Відповідь: Як виглядає лобок сучасної жінки ? Ромку, а Тебе, що ьак сильно лобок і вульва зацікавили, що вже пів дня тільки про лобок і вульву думаєш? Пора вже йти, шось робити... .
Відповідь: Як виглядає лобок сучасної жінки ? Золотко,по-перше я з Вами свиней не пас.А,якщо не розуміте жартів,то тєжко називається... А за мою роботу не переживайте,не всі ж цеглу носять.
Відповідь: Як виглядає лобок сучасної жінки ? Я з Вами також свней не паслаю Не всі цеглу носять але й не всі пів дня тратять, щоб про лобок і вульву жартувати... .
Відповідь: Як виглядає лобок сучасної жінки ? Ги-ги.... я не тіко доктор Зло....така популярність від Zina. Нормальный запах вульвы сильно различается у различных женщини в различное время, но не всегда приятен и не возбуждает сексуально. Додано через 4 хвилини перед тим як бовтати у вікі заглядайте
Відповідь: Як виглядає лобок сучасної жінки ? Шреку, то Вам не в болоті пукати та з ослом ходити... ! Додано через 2 хвилини А Ви що, на гінеколога вчились... ?
Відповідь: Як виглядає лобок сучасної жінки ? ех... попали прямо в серце .....,вітер, мінус 20 по Цельсію,п"ятий поверх новобудови.Може я тупий і дегенерат .....як можна так жити Додано через 2 хвилини А Ви в дзеркало на свої статеві органи дивились?тоді би виявили різницю між лобком і вульвою
Відповідь: Як виглядає лобок сучасної жінки ? Носите цеглу і носіть... . Вам би лобок на стрілі від крана намалювати, щоб Ви скоріше мурували ! Додано через 9 хвилин Боже, Галочка і Льолік, Вам не сподобались мої дописи ? Я Вас розумію, покірні мої ягнята... !
Відповідь: Як виглядає лобок сучасної жінки ? Я теж ні на якому форумі так не тішилась, як у Вас..... !
Відповідь: Як виглядає лобок сучасної жінки ? Панянка (чи пані) пішла трохи потішитися та помитися в баню. Гілку закриваю. Тема вичерпалася.
Відповідь: Видалити небажане волосся - легко! Кого цікавить - маю цілу книжку "вордівського" формату про видалення зайвого волосся (пишіть на мило). Із перелічених процедур мені найбільше сподобалось використання пемзи та господарського мила - ділянка рук, і відвар грецьких горіхів (ноги, інші місця). ДОРЕЧІ!! людоньки, давно шукаю у Львові салони, в яких пропонують цукрову депіляцію (шугарінг). Може хто чув? Знаю один салон біля Личаківської, але він досить дорогий
Відповідь: Видалити небажане волосся - легко! комашка, чому "пишіть на мило"?.... чому не кинути лінк, наприклад?...
Відповідь: Видалити небажане волосся - легко! Звиняйте, щойно побачила ваш допис. Погоджуюсь зі всім, що пишете. А щодо гоління ніг, то, ніби, голять всі, принаймі ті, що в спідницях чи сукнях ходять (а таких тут мало), а решта - в штанях та в таких колготках без п'ятки і носка, не заю як це називають (а як це модно зараз!!!.....), з сукнею, спідницею чи під шорти носять. Тобто і не визначиш пухнасті чи ні. До того ж я особливо цим питанням не цікавилась.