@Materynka, ми були на базарі стадіон україна, там було трохи тих диванів, бо якраз інтернет доставка запаковувалася.
Отут Вам би мали допомогти Майстерня виробів із металу (@wwd__workshop) • Instagram photos and videos
@Materynka, я б подзвонила. Мені реально пощастило потрапити на пакування тих диванів, свій диван я вибрала в інтернет магазині. Вони мені на іншому дивані показали механізм розкладання, показали типи матрасів, і тканини. В мене моріс. Інший диван маю харківської фабрики константа, по якості Мекко мені більше подобається
Дівчата, а що можете сказати на рахунок вибору кухонного стола? тут ніби і складного нічого немає, але все таки, яку форму ви вибирали і яку ніжку? мені сподобалась ось така ніжка, але не знаю чи буде вона практична?
В мене ніжки - це ноги від німецької швейної машинки. Зняли колесо і доробили стільницю. Вони тяжкі, але мені подобаються. Нічого не хитається, але пересувати його складно
У Львові компанія Переїзд Експрес зможе виготовити будь-які меблі, які вам тільки захочеться якісно і швидко, а також доставити вам їх та встановити. Знайомі замовляли там, дуже якісно, щвидко і зручно: Головна . Особливо тому, що не треба умовляти, як в багатьох магазинах меблів, щоб привезли в потрібний час, зібрали....
Замовляли собі 2 дивани на південному, то дуже задоволена, зараз правда ціни кусаються але якість супер!!! --- дописи об"єднано, 20 Листопад 2018 --- на городоцьку, перед київстаром(якщо їхати від мотозаводу то по правій стороні)
Дівчата, куди іти за меблями для дитячої??? Треба 2-поверхове ліжко, велииика шафа, столи,... все треба Підозрюю, що готове не куплю. Треба десь замовити, щоб і намалювали, і зробили для мене...
Дівчата, перечитала тему. Але, може, хтось має свіжішу інформацію. Де у Львові можна купити якісний диван? Потрібен розкладний, тримісний, по довжині хоча б 220 см ( в розкладеному стані). Кругом по магазинах все маленьке. Я вже не знаю: чи то я не там шукаю, чи то таких великих реально не виготовляють? В інтернет-магазинах є, а в магазин де не під - все маленьке
В магазині по вул. Стрийській, на повороті до Сахарова, де були колись Екмі меблі. Колись робили мені по моїх мірках якісний шкіряний диван, з повноцінним розкладним матрацом. Тепер знову планую до них звернутись за меншим.
Це вони виготовляють? Чи везуть з іншого міста? Скільки (приблизно) займає час складання? Треба буде поїхати і подивитись, запитати. ДЯкую за відповідь! Бо я вже аж розстроїлась від того, що кругом все стандартне.
Виготовляють в Києві. На жаль, не пам‘ятаю точно скільки часу від замовлення до доставки, але, здається щось 2 тижні. Можливо, там щось і помінялось, і ви не знайдете те, що шукаєте, то вибачайте --- дописи об"єднано, 8 Січень 2019 --- Подивіться в Детские двухярусные кровати (стоимость) :: Заказать и купить двухярусную кровать в интернет-магазине Cilek
@Rona, я меншому ось тут замовляла, щоправда, односпальне на морську тематику. То якістю дуже задоволена. Підприємство "Сокира"
Диван купувала в Будинку меблів на Любінській. Загалом вибір там як в кращих традиціях 00-х, але через раз попадається щось цікавіше. От я на такий натрапила і взяла, проте якістю задоволена не дуже. Загалом диван зроблений акурантно, внизу ящики на постіль з якісної тирсоплити, дерев"яні перемички, колір і тканина , проте всього за рік (!) часу "ортопедичний" матрас зносився. Дуже мені подобається бренд Пуфетто, була в шоурумі у Львові, там такі диванчики ммм... але якщо брати в хорошій тканині, то в середньому чек на диван вийде на 17-20к (станом на 2017 рік, коли я шукала свій диван).