Дата весілля:)Як Ви її обирали?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем viltis, 28 Травень 2008.

1. Inglor

Inglor Well-Known Member

Відповідь: Дата весілля:)Як Ви її обирали?

І в нас 29.09.2012 р. А вибирали ми просто. Я завжди чомусь хотіла весілля саме у вересні, і коханий погодився...Ще мені сподобалась дата 01.09. (початок місяця - початок спільного сімейного життя), але чому саме ця дата в мене асоціюється з дощовою погодою. Пам'ятаю, часто 1 вересня, погода була не дуже. Надіють, 29.09. 2012 погода буде гарною, але як то кажуть як Бог дасть.

2. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

А нам і обирати не довелось :girl_crazy: З нареченим вже майже три роки живемо разом, і розмови про весілля йшли вже коло року. Мене то трохи нервувало, тож я сказала що і думати про то не буду допоки наречений не зробить мені пропозицію :girl_haha: На день св. Валентина він так і зробив (я хворіла і особливої романтики не було, хоча як виявлялось він близько місяця намагався то зробити але все щось заважало :girl_flirt:). І я собі спокійно думаючи що маю ще близько 6 міс - року навіть і не думала про дату і зали. А коли ми поїхали до його мами, виявилось що вона вже домовилась про зал на 26 травня :girl_crazy: Ото в мене шок був! І ніхто мене не слухав що то зарано і мало часу на приготування (нареченому та дата абсолютно довподоби). Змирилась, тим паче що то кінець весни - дуже приємна пора року :girl_flirt: А от розписку вирішили робити на декілька днів пізніше (то вже я так захотіла :connie_pull-pigtail)

(ото вже написала так написала.. Звиняйте за довгий текст:d23:)

3. Freedom UK

Freedom UK Well-Known Member

Пропозиція була зроблена в серпні 2011. Якось так пару днів не повертались до тієї теми.. а потім, вже коли коханий мене проводжав на вокзалі, задумались: а, коли ж це.. весілля чи там як?..))
    Спланували на весну, перша неділя після Пасхи - начебто, найкраща дата в цілому році. Та десь через місяць-півтора нас відмовили через високосність року.. Тому похапцем почали шарудіти по ресторанам/залам, по знайомим.. Все, що хотілось - було вже забито (черги тут у вас у Львові)) ). Та потім якась знайома адміністратор подзвонила, сказала, що поляки відмовились від банкету 20.11. Ото ми туди швиденько завдаток відвезли і за місяць, навіть менше, все організували своїми силами.
    Проблема була ще в тому, що я якось ще в дитинстві не задумувалась: яке весілля хочу, яку сукню, які прикраси для залу і т.п. ТОму навіть в салон суконь заставляла себе зайти два тижні)). Ще була проблема в тому, що я "нє мєстная" і не було з ким порадитись - бо всі подруги за 900 км..
    ..А потім задумались - дата весілля цікава: 20.11.2011)). Значить, на щастя, чого і всім бажаю!

4. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

нормальні люди спочатку бронюють ресторани, а потім вже а ЗАГСі підтасовують дату, але хто сказав що ми з мужом нормальні?))) ми гонорово занесли заяву, не парились на рахунок дати і години (обирали вже при тій тьоті що записує) і довольні поїхали додому. лишалось чекати менше місяця. і тут батьки вирішили що забава має бути!! і за рекордні строки організували зал, сукню, музику і всі решта прєлєсті))) одружувались ми в п*ятницю, 14 вересня. погуляли суперово. тільки шкодую що форум видавців в той рік пропустила)))

5. Alexx

Alexx New Member

Ми одружувались 14 лютого 2010 року (на день закоханих). Дата обралась сама собою ))). Я ніколи не мріяла про весілля, чогось мені ця вся мішура здавалась такою штучною і не потрібною..... типу для родини.
    Коханий зробив мені пропозицію в Туреччині (подарував мені путівку на ДН і там і освідчився) Ми повернулись у Львів в жовтні, на деякий час ця тема трохи "заглохла", а потім зі збігом приємних обставин ми в грудні подали заяву і першим ділом пішли домовлятись про шлюб. Подивились календарик і побачили, що 14 лютого це неділя )))) от і вирішили, що це і буде наш день. На диво легко знайшли зал, домовились по годинах за розписку, шлюб, забаву.... все як по маслу. Відсвяткували всі зимові свята і почали інтенсивну підготовку до весілля. Не було жодних перешкод :girl_tender: таке враження, що все тільки й чекало на нас . Зимове весілля дуже гарне. Нам і з погодою повезло. Був сонячний і морозний день, снігу нападало багато при багато. Все навколо було святково вбране ))))) і сяяло діамантами :girl_in_love:

6. Maksli

Maksli Well-Known Member

В нас велілля було в липні, дуже хотіла літом! А от дату коли саме, ми вибирали не як всі люди, коли вільний ресторан чи кафе, а коли був вільний фотограф, якого ми хотіли! Ото варяти!:girl_haha: Для чоловіка головне було не де буде дійство відбуватися, а щоб фото гарні були і професійні! Фотограф як запитав на коли зал замовлений, коли весілля, а ми йому, коли ви вільні будете на тоді і буде, подумав шо ми в шалаші будемо весілля робити :girl_haha:

7. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Виходячи із зручного для нас та батьків часу, оскільки на момент вибору дати фактично весь вересень був "вільним" в обраному закладі

Обрали 08.09.2012,

8. Exception

Exception New Member

Ми хотіли робити весілля в п'ятницю (Різдво Богородиці 21 вересня), але нам сказали що весілля в п'ятницю краще не робити:girl_sad: Чогось думала що на таке велике свято п'ятничний піст скасовується і можна робити забаву, але...:girl_nea:

9. Virna

Virna Well-Known Member

Дату не вибирали, брали те, що вільне. Весілля мало бути 17 вересня 2011 року, але згодом нам звтелефонували і сказали, що звільнилося 6 серпня, от ми і перенесли. Важкувато було з замовленням різниз послуг, бо 6 серпня було дуже багато весіль. А розписувалися ми 21 травня, хотіли 20, на день народження чоловіка. 20 травня - це була п"ятниця, моя мама просила, щоб ми обрали інший день, бо п"ятниця їй не подобалася, але коли ми заносили заяву, виявилося, що п"ятниця заповнена повністю, так ось вийшло нам на 21:girl_in_love:

10. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Сьогодні визначилися остаточно з датою розписки - зробимо 07.09., на мій День народження :) а на другий день шлюб і забава :)

Тепер муж точно ніколи не забуде про таку дату :connie_pull-pigtail

11. Heureuse

Heureuse вірю...

ми теж хотіли 4 липня, рівно за місяць до весілля, на мій день народження, але то виходить середа- єдиний день, в який загс не працює :biggrin:
    поки перенесли на 5 липня...
    а взагалі, за який мінімум часу до розписки можна подати заяву?

12. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Наскільки я пригадую - 1 місяць і 1 день

13. Heureuse

Heureuse вірю...

дякую! значить ше поки встигаєм :)

14. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

А ми хотіли робити весілля влітку -у серпні, щоб гарна і тепла погода була. Але поки спохватились (хоча то було за півроку), то вже залу гарного не знайшли. Тому керувалися вільними місцями, от і вийшло - 18 вересня. І то було так знаково, що два тижні до весілля було холоднувати і безбожно дощило, а на саме весілля нас радувало сонечко.
    А розписувалися ми за 2 тижні до весілля - 2 вересня. У виборі цих пам'ятних дат для нас, в першу чергу, було важливим те, щоб на піст не випадало. А на все решта - нумерологію, забобони і т.п. - ми не зважали.

15. spasivczanka

spasivczanka New Member

о, дата весілля. я завжди хотіла весілля літом у серпні, дату вибирали що не співпадає з постом, вийшло 6 серпня. дату розписки тиждень наперед 29 липня, щоб не гасати в один день і на розписку і в церкву. На розписку було жарко, на весілля пасмурно та дощ.

16. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

а взагалі, за який мінімум часу до
    розписки можна подати заяву?

Здається, можна і раніше. В нас в крайньому випадку так вийшло і ми якраз вписались поміж іншими. Заяву писали вкінці березня на 31-е травня. Вийшло так: написали на кінець квітня і нам сказали внизу заяви дописати прохання про перенесення дати.

17. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

і мені)), от і з того часу почали обирати дату...або відразу після Паски, або в червні, вийшло 29.04.2012 (підлаштувалися під вільну дату в залі). В червні вже і не розглядали так місяць після освідчення ще й дізналися, що чекаємо лялю:girl_claping:

18. glasses

glasses Member

Ми відразу хотіли на осінь, або серпень. Так в нас і вийшло, дата була 1 серпня - субота, в один день була і розписка і весілля. Погода була класна, тепло, сонечко. Тому весіллям ми залишились задоволені:girl_tender:

19. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

дата весілля.
    вибирали так:
    -має бути неділя і мають цвісти дерева біля церкви андрія - мої побажання.
    -чим пошвидше - побажання чоловіка.
    вуаля - 29 квітня - літо надворі, дерева цвітуть, просто нецймовірно радісний і сонячний день.

20. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Ми мали повно вільного часу адже пропозицію коханий зробив за рік до весілля. Я завжди хотіла весілля восени. Від того і відштовхувалися. Подивилися на дати. Мені сподобалося 8-ме. Почали шукати зал. Ми так довго визначалися із залом, що коли нарешті вибрали, то там вже всі суботи були зайняті. Ось так і вибрали неділю, яка найближча до мого дня народження. Весілля в нас цієї Неділі - 16.09.12.
    А з розпискою: я хотіла швидше. Вирішили на свято і тому вибрали 28.08.