Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Maksli

Maksli Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (11)

дівчатка, ви можете не відчувати рухів дитинки вночі через хороший сон, через те думаєте, що дитинка всю ніч спить. я теж так думала до певного часу, поки мені чоловік не сказав, що вночі в мене в животі дискотека, і як я можу в такі моменти спати?
    а я сплю і не чую, що воно собі там ковиркається і товчеться :connie_pull-pigtail

2. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Ех. .. мені ще чекати й чекати, а так вже теж хочеться маляти відчувати

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

звичайно, просто зарза часто просинаюся вночі, то тиша і спокій, ну і зранку як встаю, то все тихо, аж поки не йду їсти

та то ніколи не відомо, я вже на 17ому тижні почула легенькі дотики. Але й навіть якщо че прийдеться почекати, то нічого, час так швидко минає, аж навіть страшно

4. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Те саме хотіла написати. Я також почула на 17-му тижні добре відчутні рухи, чоловік прикладав руку до живота і також відчував ті випинання. За кілька днів до того відчувала щось незрозуміле, чи то шлунок, чи то хтось булькає :)
    Колись я читала, що худі дівчата швидше відчувають рухи, а повніші - пізініше. Хоч я розумію, що то більше байка, ніж правда, все індивідуально.

5. Vittoriya

та може і не байка, менший шар жиру на животі, от і все.

Пішла я в аптеку по глюкозу, там була лише 50г, я взяла, а тепер думаю, чи то плюнути і так і випити таку, чи таки ще пошукати 75 г, бо лікар саме так написав в скеруванні :girl_in_dreams:

6. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

враховуючи локалізацію хоріону на передій стінці - ждать мені ще, та й ждать....
    То я так заключення УЗД вивчала - з листочком і ноутом на колінах, то тепер мудра :connie_pull-pigtail

7. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Ну я при зрості 167, маю 48 кг, то рухи почула в 20-21 тиждень

8. Vittoriya

Ну так, може бути пізніше

9. Katrine

Katrine Member

я теж чекаю вже рухів малюка з нетерпінням, але нам ще треба трохи підрости :).

до речі, в нас з Маркіянком було дуже цікаво, бо який "режим" малюк мав в пузику, так було і після народження, співпадали години активності і відпочинку. можливо просто так вийшло, але ми відчули сповна те, що дитина, як і мама з татом, сова :)

10. Ольоля

Ольоля Мамуся Дарусі)

А у мене зараз так ноги крутять, шо то жах. Вночі ще додаються до компанії тазові кості. Питала лікаря, каже шо то норма...То справді нормально таке? Бо враження , що відпочиваю вдень, а вночі організм виснажується лиш....

11. Gajka

Gajka Well-Known Member

Я мала такий період, що кожної ночі, як 23.00 починалося, так до 1.00-2.00 ходила по хаті, крутилася, спати не могла ніяк. І то лише одна нога, ступня.
    Зараз рідше уже.

12. GIS

GIS Well-Known Member

А я вже незнаю щоз тими набряками робити( Ніц не помагає, або малопомічне(
    Всю ніч руки як колоди і терпнуть і аж болять... зранку до обіду +/- проходять, але пальці все одно трохи терпнуть. А з обіду і до вечора ноги набрякають, аж болять (
    Тиск в нормі... Канефрон+нирковий чай+колінно ліктьова ненадовго помагає...
    Вихід-народжувати?)))

13. Gajka

Gajka Well-Known Member

Аналогічно.
    Спершу терпли мізинці, потім долоні, тепер до локтей дві руки. Починаю серед ночі стискати-розтискати кулаки, щоб хоч трохи руки відчути.

Здається, то всі +вагітності мусимо відчути.
    Всі аналізи в нормі, то не парюся, недовго ще.

14. Maksli

Maksli Well-Known Member

а в мене інша проблема. вже кілька ночей встаю по три рази в туалет. так мене то дратує, що не можу,:girl_mad: звечора вже навіть стараюсь не пити багато і все одно. до того часу такого не було, могла раз встати, але і то рідко, а тепер :girl_cray:

в мене один раз, поки що, була проблемка з набряканням, правда ноги мені набрякли, а не руки, і так гуділи, що не знала де їх подіти. вдень перед тим добряче находилась, та й потім мучилась пів ночі, поки не додумалась, щось під ноги покласти, щоб їх повище задерти, так і спала до ранку. на ранок вже було краще.

15. loginka

loginka Member

і я. А опісля влягтися не можу 30-40 хв.- на бік лягати животик дуже тягне вже, а як підкладу подушку, то малеча зразу копається там збоку. Сплю на боці під кутом - то й сном важко назвати.

Вчора думала , що вже почалося - аж спазми в ліву ногу віддавали, але потім минуло і заснула. отаке во...

16. GIS

GIS Well-Known Member

та то норма ) добре, шо нирки файно працюють ! )))
    я з 20 тижня десь по 4 рази за ніч встаю, а от коли набряки то не так хочеться в талет... а краще б вставала )))

• мімімі мімімі x 1
  17. Orman

Orman Модератор-бомба

по три? - щасливиця!

18. Maksli

Maksli Well-Known Member

можливо, але як порівняти з тим що ще кілька днів назад, ночей точніше, такого не було, то не дуже воно мені подобається. :girl_sad: і звикати до того зовсім не хочеться...

19. GIS

GIS Well-Known Member

повірте, краще по пару раз вставати, аніж немогти заснути, ходити і т.д., бо все болить, терпне і напухше, як в того чувачка, що рекламує шини)

20. Gajka

Gajka Well-Known Member

То певно термін такий. Я теж по 3-4 рази вставала за ніч, перестала вже після обіду пити майже і все-одно вставала. Тепер вже можу 1 раз встати або і ні разу. Зате, коли б не встала, 3 чи 6 вже не засну до ранку, нічого не турбує, але просто нема сну.

Я ще до декрету, на роботі якось весь день і вдома до вечора щось робила та й жара була, то мала таке, що ноги спухли. Поклала вночі на подушку і до ранку зійшло. Рідко повторювалося, хіба дуже жара була і, зауважила, що мені краще в вєтнамках, бо у балетках дуже відчувалося то.

Статус теми:
Закрита.