Дата весілля:)Як Ви її обирали?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем viltis, 28 Травень 2008.

1. Відповідь: Дата весілля:)Як Ви її обирали?

ми не обирали дату) просто одного ранку пішли і подали заяву)) ось готуємось до весілля!!!

2. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Відповідь: Дата весілля:)Як Ви її обирали?

О, мене вже багато людей питали: "А чого 13-го? Інших дат не було?" або "Ой, таке число недобре".
    Аааааааа :shout: як пояснити, що нас це абсолютно не хвилює :confused:
    Після більш як року приготувань, вже не можу дочекатися весілля. Нічого, ще трішки і настане "наше 13" :)

3. irysuk kykysuk

irysuk kykysuk Well-Known Member

Ми вирішили одним пострілом вбити трьох зайців. 21.08. - мені 25, 28.08. - празник в селі, 30.08. - бабці 80 і наше весілля. Отак в один день зібралась вся родина і все разом відсвяткували :girl_claping:

4. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Ми почали зустрічатися 14 вересня і хотілося щоб 14 числа було весілля... але на жаль такої дати не було на суботу в літі ( мої родичі страшно кричать, щоб весілля було тільки в суботу), і вибрали 16 липня. Правда тепер всі дивуються, чому я вчепилася іменного 16 липня

5. Bloody

Bloody ...Отака-то-Дівчинка...

У нас було весілля 13 липня - чогось так мені захотілось. А чоловік вибирав дату реєстрації в РАЦСі - 25 травня))) Чомусь хотілось саме ці дати. А наступного року цього ж 13 липня одружився і брат чоловіка (хоча спочатку планували на червень, але так склались обставити, що переносили)

6. Semiramis

Semiramis Горда галичанка

14 вересня 2013, обрали дуже просто- в ресторані більш підходящих дат на вересневі і серпневі суботи не було

7. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

Ми одружилися 6 серпня 2011року.
    Хотіли саме в кінці літа або початок осені. Якись рік такий був, що практично не було субот вільних від посту. Відповідно, в ресторанах все забито. А шукати ми почали ще з жовтня. Пропонували аж на кінець вересня. Все, думаю, треба купляти чоботи і парасолю :girl_cray: Але якимось чудом пара відмовилася від броні на 6 серпня в нашому ресторані. З погодою пощастило: сонячно і в міру тепло.

8. Funny girl

Funny girl Well-Known Member

7 вересня 2014 року, хотіла тільки в неділю, а не суботу, бо неділя - це день святковий і в давнину в суботу не робили весілля , батьки не розуміли, коханий підтримав у моїй затії, а з гостей ніхто слова не сказав.
    Давно хотіла весілля саме в вересні, бо десь прочитала, що вересневе весілля - то на тихе, спокійне життя і майже завжди гарна погода, тепло, але вже не жарко. А сьоме число вийшло випадково - це була єдина вільна дата в тому залі в вересні.

9. Jeanne

Jeanne New Member

В суботу після дати зустрічі було б класно...

10. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

одружились 11 серпня 2007
    подали заяву в червні, дати не вибирали - чим скоріше, тим краще. і 11 серпня 14.30 - було перше вільне місце в центральному РАЦСі (а до районного ми щось не додумались :))
    класний був день. Але з нього почались ще кращі :)

• Подобається Подобається x 1
  11. Pianowoman

Pianowoman Active Member

Хотіли влітку і в липні, так, щоб встигнути ще в серпні в медовий місяць, а до того піст, так що залишились лише 2 дати - 18 і 25, вибирала між ними так, щоб не було критичних днів на весіллі. І вгадайте, коли був перший день?:girl_smile: