Для майбутніх мам (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 17 Вересень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (4)

Ого! Ну нічого собі розцінки:girl_mad: Я дала медсестрі коробку цукерок, то вона ще й відмовлялася брати. А непотрібних фото-відео ніхто навіть не пропонує...

2. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

а я не розумію, чого так багато шуму навколо тої виписної кімнати. на мечнікова я сама вдягнула дитину, сама також її знесла. хоча медсестра йшла біля мене, у виписній кімнаті підписала їхні папірячки, відразу сказала, що ми без церемоніалу обійдемось, попрощалась і вийшли з чоловіком нормально, без всяких приколів. ніхто нічого не заставляв, не вимагав, насильно не фотографував. то що той персонал там з мухами в носі, то їхні проблеми, я на то зовсім не зважала.

єдине, що мене в той день нервувало, що треба було чекати ту медсестру, щоб вона всі довідки принесла, а вона тими виписками зайнята була. то я в палаті, а чоловік під дверима пологового чекали десь від 1 до 2.30.

3. Відповідь: Для майбутніх мам (4)

А ми минулого разу замовляли це відео в виписній кімнаті і цього разу , думаю, теж будем. Зараз дуже цікаво його переглянути.

---------- Додано в 09:08 ---------- Попередній допис був написаний в 08:52 ----------

, а як там ситуація з партнерськими пологами, що Данков каже? Раніше казав, що до кінця січня точно карантин, а в лютому...

4. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Дівчатка, наша Софійка народила хлопчика, 3 кг, по Апгар 9
    Вітаємо молоду матусю :connie::connie::connie:
    Бажаю Добра, Здоров'я, смачнючого молочка та спокою:connie:
    Щасливих днів материнства :connie::radist: :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

5. Dolche

Dolche Well-Known Member

ой, мабуть там медсестри завжди такі "зайняті". Ми також чекали її біля двох годин, готові, зібрані. А під пологовим чекали батьки і чоловік.

ну у Львові з тим трохи по-іншому, даєш 50 грн. і ніхто не відмовляється. А та пані з виписної ще й питає чи подякували медсестричці.

6. Iwka

Iwka Well-Known Member

Круто!!! Вітаємо молоду мамусю!!!

KOCHAM, ми тут за тебе переживали, а Софка випередила )))

7. innamorata

innamorata Well-Known Member

Вітаю!!!! Здоров"ячка їм обом і багато молочка :girl_in_love:

---------- Додано в 11:47 ---------- Попередній допис був написаний в 11:46 ----------

8. Iwka

Iwka Well-Known Member

оце мене просто вбиває.
    за що платити?
    за те що дитину знесла?
    Чи за те що держава мені дає "купу" грошей на дитину - і їм завидно, відповідно вимагають щоб я ділилась...
    це просто.

Коли одна дуже нахабна медсестра, якій чоловік збирався купити чукуляду (+/-) почала питати чи ми не хочемо їй подякувати - чоловік зупинився, і сказав "дякую"...

9. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Протягом наступного дня підтікання не підтвердилось, адже, якщо б це були води, думаю, вони б і далі підтікали, правда?
    Спілкуємось з мацьопонькою, відпочиваємо, читаємо:haha:
    Тому догладжую, налаштовуюсь на позитив :girl_smile::girl_smile::girl_smile::girl_in_love: :girl_in_love:

10. Oriana

Oriana Well-Known Member

Вітаю Софійку! Здоровячка їй та малятку і смачного молочка!

А, я тут похвалюсь - я вже почала відчувати рухи свого малятка!:girl_in_love: Спочатку сумнівалась, а потім як повторилось, то вже впевненилась:), що це малеча, такі приємні відчуття... Правда, рідні не вірять, кажуть, що то ше рано відчувати, тільки коханий віритьь.

11. innamorata

innamorata Well-Known Member

А ми в суботу були на плановому огляді. Словом так - лікарка подивилася мій пузік і сказала що на 90% впевнена що зможу народити сама - м"язи в дуже хорошому стані,аналізи всі добрі, плюс думає що дитинка не мала б бути дуже велика, cудячи по величині пузіка на даний момент. Сказала що до 3500 можу родити сама. Ну але, звісно, остаточне рішення буде приймати лікар в пологовому. Знов призначила купу аналізів, але то так, зайти в 2 кабінети, здати з вени+палець+сеча, а там вони з тої крові вже всі ті аналізи самі пороблять.

а чого ж не вірять? в нас термін майже однаковий, а ми штовхаємось ще з 12 числа, тобто 15 тижнів з копійками :girl_in_love:

12. Asal

Asal New Member

як же я люблю такі новини :girl_in_love:
    здоров"ячка мамусі і синочку! :girl_yes2:

---------- Додано в 12:17 ---------- Попередній допис був написаний в 12:15 ----------

а я ще раніше почала відчувати лялю, мені і при першій не вірили і зараз кажуть що зарано, але я то чую! і вже можу відрізнити, де бурчання, а де моя ляля булькає :girl_in_dreams:

---------- Додано в 12:18 ---------- Попередній допис був написаний в 12:17 ----------

чекаємо і від Вас радісной звістки :girl_yes2:

13. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

І я нарешті дочекалась булькання своєї лялі))), довольна.....

14. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Урааа! Софійка молодчина, вітаю!

15. Almariel

Almariel Well-Known Member

Вітаю Софійку!
    Вона ж ще вчора ввечері була тут! щасливого материнства і здорової малечі!

16. cjomcjomka

так, я от щойно нагадала собі, що таке води :) Не переплутаєте.
    Ви молодець, дуже правильно і спокійно все сприймаєте

17. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

ми чекаємо 02, 03 лютого :connie::connie:

дякую :girl_smile::girl_smile: :girl_smile:

18. natorella

natorella Well-Known Member

давай на 6 - якраз як саша мій родився)))

19. Люша

Люша Well-Known Member

ой, і Цьомцьомочка і Софійка вже мами - вітаю, вітаю, вітаю :girl_claping::girl_claping::girl_claping: які чудові тут у вас новини.

20. cjomcjomka

дівчата, не знаю куди написати. Відправляють на флюорографію після пологів. Я, канєшн, не хочу. То кажуть, що не дадуть якоїсь там довідки і що гроші від держави не отримаю. Що за дурня? Хто стикався? з Дмитриком нічого подібного не було...

---------- Додано в 13:09 ---------- Попередній допис був написаний в 13:09 ----------

дякую, дякую, дякую!

Статус теми:
Закрита.