02(2 дні перед д.н. моєї сестри), а весілля ми обрали самі 6.09. (щоб розписка і шлюб на одне число випадали;))
    СВяткуєм все крім сватання:girl_crazy:
    То якось так вийшло. Навіть нічого на перед не придумували (хіба що з датою весілля;))

20. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Дату весілля за нас, можна так сказати, вибрали в церковній канцелярії. Я дуже хотіла весілля десь в середині вересня, на той час припадає моє ДН, і погода майже завжди гарна. Але я тоді не уявляла, скільки пар, окрім нас, хоче одружуватися в цей час. :girl_impossible: Пішли ми узгоджувати дату шлюбу в церкву десь в другій половині серпня . В канцелярії хіба руками розвели: середина жовтня, не швидше. Я в плач (тепер смішно з того :)). Наречений вже майже переконав мене, що жовтень - то теж дуже гарний місяць, і нічого страшного, якщо все на місяць посунеться. Але я пішла ще раз, вже сама. Дуже хотілося весілля в вересні :girl_crazy: І тут мені кажуть: "30 вересня на 16:30, то все, що можу вам сказати" :radist:
    То вже потім я згадала, що це день Віри, Надії і Любові, а ще 750 років Львову. Ресторан знайшли за місяць, що теж неабияке везіння. Розписалися в районному РАГСі, без особливих урочистостей. Трохи родичі були недовольні, що шлюб пізно, але хіба то має значення? Ми були останні, тому навіть шлюбний "конвеєр" нас не зачепив)
    Зараз мені трохи смішно з тих своїх мух щодо дати, але як згадаю, який то був день :girl_in_love:. Дуже рада, що все так склалося)