Для майбутніх мам (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 17 Вересень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Відповідь: Для майбутніх мам (4)

усім привіт!
    ну що ж, дівчата, я сьогодні опинилась перед нелегким вибором. Данков ледь не прибив мене за те, що я не лягла в патологію вчора (власне, я ж і сьогодні прийшла на огляд без речей :)) От, власне, те, що вже казали дівчата. "або робиш як я кажу, або не будемо з тобою розмовляти". "ти випробовуєш моє терпіння з 27 грудня, тож можеш вважати, що терпець увірвався". Спочатку взагалі сказав, що вже не буде мати зі мною справи. Потім трохи остиг і сказав, що останній термін госпіталізації - завтра о 10.00.
    Від відчуття, що "мишоловка захлопується", я вкінець обнагліла. питаю його, а що як зі мною розмовлятиме чергова зміна? :) А він абсолютно серйозно сказав те ж саме, що я вчора дізнавалась про Медінститут: чергові зміни всіх ПБ Львова кидатимуться мною, як гарячою картоплею, поки не закинуть на Батальну.
    І це не кажучи про те, що за довбаним "протоколом" в роди після КР не можна пускати з вагою дитини більше 3.400. А в нас очікується дехто більший. І Данков поки що на той "надлишок ваги" нічого не каже. Отже, є вибір: лікар, який не заперечує природних пологів, але до якого треба лягти в патологію. З іншого боку, можна "забити болт" і покластись на долю, але з ризиком "загриміти" на Батальну (що для мене чистий жах).
    Я сплакалась на мокру шмату, поки йшла додому. Але вирішила все ж лягти. Обстежитись я не проти, особливо зважаючи на старющу кальциновану плаценту (за останнім УЗД). Ну і щодо ваги - хай краще Данков визначає. Не вірю я в ті 4 кг, ну де вони там можуть бути? А "крупний плід" і варикоз промежини - то вже покази на КР для будь-якого іншого лікаря. Блін.
    Оперувати мене без моєї згоди він не буде, реальною мукою буде лише розлука з Дмитриком. Але буду дуже сподіватись, що та розлука не надовго. "Планова операція КР", на яку мене скеровували з ЖК, мала бути 27 грудня. Якби прооперували тоді, я була б вже вдома і термін моєї відсутності не перевищив би 5-7 днів. Але ж я, зараза, відмовилась. Ну що ж, маєш, цьоцю. Здаватись зараз не збираюсь. Якщо всі аналізи будуть добрі, до повних 42 тижнів навіть розмов про плановий КР слухати не буду.
    Треба вміти триматись і тоді, коли не все іде за планом...

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну значить в Данкова також можна випробовувати терпіння, це вже добре :)
    Бо я вже перечитую відгуки про лікарів шукаючи альтернативу аналогічну Данкову....
    cjomcjomka, у вас все буде добре, тримайтесь :)

3. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Цьомцьомка,все що робиться,робиться на краще....
    побачите,Ви як тільки ляжете в лікарню,за пару днів народите,і то самі,без всяких КР, і не буде ніяких довгих розлук з вашою малечею....
    Ви так гарно тримались і тримаєтесь зараз,цілий форум посиденьок за Вас вболіває,НЕ МАЄТЕ ПРАВА опускати руки і носа.....
    як то кажуть з песней в бой...налаштовуйтесь на природні пологи....і воно так обовязково станеться...

4. puwechka

puwechka New Member

Тримайтесь!!!Ми всі триматимемо за Вас кулачки!!!Думаю Ви в надійних руках, тепер головне зберегти позитивний, бойовий настрій!!! Усе буде добре!!! Всі посиденьки в це вірять.

5. cjomcjomka

так і роблю. Ще купа роботи в хаті, є над чим піднапрягтись... але на то вже не дуже розраховую, якщо чесно (як на спосіб стимуляції).
    тут же і ще є дурні спокуси. Наприклад, хтось чув про касторку? Я регулярно читала форум російських дівчаток, в яких термін на січень. То бідолахи в 39 тижнів місця собі не знаходили, бо "переношують". І багато хто ту касторку таки пив, з різним успіхом.
    Але "это же не наш метод". Я і лікарям не дам силою витягати Сергійчика, і сама "витрушувати" його не буду. Якщо при моєму способі життя, при всіх тих випитих малинових листочках і літрі олії він все ж сидить, значить просто ще не час. І буду я чекати, як би морально важко не було в лікарні.

---------- Додано в 15:39 ---------- Попередній допис був написаний в 15:37 ----------

дуже, дуже дякую всім.

6. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Ви все прекрасно самі розумієте....)))
    лікарня,це завжди неприємно,але якщо вона Вам забезепечить разом із лікарем природні пологи без КР,думаю дело вартує тих зусиль і страждань....

7. cjomcjomka

от власне. Слава Богу, що вдалося уникнути госпіталізації "за протоколом" - у 38 тижнів. А то валялась би вже 15 днів і всьо дарма.
    Слава Богу, Дмитрик здоровий. Неймовірно тяжко його залишати, але сподіваюсь, скоро мене трохи відволіче від суму другий синочок :)
    піду складати речі і дивитись, що ще доприбирати треба. Хлопці на час моєї відсутності переїдуть до батьків. І правильно, хай їм там срач влаштовують, а ми після виписки у блискучу квартиру повернемось :)

8. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

спробуйте морально відпустити Дмитрика! Можливо, молодшеньке тому і не народжуеться, бо ви боїтеся залишити старшого.Він вже не малесенький, за ті дні, що вас не буде ще подорослішає і посамостійнішае. Деколи розлука йде на користь. А потім ви все надолужите з ним)

так, вона стимулює пологи. Пошукайте в неті книгу Светлани Бондарь "рождение в пространстве любви" - там є деякі способи природньої стимуляції пологів.

9. cjomcjomka

переглядала :)

але тільки якщо шийка готова. Я таким, нажаль, похвалитись не можу. Для мене касторка=майже одразу операційний стіл.

---------- Додано в 16:22 ---------- Попередній допис був написаний в 16:20 ----------

дуже дякую за мудру пораду. Постараюсь

10. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

лікар дивився вас сьогодні?

11. cjomcjomka

тиждень тому. Було глухо. Ні відкриття, ні згладження, ні найменшого розмякшення.
    Але в мене нема жодних передвісників. І на початку перших пологів у 42 тижні теж шийка була тверда. Згладжуватись стала лише через 15 годин регулярних перейм.

12. Delfy

Delfy Well-Known Member

слухайте, а тойво.. не помага?

13. cjomcjomka

тойво не помага. Навіть при такому регулярному тойвоканні :girl_crazy:

14. olangel

olangel Well-Known Member

Ну так це не обов'язково.... Без передвіснків одразу пологи!)))
    Тримайся!!!! Лягай в патологію, а звідтам швиденько в родзал щоб пошвидше нас потішити Сергійчиком!!!!!

15. cjomcjomka

це цілком співпадає з моїми планами :) дякую!!

16. olya_d

olya_d Well-Known Member

перший раз, коли в мене відійшли ввечері води, я знаєте що зробила? Не боялася, ну трішки може була щасливо збуджена, а лягла спати - вирішила сил набратися. Так що не бійтеся, а відпочивайте

17. Женічка

Женічка Well-Known Member

цьомцьомка, і у мене першого разу ніяких предвісників не було, так що це ще далеко не показник.
    а може молодшенький просто стурбований вашим психологічним станом і саме тому не хоче ще виходити, бо "тут" неспокійно. заспокойтесь, розслабтесь, випийте чогось заспокійливого, теплого, приємного, і гарно виспіться.
    у мене на початку вагітності були страшні нерви. і Сашка заліз під самі ребра, хоча місця було предостаточно на той момент для "плавання". мені УЗД-истка сказала, що я мусіла чимось налякатись чи перехвилюватись, тому маля так в кутик і забилось і сидить там, мов мишка. і Ваш Сергійчик відчуває, шо шота не так, шо мама хвилюється, плаче, тому й боїться виходити, думає, що в животику залишатись безпечніше.
    якщо чесно, я така була впевнена, що цієї ночі народите, думала, що саме тому вас так довго ті не було.
    ну нічо, раз не цієї, то наступної народите, я триматиму кулачки.

18. cjomcjomka

нє, мама вже не плаче. Мама вже збирає себе докупи, і вимальовує "стратегію № ..."
    Стан офігіння вже минув. я не сама в цьому світі, от зараз про всіх своїх хлопців подбаю - і на пару днів на відпочинок

19. olya_d

olya_d Well-Known Member

ох, Цьомцьомко, тримайтеся! Надовго не затримуйтесь там, чекаємо вас всі вже зі синочком, щасливою мамусею!

20. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Писала вам про любисток
    тепер те, що в неті
    тут
    напевне обійдусь коньяком :):):)

Статус теми:
Закрита.