Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

ну й що, якщо і все почнеться після, то ж нормально. терміни ж дозволяють :)
    ну й що, що велика і кругла :)
    ну й що, що буде вважати. значить треба брати ініціативу на себе :)

ну і мій желізний аргумент: сперма сприятливо впливає на еластичність шийки матки. ну і плюс супермеганеобхідні позитивні емоції

2. Knjagna

Knjagna New Member

Дівчатка, підкажіть будь-ласка чи вже обговорювали списки які потрібні в ПБ? В інеті багато чого пишуть, а на форумі, щось я не можу так швидко привикнути, де і що тут шукати. Дякую...

3. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

тут подивіться. http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=104165&page=90 в першому дописі є декілька варіантів списків ну і по ходу перечитайте

4. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Ви молодці дівчатка, що так все робите, прибираєте, прасуєте....а я байдикую. Та погода спонукає мене лише гуляти тричі на день з дитинкою і їсти, їсти і ще раз їсти. Так не хочеться нічого робити, де ж той період гніздування?
    Щодо дзвінків, то в минулу вагітність пам'ятаю як то виводило, тому можу лише поспівчувати. Чого ті родичі в невідповідний момент стають такі надокучливі????

5. La esposa

La esposa Moderator

Дівчатка, веду пряму трансляцію з ПБ))) хто може, помоліться за мене! Дякую!

6. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

реальніше розраховувати на їхній здоровий пофігізм. я ставала на облік в 28 тижнів і в 34. Ставились як до божевільної, але реально захарили за 2 обліки рази з 2.

7. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

у мене з першою В той період так і не настав))) А зараз, з потеплінням і гарним сонечком наякраз азарт до куховарства-прибирання прокинувся)

8. napoleona

napoleona Well-Known Member

ну що там La esposa не давалася чути?

9. Latte

Latte New Member

Дівчатка щось не знала куди написати,тому поки пишу сюди (а ви мене направите). Хотіла запитати чи обов"язково друга дитина народжується більша, ніж перша. В кого як було? буду дуже вдячна за відповіді. А то мені в ЖК вже присідають на вуха...

10. Raven

Raven Мама малятка

ні, в сестри дві однакові дівчинки

11. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

в мене майже на кільо менша :)

12. cjomcjomka

не обовязково. В нашому під'їзді жіночка має трьох - то двоє однакової ваги народились, а третя менша.
    в чоловікової сестри син 4.200, потім донечка 3.600
    ще в однієї знайомої старший син 3.700, другий син 3.500
    в мене друга дитина родилась більшою від першої, а третя - більшою від другої.

у всіх по різному.

13. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

в нас на 100 грам Ярчик більший був. а казали що буде набагато більший)

14. Holly

Holly Moderator

В мене всі діти родились на однаковому терміні. Перша - 3700, друга - 3500, третя - 4450. Хоча за малого казали не більше 3900 буде

15. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Іван 42 тижні-3,100
    Володя 39-40 тижнів- 3,350:girl_bye:

16. cjomcjomka

що там наша Іруся? Давайте ще помолимось за неї і малятко..

17. Amilada

Amilada Well-Known Member

Я здала нині тест на толерантність глюкози. Нормально так з лимончиком мені випилось. Потім правда чекати набридло, хтілось їсти. Попала додому аж о 12, не могла ніяк наїстись, поспала й відчуття голоду минулось. Може й не здавала би його, та чогось в сечі знов глюкозу найшли.

На рахунок пізнього ставання на облік- все залежить від вашого лікаря, наскільки принципові для них аналізи. Мені якось не напряжно то здавати, хожу в ЖК раз на місяць. Пару раз домовилась за мене медсестра лікарки не в час прийомуі аналіза у мене їх взяти. Зато нині в черзі зустріла дівчинку, котра на обліку в бабки, яка мене порадувала на НР, топто у якої б мала я стояти аби не "посиденьки". То жалілась шо в шоці від кількості аналізів, 100 раз перездай, ще в різні дні, ще й та до толку нічого не пояснює. Дякую посиденькам, що позбавили мене того лиха!

18. smilee

smilee New Member

Ура - uliana народила сьогодні козачка :girl_claping: малючок 3800 кг, ріст 55 см !
    Вітаю мамусю!!!

19. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

а що Іруся вже родить?

20. sofka08

sofka08 kasperjonoks

вже народила :girl_wink:її вже вітають у сусідній гілочці!)

Статус теми:
Закрита.