Відповідь: Дитяче ліжко Йоой, в нас то ліжко стоїть прикрашає кімнату, чесно ми туда ніяк не хочемо йти, а так вибирали і балдахіни і захисти. Але то так добре спати з малючком, мені навіть шкода його перекладати в інше ліжко, хоча колись прийдеться.
Відповідь: Дитяче ліжко А мене цікавлять ліжка для діток вже від 4-х років. Десь тут в нас була така темка, що робили такі деревяні, а тепер щось знайти не можу. Може хто має контакти, буду вдячна за інфу в ППю
Відповідь: Дитяче ліжко і ми так зробили, мала любить пригати у ліжку і перевертатись і захист реально допоміг. У нас білого кольору з кольоровими вставками, прала один раз (в нас виймаються зсередини паралонові подушки), а от зайвий - то балдахін
Відповідь: Дитяче ліжко Ми потихеньку готуємось до зустрічі з мацьопою і поки вибираємо коляску і ліжечко, знайшла я ліжечко універсальне ось такого плану і от мучать мене сумніви чи воно практичне як його описують: [/URL][/IMG]можливо хтось має такого плану ліжко напишіть яке воно в користуванні і чи можна там прилаштувати пеленатор. Буду вдячна)
Відповідь: Дитяче ліжко врахуйте нюанси - чи опускається бортик, а це важливо, бо перегинатись незручно, це ліжко навряд колихається, а інколи потрібно дитину трішки підколисати, от в нас ліжко не дуже колисається, а я відчуваю що не завадило б, хоча зарікалась колисати, але бачу що малий так заспокоюється, тому можливо купуватимемо інше. Крім того воно громіздке і навряд чи легко пересувається, близько підсунути до батьківського ліжка таку конструкцію - не надто зручно, а вночі вставати і далеко йти до нього - вам набридне.
Відповідь: Дитяче ліжко а чому зайвий? я просто собі намалювала ідеальну картинку в голові з повністю укомплектованим ліжечком, з тими всіма захистами-мереживною постіллю-балдахінами, все познаходила в неті і вже не можу дочекатись, щоб замовляти головою розумію, що може дитина взагалі там спати не буде, але ж воно таке гааарне))
Відповідь: Дитяче ліжко Гарне, але не практичне, мабуть. Мене всі відраджували, з тих хто має балдахін, і говорили, що це лишня трата грошей. Але в нас він є, тобто в комплекті постіллі, яка нам сподобалась він був, без нього не продавалась, тож будемо бачити з часом чи воно практичне в користуванні і чи дійсно потрібне.
Відповідь: Дитяче ліжко Дівчата, на вашу думку,яке ліжечко краще на шарнірах чи на дугах? Бо ми настроїлись купувати на шарнірах, але тут знайомі сказали, що гойдання на шарнірах,якесь ніби не добре для здоров`я дитини, хоча я не можу ніде знайти цьому підтвердження,вперше таке чую.
Відповідь: Дитяче ліжко ще не знаю як з шарнірами, бо поки тільки думаємо чи купувати таке ліжечко, але на дугах - не дуже. В нас таке, що на колесиках, а якщо їх зняти - буде на дугах. Не зручно, я б хотіла щоб гойдалось вздовж, як візочок, а не поперек, а на дугах - лише поперек, крім того, як на мене, це небезпечно - малий встає, спирається на бильця, стрибає, і може так випасти, тому зараз в нас ліжечко з прикрученими колесами - так воно стійкіше.
Відповідь: Дитяче ліжко Лежить у нас той балдахін у дивані, валяється, навіть повісити не попробували (ішов правда в комплекті до постелі, тому не так шкода). Думала хоч від мух-комарів може згодиться, та де там, не спить мала в ліжечку, а просто так вішати - то пилюку хіба збирати...
Відповідь: Дитяче ліжко нам таке саме казав один продавець з південного, але я незнаю де він взяв таку інформацію, бо більше ніхто такого незнав навіть. А як ми питалися яке краще у продавців, то вони радили: дивитися яка підлога, яке подобається і т.д А в нас висить той балдахін і прибамбаси до ліжечка(кишенька), і гарно і мені практично. То в кожного індивідуально))))
Відповідь: Дитяче ліжко Вибираємо ліжечко для майбутнього малюка і стикнулися з купою нюансів. Загалом ліжко сподобалося з маятниковим механізмом і з шуфлядою внизу. Хто з досвідом, підкажіть пліз, яку краще обирати боковинку: ту, що спускається вниз чи ту, що складається навпіл? Хто якої фірми мав чи має ліжко? Дякую наперед
Відповідь: Дитяче ліжко Я би брала ту, що спускається вниз. Так буде зручніше, особливо якщо є декілька рівнів висоти... В нас така, що складається навпіл, відповідно, щоб її підняти, треба відсувати ліжечко від нашого дивана. І там тільки 2 рівні висоти відповідно.
Відповідь: Дитяче ліжко в нас така, справді зручно перші дні Аня ще не крутилась - ми взагалі її зняли, зараз на найнижчому рівні, поки там спала (бо зараз переважно з нами спить) було теж зручно - і не впаде, і на руки брати зручно, і класти зручно
Відповідь: Дитяче ліжко Практично у всіх ліжечках на які ми дивились є 2 рівні висоти. Боковинка краще щоб спускалась, особливо коли поставите бампери то дуже зручно. Ми брали Верес з шухлядкою і маятником, дуже задоволені і якістю ліжечка і практичністю.
Відповідь: Дитяче ліжко ми брали Мальву з шухлядкою, є можливість для колисання, а є можливість поставити коліщатка. Ми спочатку гойдали, а потім коліщатка причепили, щоб підсовувати вночі до себе по ближче ліжечко
Відповідь: Дитяче ліжко У нас отаке ліжечко, дуже зручне і гарне, як на мене. Вибрали колір слонова кістка, дуже симпатично маятниковий механізм гойдання, дуже ніжний і дитині подобається. Шухляду замовили додатково, теж помічна. Взагалі більшу частину ночі дитина спить з нами, але помітила з 1 міс, що дітка любить, коли його гойдають - чи в ліжечку, чи в кріселку. Навіть якщо на руках гойдати, то не так подобається http://www.ustymko.com/featured/139028.html
Відповідь: Дитяче ліжко Продовжити читання... нам таке саме казав один продавець з південного, але я незнаю де він взяв таку інформацію, бо більше ніхто такого незнав навіть. Те саме нам казалп викладач з фізіології, тільки це стосується не лише загойдування в ліжечку на шарнірах, а загойдування як такого. Якдо трошки і легко- то ок, якщо багато і з великою амплітудою то дитина буде перебувати в стані напівсвідомості. Боюсь помилитись чи правильно я згадала той стан, але в інтернеті інформації думаю багато. Надіслано від мого GT-I9082, використовуючи Tapatalk
Відповідь: Дитяче ліжко Тут мене думка осяйнила "а подушк хтось дітям в ліжечко кладе під голову? І з якого віку?"