Для майбутніх мам (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 17 Вересень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Відповідь: Для майбутніх мам (4)

Чим ви рятуєтеся? Пийте перед сном стакан теплого молока.

2. sofka08

sofka08 kasperjonoks

ну чесно казати-нічим,раз чи два випила соди,але то не надовго помогло,ше й шкідливо для організму....тому.....терплю...хоча в неті написано кучу способів....може сьогодні руки дойдуть хоть щось собі спробую зробити..типу соку з моркви і т д....
    молоко по своїй суті можу пити тіки у холодному стані,від теплого завжди тошнило...
    а тепер і холодного неможу((((горло болить....
    а хто зна як на Мечнікова????

3. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

як мені пояснили вже "опісля", що якщо вагітність протікає добре, в анамнезі нема ніяких підозрілих моментів, то за їхнім протоколом вони не роблять рекомендацію здавати ТОРЧ-і.

4. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Мене від печії рятує тільки Поляна Квасова чи Лужанська. Завжди мені ті води противними були, але тепер як припирає то дуже навіть непогані.

5. sofka08

sofka08 kasperjonoks

і мені чоловік каже що допоможе, а я як згадаю яка вона солена і недобра...бррр

6. Іриска

Іриска Well-Known Member

то питайте у Фіяни, вона з чоловіком народжувала))))

7. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Я теж так спочатку думала, але коли мене почала мучити печія і то так, що дихання перехоплює і вся грудна клітка болить, то Поляна стала досить таки нормальною водичкою. Стаканчик випиваєш (не смакуючи) і через хвилин 15 зовсім інша людина.

8. puwechka

puwechka New Member

Привіт. Щойно з Мечнікова, знайомилась з лікарем. про карантин він каже, що по телевізору говорять, а до них ніякі накази ще не прийшли, тому тим не перейматись, каже чоловіка з собою брати обов"язково, якщо той хоче, а там по ходу розберемся. Сьогодні принаймні я була свідком як вибіг тато в бахілах, однор.халаті і шапочці розказувати рідним, що дружина народила, отже партнерські пологи там досі тривають.

9. AnaaasKooOsi

AnaaasKooOsi New Member

На Батальній також без змін, принаймі сьогодні і роди партрерські приймали, обмежень по відвідуванні небуло, але кажуть що все можливо.

мене не те що не рятує, а навпаки від водички, молока теплого починається :)
    Мені допомагає гарбузове насіння і ще морозиво :)))

10. Птася

Птася Well-Known Member

Джамбула закрили на карантин, поки не буде партнерських пологів

11. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ого... хм... що ж то робити

12. Margot

Margot Well-Known Member

дівчата, цікавить таке, може хтось щось чув щодо того: проводжу багато часу за компютером на роботі - десь 4 години, дома теж ноутбук на колінах.Це якось негативно впливає на лялю, ще й таку маленьку?

13. DILEMMA

DILEMMA New Member

Стверджувати не буду,але чула,що від компютера може старіти плацента...

14. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Ну колись випромінювання старих моніторів вважалося дуже шкідливим, навіть для невагітних, тому категорично заборонялося вагітним проводити багато часу біля техніки, тепер сучасні комп"ютери набагато безпечніші і для очей і для здоров"я. Правда, ноут на коліна, я б всеодно не ставила, то явно недобре, краще за столиком, або на спецпідставці

15. olya_d

olya_d Well-Known Member

Вночі мою двоюрідна сестра народила синочка, зараз вона в Одесі - то сказала, що три дні мала перейми, досить сильні, а матка майже не відкривалась. Потім таки "шось вкололи", і після того майже нічого не пам"ятає, порізали її зверху донизу, тепер ледь ходить і ледь говорить, настільки обезсилена. І що найгірше, нікого з рідних біля неї нема, тільки завтра її мама туди поїде.

16. cjomcjomka

в точності так, як моя мама народила мене... А бабуся первістка взагалі 4 доби народжувала... і то 7-місячного!

17. Logos

Logos Member

Дівчатка ми вже дома народились 18 грудня 14.45 дівчинка 3600 і 53 см., всім дякую за молитви і підтримку. Я щаслива матуся і неуявляю тепер свого життя без того маленького чуда і чого вам всім пузатікам бажаю:girl_in_love:

18. cjomcjomka

вітаю, вітаю, вітаю!!!

19. Naturals

Naturals Well-Known Member

Ооо вітаю з народженням донечки. Бажаю вам спокійних ночей і бааагато молочка.
    А ми ще вдома все ніяк не хочемо по являтися на цей світ, видно в маминому животику їй краще.

20. Asal

Asal New Member

вітаю!!!!!!!!!здоров"я Вам і дитинці!!!!!!!!!!!:girl_wink::girl_wink::girl_wink::girl_wink::girl_wink::girl_wink::girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel:

Статус теми:
Закрита.