Для майбутніх мам (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 17 Вересень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Відповідь: Для майбутніх мам (4)

Дівчата, вся та прогнозована вага то фігня повна. Мені на останньому УЗД у 39 тижнів сказали, що вага 3300 і є не туге однократне обвиття, але лікар казала що дитина маленька по її відчуттях. В результаті мала народилась 2750 і обвиття не було.

2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

та йой... дякую за турботу, аж незручно:girl_blush2: Ну так, в цій темі всі після 39 тижнів стають звйоздами" :)
    В мене сьогодні були 3 перейми. Правда-правда. з інтервалом 10-15 хвилин, кожна секунд по 20. потім всьо затихло, але то вже було щось таке... ну, принаймні, передвісник - справжній.

---------- Додано в 19:43 ---------- Попередній допис був написаний в 19:43 ----------

наразі прогноз УЗД і "намацування" Данкова йдуть з різницею майже в 1 кг

3. natorella

natorella Well-Known Member

та навіть не через те)
    ви ше з *нашого* призову)

4. olangel

olangel Well-Known Member

:) і я, і я !!!!)))) в групу підтримки :)

5. Naturals

Naturals Well-Known Member

І ми ще поки повним складом. Після вчорашнього готування до вечері, прибирання хати я думала що вже точно поїду родити, а не тут то било:no:. Ну ніяк ми не хочемо народитися. Сьогодні всім сімейством поїхали в центр гуляти, ось тільки недавно приїхали, такий кілометраж намотали і знов нічого, тільки декілька разів живіт понив і було пару перейм з інтервалом і тишина...

6. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

А хто вам робив це УЗД?

7. Asal

Asal New Member

Дякую дівчатка, позвонила своїй лікарці, вона теж так сказала, мені якраз відмінили дуфастон тому і виписали магне в6

Я нарешті чітко чую свою лялю :girl_in_love: нижче пупка як Ви і говорили, таке ніжне приємне лоскотання :girl_in_dreams: мої крутяться біля животика, щоб також почути, але їм ще зарано....)))

8. Margot

Margot Well-Known Member

Сьогодні свято,навіть,не пасує так нити,а я така нервова,як біда,навіть,не знаю чого злюсь.Бідний мій чоловік,найбільше получає.Ходила до церкви на Літургію,так зболів поперек,думала не розігнусь.Здавала сечу,щоб переконатись чи з нирками все ок.Аналіз добрий.Вже трохи їм, але дуже перебірливо.Моя ляля не хоче ні цукерків,мяска,рибки,ні різної хімії,типу чіпси,майонез і.т.д.,а свіженької кашки,супчику.Важко з такими забаганками вгодити їй на свята!

9. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Христос рождається!
    В мене теж настрій якийсь паскудний на свята, ще й знов нудить періодично. Така нервова стала, що просто жах! Нервуюся за такі речі, які раніше просто пропускала мимо вух і не звертала уваги.. Ще й сесія на носі. Добре, що хоч передостання.
    Ще помітила, що мене сьогодні животик часто поколює. Раніше теж таке було, але на менших термінах. А я ще на днях сильно перенервувалася. То нічого страшного?

10. Margot

Margot Well-Known Member

о,як я Вас розумію!:girl_yes2:

11. Gabi

Gabi Dum spiro spero

12. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

яке це має значення? УЗД на 39 тижні чи на 40 чи на 41 може прогнозувати яку захочете вагу. Але, УЗД не є показником для визначення попередньої приблизної ваги плоду.
    Слічна хороший УЗДіагност, визначення прогнозованої ваги - це не критерій її компетентності, як ї будь-якого іншого лікаря УЗД.
    Обвиття могло бути, але дитина потім повернулась.

13. olya_d

olya_d Well-Known Member

Дівчата, є запитаннячко: як виглядає пробка? Чи це може бути невеликий згусточок на вигляд і колір як холодець? А то в мене сьогодні зранку щось таке було. Вибачте за деталі :girl_blush2: Просто настільки в мене вагітності відрізняються одна від одної, що часто не розумію, що зі мною відбувається.

14. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

мені на останньому УЗД казали буде десь ну максимум 3700, обвиття не бачили. Лікар перед пологами намацав теж десь на таку вагу, а родився на 42 тижні з вагою 4050 і двойним обвиттям ...

15. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Так, це і є корок:)

16. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Доброго ранку, смачного сніданку! :)
    а то знову я...
    заварила останню порцію листя з малини.
    колготи для вагітних і джинси зносила так, що вони тепер наче в бомжа позичені.
    Дмитриковий нежить вилікувала.
    І ще і впав білий сніг :)
    Може, то вже скоро... :) :) :)
    а чоловік каже: в будь-якому разі, скоро. Ну тижні 2-3:girl_devil:
    ну, а з іншого боку, на все воля Божа. Вчора-сьогодні просто фізично дуже важко стало: між ніг все розболілось, і в туалет по крапельці бігаю що 5-10 хвилин.

---------- Додано в 10:24 ---------- Попередній допис був написаний в 09:51 ----------

саме так і виглядає :)

17. Натуля

Натуля Well-Known Member

А я сьогодні здала аналізи переддекретні і лікарів обійшла. Як то добре після свят по лікарях ходити - ніде черг немає, всюди пусто:girl_tender:. За годину справилася зі всім. Вчора малявка так крутнулася в пузі, що я аж підскочила, а сьогодні лікар знайшов серцебиття в районі пупка. Цікаво, малюк поперек влігся чи що?

18. Женічка

Женічка Well-Known Member

ну фсьо, по гостях і по святах :)
    правда, залишилось на січень ще одне найбільше.
    не знаю чому,але чомусь на сам Святвечір я перестала рвати ночами, так досі і не рву, їм хоть цілу ніч, - і нічого мене не мучить. живіт опустився 3 січня, так само з того ж 3 січня ночами регулярно підниває животик.
    вдома ціла купа купезна прасування, нема бажання за неї братись.
    з завтрішнього дня починаються будні.
    Настя з Романом ще сплять, нов коментс, от як бідолашних гості вимучили :)
    почали набрякати не тільки ноги, а й руки :girl_devil: 15 січня наближається :) от то був би прикол :)
    свекрушка каже, що я собі на день народження подарунок зроблю (20 січня), ой, не хочу. 15 число - вот ето оно :)
    головне, щоб здоровий і пологи легкі.

19. Gabi

Gabi Dum spiro spero

В мене зранку 30-го такий згусточок відійшов, а вночі 31 почались перейми.

20. puwechka

puwechka New Member

Доброго дня,матусі!!!
    щось ні чоловікотерапія, ні гарне наминання салатиків, ні прибирання не допомагає. цієї ночі вже такі болі були, думала ВОНО і страх з"явився, що ледь себе взяла в руки, але під ранок все пройшло і чомусь обідно стало, я ж думала що уже побачу свою мацьопу сьогодні.
    зараз чоловік на добу йде на роботу, тож сьогодні пологи відміняються, а то прийдеться самій тьопати в пологовий, ще й мій лікар щось трубки нині не бере.
    після відходження пробки пологи мають бути на протязі 2-х тижнів? бо у мене 30 відійшла, то значить от от???
    а мегадибільне питання - ти ще не народила? мене виводить з себе з пів оборота,домашнім сказала,що буду вічно вагітною їм назло,бо дістали усі.:girl_devil:

Статус теми:
Закрита.