Для майбутніх мам (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 17 Вересень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Люша

Люша Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (4)

у мене був в першу вагітність, такий і нижче - нічого мені не помагало ні фрукти-овочі ні залізо в таблетках.

зле було тим, що коли народила впав до 65, було дуже зле - я встати з ліжка не могла - все було чорне перед очима та крутилося, пройшло швидко - після уколу заліза.
    Я не стверджую, що так буде у всіх - все індивідуально, просто для прикладу про себе розповіла.

2. morkvao

morkvao New Member

Бо в ПБ впаде ще більше (бо ж є крововтрата) відповідно крутиться голова нема сили на лиці жовта і т д

3. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а шо беруть аналіз на гемоглобін після пологів?

4. Люша

Люша Well-Known Member

у мене прям в родзалі кров взяли, і поки я там лежала аналіз зробили і укол вкололи. Я не знаю чи вони прям на гемоглобин брали, але виявили саме це

5. Iwka

Iwka Well-Known Member

Певне якась додаткова опція...
    В мене в Медінституті не брали..

6. morkvao

morkvao New Member

Напевно видно по жінці якщо в неї низький гемоглобін. І це небезпечно. Може ще в обмінку дивляться.

7. Натуля

Натуля Well-Known Member

Я після пологів з ліжка встати не могла. Народила в суботу вечором. В неділю зайшла до мене моя акушерка і я їй нажалілась, що не можу встати і аж в понеділок прийшла моя лікарка (ій санітарки ледь не з порога про мене сказали, що жінка з ліжка не встає), і направила зразу до мене лаборантку. Геемоглобін був 68. Хоча до пологів був в нормі, десь 110.

8. morkvao

morkvao New Member

Цього я і боюсь. Бо і зараз не дуже "бодро" себе почуваю.

9. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

У мене сьогодні таке
    Вчора ввечері дивлюсь на погоду - сьогодні похолодання
    Ми спимо з відкритим вікном, ще дощик під ранок падав. Вранці горлишко трішечки "першило"
    думаю, тре тоненькі колготи під лосини вдягнути
    Обід - мені зле і не знаю чому. Хочу пити. Поїла фруктів - легше)
    колготи!
    знала
    "крила виросли" :girl_smile::girl_smile::girl_smile:

10. olangel

olangel Well-Known Member

Ходила до лікаря.Він в мене з пора запитався чи я з речима, чи так...Сказала, що без речей. Пощупав живіт, сказав, що дитинка гарно розташована і до вівторка я вільна. Запиталась,як до вівторка не народжу,то що? Він мені пояснив, що подивимось на скільки ми будем готові на цей час, або радити іншого лікаря з іншого ПБ. Нічого поганого він мені не збирається робити ;)

11. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ок. Бійтеся, якщо вам від того легше буде:)

12. Dolche

Dolche Well-Known Member

мій гемоглобін зазвичай був 130 (до вагітності), під час (в останні місяці) - 81, не відчувала, після пологів впав до 74. Встала і навіть бігала без пробем на наступний день, хоча і після КР. Лікар мені сказав, що не важливо які там цифри - важливо як ти себе почуваєш :)

13. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

В мене вчора були такі брекстони, що аж трохи перелякалась, бо то тривало майже цілий день і під вечір підписилось. А як скінчилось, то почалась біль в правому боці, особливо при майменшому русі :sad: І та біль до тепер є: думаю, що то мале "осідлало" мені чи то печінку чи то щось поруч. Ще є поганий варіант може то апендицит (і що тоді роблять при вагітності), але поки той варіант не розглядаю.

14. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Ви чого??? який апендицит! Температуру поміряти, побачити, що нема, заспокоїтись!!!
    зараз інтенсивно росте дитина, сильно тягнуться звязки, і може бути біль.
    при вагітності - оперують, як і без вагітності. Але Вам то не загрожує :)

15. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Та ніби не хвилююсь сильно. Поки :)
    Ідея з апендицитом виникла, бо люблю зараз на ніч насіння погризти - воно печію гасить, а колись десь якимсь вухом чула про те, що насіння провокує той цілий апендицит - от собі вже і вималювала.

16. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

дива дедукції :) насправді, якщо Ви їсте насіння без лушпайок, то ризик мінімальний. Не переживайте.
    На рахунок брекстонів - вони в мене вже пару днів є, і то дуже відчутні. теж спочатку страшнувато було, бо в першу вагітність нічого подібного не було... а зараз звикла :) Стараюсь поменше піднімати Дмитрика на руки і налаштовуюсь на краще..

17. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

:girl_spruce_up:А що таке брекстони?

---------- Додано в 15:59 ---------- Попередній допис був написаний в 15:53 ----------

Вже погуглила. В мене вчора теж щось таке було. Скорчило - ледве відійшла.

18. olangel

olangel Well-Known Member

а в мене щось ніяких предвісників, крім болі в кістках і низ живота болить...
    Може то почати всякими народними методами користуватись? Я думаю це ліпше ніж лікарські :) Хоча з дитинкою на 1-ше домовлялась :)

19. olya_d

olya_d Well-Known Member

в мене при першій вагітності теж ніяких не було, навіть живіт не нив і тренувальних переймів не було. В кожного по-своєму

20. Artemida

Artemida Well-Known Member

Була сьогодні на Мечнікова у своєї лікарки. Вона мені пообіцяла, що пологовий мають відкрити з 15-го листопада (хоч мені ставлять на 8 число, всеодно чомусь думаю, що раніше 15 не народжу:girl_smile:). Але для підстраховки порадила двох лікарів з Джамбула (на вибір - мужчину або жінку).
    Відносно дитинки, сказала, що все ок, але..... Дитина лежить дуже і дуже низько, що досить рідко буває на такому терміні. Порадила купити бандаж і не знімати:girl_nea:, бо є загроза передчасних пологів. Ну і не носити важкого, в тому числі не піднімати Артема (що практично нереально). Незнаю як воно вийде, але буду берегтися:girl_curtsey:

Статус теми:
Закрита.