Відповідь: Дитяче ліжко нічний сон в нас однозначно спільний - з грудничком. Але ще ж є і денні сни... і не завжди можна покласти на своє ліжко, бо чудо в сні може поповзти-покотитись і в лічені секунди опинитись на підлозі. Зараз ми в пошуках 2-поверхового дитячого ліжка з захистом від випадання дітей Дмитро спав вдень окремо від мене - з народження. Вночі спав з нами 2 роки. Коли відлучився від грудей - легко пішов спати у своє ліжко.
Відповідь: Дитяче ліжко це ще одна причина, з якої я малу пеленала і друге маля буду пеленати. Але ліжечко для нас- обов"язковий атрибут, бо як каже наша педіатр- це робоче місце дитини, щоб там крутитися, перевертатися,вчитися вставати, сідати і т.д.
Відповідь: Дитяче ліжко а в мене питання до користувачів ліжка-манежа Baby Point Sally - як в експлуатації, наскільки в підвісному ліжечку для немовлят зручно? Наскільки зручно тягати в різні кімнати туди-сюди?
Відповідь: Дитяче ліжко і до якого віку плануєте пеленати? Оленка почала перевертатись з спини на животик десь після півроку, навіть пізніше. До того можна було класти хоч на край ліжка, нікуди б вона не ділась. А от з 8-9 міс. тре було пильнувати. А в такому віці я слабо уявляю пеленання. От підлога нас конкретно виручала - поклав і не переживаєш, що кудись дитина впаде
Відповідь: Дитяче ліжко Пеленатиму десь до 2 міс. Моя сестра народила малу 18 серпня цього року, то я вчора була в неї, мала спала в "чоловічку" на дивані, то вона, я вам скажу, досить жваво крутилася уві сні, потягувалася, оберталася,здригалася, якщо б не сидіти весь час поруч, то могла б і скотитися. А потім дітки вже менше часу сплять ніж новонароджені, то вже і не буду пеленати. Хіба ще бачу такий варіант як крісло-шезлонг від 0+, то спробую в ньому класти спати, там є паски безпеки, може і не прийдеться пеленати, час покаже. З першою малою я того чудо-винаходу людства не мала, то пеленала.
Відповідь: Дитяче ліжко В ми лягаємо спатки у своє ліжечко, але серед ночі малий проситься до нас. Ще жодної ночі не було такого, щоб він з вечора до ранку спав у себе..А ще може під ранок "співати", що хоче знову у своє ліжечко
Відповідь: Дитяче ліжко хіба як на сам край ліжка покласти) Мої діти обидвоє спали на дорослому ліжку, навіть в тому віці коли діти вже перевертаються самі з боку на бік, то в сні ніразу ніхто не падав. Клала посередині ліжка та й взагалі не помічала шоб в сні дуже крутилися чи переверталися. той чудо-винахід для бавлення, а не для спання.
Відповідь: Дитяче ліжко для чогось воно має три положення спинки, одне з яких- абсолютно лежаче, думаю що то для сну, та й думаю яке там бавлення з 0+, то вже потім почне бавитися. Ще не знаю як то буде, от народжу- то спробую і напишу. Ви праві,з ліжка мала не скотиться, бо ліжко велике, а на дивані страшнувато, але виходу нема-сестра кладе на диван в вітальні, бо тут же в кімнаті і уроки з малим робить і прасує і прибирає, та й в телевізор поглядає.
Відповідь: Дитяче ліжко То як хто. Наше шило як почало десь з -4 місяців товктися, так, бачу, не скоро тому кінець буде до півроку падав тричі, вперше в неповних три місяці, з середини широкого ліжка, поки я вибігла на кухню на хвильку. А двічі десь біля 4-5 місяців, вночі, хоч теж не на краю спав.
Відповідь: Дитяче ліжко лежаче для зовсім маленьких діток, котрим не можна ще сидіти. Підтримую Наю шезлонг не для спання, то хіба зручна штука для переноски. Наприклад, мама на кухні, чи на балконі лахи чіпляє, то дитину з собою бере. Якщо вже розраховувати, щоб дитина в чомусь спала, то на мою думку краще вже автокрісло. Хоча мені такий би варіант не підійшов, Оленка з народження і досі спить на животі
Відповідь: Дитяче ліжко Наш синочок з 3 місяців спить усю ніч без пробуджень на годування, відповідно з цього часу постійно спить у ліжечку, там і бавитися любить. В нас звичайне дерев'яне ліжечко з шарнірами і з шухлядою знизу, яка є досить корисною.
Відповідь: Дитяче ліжко Нам дитяче ліжечко пригодилось до 7 місяців. Потім малеча почала спати зі мною на великому ліжку, а татка ми переселили на диван. Ліжечко вже 3 місяці стоїть без діла) Деколи використовується як манеж
Відповідь: Дитяче ліжко Моя доця спала в ліжечку десь до 3 місяців, але спала до години 2, 3 інколи 4, а потім будилась їсти, і потім вже досипала нічку коло мене, коло циці. А зараз наотрез відмовилась від ліжка, навіть коли вона засне і я її якось тихенько туди кладу, то буквально за пару хвилин прокидаєть і в такий крик, тому зараз спить з нами всю ніч. І це не є дуже зручно, бо спимо ми з чоловіком з постійним контролем в голові і в рухах, ну але головне що між нами спить наша каралевна)))
Відповідь: Дитяче ліжко Дівчата, підкажіть де у Львові можна подивитись вживу на таке ліжечко http://babypro.com.ua/product_info.php?products_id=104037
Відповідь: Дитяче ліжко Щось схоже я бачила в Антошці в центрі. А мені підкажіть, будь ласка, де є гарні біленькі недорогі ліжечка?
Відповідь: Дитяче ліжко купили ліжечко-манеж від Geoby, поки що толку ніякого, Веронічка "ручна" дівчинка, спить з нами, в ліжечко кладу її, коли ідемо бавитись побрякушками кілька раз на день, і то не довше 15 хв.
Відповідь: Дитяче ліжко Я знову роздумую стосовно, двохповерхового ліжка для малих. бо немає як поставити в кімнаті 2 ліжка. правда хвилююся щоб не падали з другого поверху. і вночі як щось треба зорієнтувалися що то високо. Розкажіть хто має так ліжко, як воно в експлуатації . І от ще думаю чи то дерев"яне купувати чи з дсп зробити зі сходинками-шуфлядками. порадьте зі свого досвіду що краще. дякую
Відповідь: Дитяче ліжко Ми купили просте, дерев"яне. Хоч з шухлядами-сходинками мені дуже подобається. Але по-перше, воно займає більше місця, а по-друге, знаючи моїх дітей, вони б взад-вперед лазили, і точно хтось би впав. Ну і з дерева мені міцніше виглядає Вже, певно, півроку маємо таке ліжко, то ніхто не падав - ні з першого, ні з другого поверху. Одним словом я задоволена
Відповідь: Дитяче ліжко У нас теж деревяне , йому вже 2 роки, задоволена я і діти. Дуже переживала щоб малий звідти не падав...але він спав і так спокійно, не крутився сильно і не вставав вночі часто, тому переселення його на другий поверх пройшло на ура.
Відповідь: Дитяче ліжко Ну це не зовсім ліжко, там навіть матраца нема. Як варіант для подорожей чи в бабусі в дома поставити, то може бути.