Був період що її продавали за рецептом лікаря (більше року тому, то нам знайома лікарка виписувала рецепт і ми в аптеці купили). Попитайте у державних аптеках (там де ліки за рецептом роблять).
Вам такі на Миколайка?з різними новорчіними тематиками?такі є різних розмірів на початку базарчика на Дністровській.
Вам треба конкретно магазин? Бо я собі купувала тиждень тому зимові чоботи на базарчику на Чорновола (за "Ельдорадо"). Там є маленький магазинчик "Львівське шкіряне взуття". Була приємно вражена цінами і якістю. А в мене таке питання: де зараз можна купити диски DVD-RW (бажано, не дуже дорого)? Обійшла вже декілька магазинів з канцтоварами, були тільки в одному, по 16 грн. Раніше ж коштували десь 5 грн за шт. Може десь є дешевше?
в копі-центра біля ВУЗів, завтра буду біля Поілтехнічного, гляну скільки коштує не дуже смійтеся, але 2 роки тому я там знайшла дискету, сама не вірила що ще таким користуються і таким торгують.
ЯQUQUOTE="Brigitta, post: 2462249, member: 59172"]Вам треба конкретно магазин? Бо я собі купувала тиждень тому зимові чоботи на базарчику на Чорновола (за "Ельдорадо"). Там є маленький магазинчик "Львівське шкіряне взуття". Була приємно вражена цінами і якістю. А в мене таке питання: де зараз можна купити диски DVD-RW (бажано, не дуже дорого)? Обійшла вже декілька магазинів з канцтоварами, були тільки в одному, по 16 грн. Раніше ж коштували десь 5 грн за шт. Може десь є дешевше? ]Я в магазинi Батарейка в центрi на пр. Свободой купляю. Але цiни i там приблизно такi самi
Дівчата, треба іграшку одного казкового героя. В продажі ні офлайн, ні он-лайн не зустрічала. Можливо, хтось знає дівчат, що шиють/ вяжуть іграшки?
Може хто бачив у продажу солод ферментований ? Або хоч би суміш для виготовлення квасу. Колись у Сільпо було без проблем
Може хто знає де можна утилізувати старі ноути, зарядки та іншу техніку? Ремонту те все не підлягає, на запчастини теж не піде. Маю трохи такого добра, місце в хаті займає, а на смітник рука не піднімається викинути - все-таки не побутовий відхід Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk
Купувала в колишньому "Інтермаркеті" на Городоцькій. Якщо вам ще потрібно, то можу глянути чи воно ще там є і в яку ціну.
Дівчата, є візок (прогулянка) дуже грязний, в плямах. Чи можна десь у Львові його почистити? Може якась хімчистка? Я його не бачила і не знаю чи відчіпається там тканина чи ні. Навіть фірми не знаю. Знайомі не зі Львова просять мене щось таке тут пошукати їм Надіслано від мого SM-A500H, використовуючи Tapatalk