Відповідь: Дитяче ліжко Ми кладемо десь з 5ти місяців, тоненьку ортопедичну, вона шо є шо нема Правда знаю, що також говорять, що не дуже бажано
Відповідь: Дитяче ліжко Однозначно, сестра зверталась до лікаря. Малюкам взагалі краще без подушки спати, це для них природньо!
Відповідь: Дитяче ліжко а ми поки спимо просто на великій подушці.(нам 10 тижнів) і нам тепло, бо в хаті зюзя.... знаю що недобре, але старші так спали на початках. а потім клала маленьку таку подушку, що вона тоньша від ковдри була, тому її і подушкою назвати важко..
Відповідь: Дитяче ліжко Маленьку тоненьку подушечку, десь 3 см товщиною, рекомендовано використовувати вже після року. До того краще без того. То повязано також з особливісттю пропорцій тіла немовляти.
Відповідь: Дитяче ліжко Ще бувши вагітною придивлялась до ліжечок і зупинила свій вибір на Geoby http://pics.mobilluck.com.ua/photo/baby_beds/geoby/Geoby_Detskay_krovatka_LM604S-A-G417_130006_207007.jpg. Після використання його вдома для малечі виявилось що боковинка яка нібито пеленатор незручна, оскільки її постійно потрібно прикручувати до боковинки і відкручувати від неї щоб пеленати (ніразу так і не пеленала). Та й зрешту її розмір непозволяє пеленати, хіба що дитину до місяця і то залишати саму на цьому пеленаторі страшно. Боковинку також ніразу не відкривала, оскільки ліжечко стоїть біля дивана (незручно). Захист і простинь на це ліжечко потрібне нестандартне: (ШхД) - 74х124см. З цим я також влетіла, бо купила стандарт. Це ліжечко можна використовувати у великій кімнаті, а не в наших норках . З плюсів це шарніри - не скрипить підлога і коліщата - можна пересувати (особливо коли робиш уборку) . Немає шухлядки. Зараз би вибрала інше.
Відповідь: Дитяче ліжко Боковинку краще ту, що спускається вниз. В мене найпростіші дерев"яні ліжечка, зараз єдиним мінусом є те, що боковини не опускаються вниз. Для мене це важливо було б для синочка, щоб я могла присунути ліжко до нашого і опустити боковину. Захист на ліжечко не використовувала, бо ІМХО - більший і кращий доступ повітря + не накопичується зайва пилюка.
Відповідь: Дитяче ліжко Купила ліжко від ТМ"Веселка",дивилась я на Шуварі і на Південному один власник магазин "Карапуз",то чомусь на Південному ціну сказали нижчу ніж на Шуварі.Для заспокоєння совісті дзвонила на фірму"Веселка " вони мені за те ліжко заспівали ціну на 300 грн дорожчу+послуги "Нової Пошти".А придбала от таке URL[/URL] Хоча я з дитинства любила спати з батьками на дивані, але я так сплю,що мені страшно за дитину ,та й сусідка увісні дитину задавала, то я щось побоялась, може хто може себе контролювати під час сну ...я на жаль ні, то щось не ризикую на спільний сон у грудному віці
Відповідь: Дитяче ліжко Довго ми вибирали, перечитуала я цю темку і купила ліжко Глубіш (модель Арсен) - вибрала на шарнірах (нам виявилося практично - час від часу підколисую), з простими боковинками (не складаються навпіл і не зсуваються, тільки при потебі можна повністю зняти з 1 сторони і буде як доросле ліжко) і без нижньої шуфляди (пропонували тільки відкриту шуфляду - я ще 1 пилозбірника в кімнаті не захотіла), ні разу не змащували шарніри, не скрипить (рівняю з ліжком, яке купила подруга)
Відповідь: Для майбутніх мам (10) Дівчата, підкажіть буль-ласка які ви кроватки купляли діткам? І де можна їх подивитися, якби ще економ варіант
Відповідь: Для майбутніх мам (10) Тут є тема ДИТЯЧІ ЛІЖКАhttp://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=58289 , вам туди
Відповідь: Дитяче ліжко я таке саме замовляла старшому вже 3роки у нас і ніразу нічого незмощувала,робили під замовлення
Відповідь: Для майбутніх мам (10) Ми купили в Марусі, марки Верес)) Sent from my iPhone using Tapatalk
Відповідь: Дитяче ліжко Ми купляли тут, це Інтерсіті на Чорновола, там же брали і матрас http://lvivmarket.net/projekt.php?projekt=babyclub&m=2&rub=4674 Поки задоволена, коштувало 1800 грн, є і дешевші, те що в нас - на сайті немає, везли під замволення.
Відповідь: Дитяче ліжко Ми купували своє ліжечко у супермартеті, що на другому поверсі там де Фуршет на Б.Хмельницького. Заплатили 750грн. Дерево натуральне, шарніри, нормальне ліжко. Тільки от тепер розумію, що можна було перших 6 міс.його не купувати
Відповідь: Дитяче ліжко в нас ліжечко Верес, замовляли через нет, привезли до хати. теж 1800 грн котувало. отаке гарне, якісне, натуральне. тільки от непотрібне на разі зовсім
Відповідь: Дитяче ліжко а нам дуже потрібне - 20 хв вдень, і ще 20 хв ввечері. а ну і лежати і на карусельку дивитись теж десь на 5 хв потрібне.
Відповідь: Дитяче ліжко о так якщо раніше наш міг і півгодини собі там агукати під музику, то тепер хвилин 5, не довше..
Відповідь: Дитяче ліжко Ну в мене вона там бавиться 20 хв по три рази на день, ну це так приблизно. Більше то ліжко ні для чого не годиться
Відповідь: Дитяче ліжко А ми спимо нормально в ліжечкуі з лактацією все добре. Як почали тоді ми з коляски, бо жили у відповідних умовах, так і залишився у мене такий внутрішній страх того спання разом ,боюсь десь придусити.Легше мені ставати по 3 рази за ніч, але в тих проміжках хоч сплю, а так трудно...Тому ми за ліжечко.