Я купувала собі штани в Обнові (то ще пару літ тому було). Бачила куртки там теж є. Дівчата, мучить мене одна штука, років 9 вже не можу знайти її ніде. І за будь яку підказку буду вдячна. Колись, в центрі в магазині Сквозняк (біля Жоржу) продавали неймовірно смачні тістечка у формі кульок (значно більших за Рафаелло). Всередині було малесеньке пісочне печиво, а все навколо покрито товстим шаром ніжного крему (він мені взагалі був схожий до морозива пломбір) і посипане кокосом. Тоді в нас з майбутнім чоловіком був квітково-цукерковий період і декілька разів, я пригадую, він купував оці тістечка. А тепер ніде знайти не можу. Якщо хтось зрозумів про що йдеться вбо знає де тепер таке можна знайти, буду вдячна за будь яку інформацію. P.S. от що розумного може надуматись жінці з температурою нє, краще весняний одяг малим пошукати, а вона за цюці думає
Добрий день, перед НР тут на форумі була комерційна тема з закупівлею сумок. Підкажіть будь ласка, що це був за сайт, придивилася мама там сумки та не встигла замовити((((
Цей сайт? Интернет магазин PODIUM.UA (ПОДИУМ). Оптом кошельки, сумки, рюкзаки, чемоданы, перчатки, платки
Дівчата, зі святом вас! Де у Львові знайти різні прикраси на торт, бажано з доставкою? Треба терміново!!!
Тортіно на в.великого? Незнаю як з доставкою, але інтернет магазин в них є Надіслано від мого SM-G973F, використовуючи Tapatalk
В Метро бачила. І ще на оптовому канцелярії на Зеленій, але вони зараз напевне не працюють через карантин.
Підкажіть, колись на початку форуму дівчата ділилися сайтами для покупок різних. І був американський сайт зі сріблом і прикрасами. Ніяк не можу його знайти, може хтось пам'ятає і підкаже його.
Хочу пошити собі класний брючний костюм. Порадьте кравчиню, будь ласка. Бажано, у Франківському районі
Vania Rover у фейсбуці, локація Рясне. Купляли там велосипед, є великий вибір. Або на Зеленій біля Водоканалу магазин Profi rider теж колись там брали. Надіслано від мого Redmi Note 8 Pro, використовуючи Tapatalk
На подарунок потрібно знайти якийсь суто львівський алкоголь, але не горілку. Де таке можна придбати, крім "Наливок зі Львова"?