Для майбутніх мам (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 17 Вересень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. olangel

olangel Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (4)

Дякую всім!!! Але так хочеться вночі спокійно поспати :)

2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ого, які новини!
    сподіваюсь, синочок Олі-olangel вже народився і все у них добре...
    Мені сьогодні снилось, що мій син народився вдома. Що зима на вулиці, а я його тримаю на руках, і ми разом загорнулись в ковдрочку. Такий приємний і хвилюючий сон...

---------- Додано в 08:51 ---------- Попередній допис був написаний в 08:48 ----------

Так, Венера на Сихові. Аналіз на глюкозу там коштує 40 грн. Оскільки з аналізами в приватних клініках ніколи не стикалась, то не можу сказати, чи то дорожче, чи дешевше. Мені просто було дуже зручно там здати в пятницю, от і розщедрилась. В лабораторії Сінево - 30 грн. Наступного разу зроблю там, напевно, бо 10 грн - то все ж гроші.

3. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

яка нині нічка прикольна)) мені теж снилося, що дитя родилося...тільки у ЛЮШі. що ми забираєм її з виписки, а в неї в візочку там такий чорний і кучерявий малюк:girl_crazy:( хоча вона з чоловіком ж світленькі)

4. cjomcjomka

саме смішне, що такі подробиці... снилось, що у мене були мякі і повільні пологи, і що потуги тривали 2 години, протягом яких я потрошечку тужилась 19 (!:)) разів :):)
    ну я нормальна? І ще снилось, що назвали хлопця Сергієм

хоча, вже знаю, чому так.Вчора поспілкувалась з кумою - лікарем акушером-гінекологом :)
    я - блондинка, чоловік темно-русявий, Дмитро народився чорний і смуглявий :) так що запросто

5. Люша

Люша Well-Known Member

тута я, і ніде не тягне навіть)))
    до речі крім тебе аналогічний сон наснився моєму куму (прийшли до них в гості вина випили та в роддом поїхали) та моїй подрузі - у неї у сні я з новонародженим малим на руках на зустріч випускників прийшла))) І всім сьогодні.
    подивимось-подивимось))) але я вже розумію, що на Мєчнікова не попадаю, завтра піду за консультацією, куди б податись...
    Спочатку психувала, а тепер думаю - чого?? Нехай родиться коли хоче, людина має народжуватись тоді коли суджено, а не тоді коли мама захотіла.

6. Іриска

Іриска Well-Known Member

маю міні вихвалялочку.... чи то може мега ??? прийшли мої аналізи - всі три в нормі... камінь з душі впав.... чесно, аж якось посвітлішало на душі. Маю таке питання - у мене по ранках твердне матка, на день 2-3 рази... то норма чи дзвонити лікарю? минулої вагітності то матка твердла десь з 28 тижня і то надцять разів на день... а тепер на 17 тижні... кажіть як у кого було чи є?

7. uliana

uliana Well-Known Member

І в мене так буває, коли багато ходжу(прибираю, на кухні товчусь). Стараюсь відразу лягти і розслабитись:)

8. tsarivna

tsarivna New Member

і я надіюсь, що ви вже з маленьким комочком щастя біля грудей. :d25:А якщо ще ні, то кажіть мацьопі, що ми всі просимо його вже народитись, бо мамі не дуже хочеться лежати патології:girl_wink:

9. Іриска

Іриска Well-Known Member

а у мене навпаки - поки ходжу/роблю щось, то нічого... а коли лежу таке буває(

10. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

А я, дівчата, на вихідних горіхи збирала, збивала кулькою. Один з горіхів попав мені в око. Що найсмішніше - жіноча інтуіція підказувала "досить", але я ще мусіла два рази поцілити. Пішла до морозилки, доки прикладала заморожений кропчик сміялась і уявляла якою красунею можу бути на пузатій форумівці. Обійшлось.
    Боліло і я розмовляла з дитинкою, що все гаразд, що то лише мені болить і нічого страшного, пройде.

11. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Ого ото круто...... новини....
    olangel надіюсь Ви вже з малятком.....

а я шатенка,чоловік русий.....а дитятко вийде негр(кажу не тре так часто світло було виключати))))):xaxa::xaxa::xaxa:
    ойой....ото у Вас сни дівчата.......мені б від таких снів моторошно ставало))))

ооо :sad::sad::sad: навіщо Ви таке написали...........я як прочитала...відразу бажання зявилось зелену шкарлупку з горіха зняти....і свіжого горішка зїсти....(((розодорили Ви мене....
    а так ше класно..наїшся горішків...а руки такі брудні брудні.......і нічим не відмиваються....:xaxa:

12. cjomcjomka

нє, сон був кльовий. І то дитину теж так чітко бачила - і обличчя, і пушочок на голівці... хочу лялю, ще 3 місяці і зможу поцьомати :)
    знайомо :) я взагалі раз так хотіла того горіха, що, легенько стукнувши його камінчиком, роздирала шкаралупу руками і кілька разів порізалась. І руки в мене були чорні і порізані.

13. llb

llb Member

у мене в одній судина до дитини порушене кровопостачання.
    32 тижні вагітності.
    назначили капельниці з озоном.
    хтось примав такі капельниці ? є якийсь ефект ??????

14. sofka08

sofka08 kasperjonoks

я таке говорила чоловікові вчора.....)))
    а в мене вчора чітко було видно як бебік рухнувся в животику,чоловік аж на ліжку підскочив....і усмішка відразу на всі 32 зуба))) так класно....

15. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Щось зовсім не хочу зараз іти на роботу.
    Відсиділа вже сьогодні 2 години в ЖК. Все звичайно ґуд.
    Але так тепер не хочу нікуди іти. Сподівалась, що людина, яка працюватиме на моєму місці прийде вже від сьогодні й мені відповідно буде знаааачно легше, а вона зателефонувала, що сьогодні ніяк їй не пасує. От тепер сама мушу давати собі раду з закриванням усіляких "хвостів". А їх акурат на цілий робочий тиждень.
    Але ж я вже розлінилась.
    Ну все, одягаю посмішку й випаковуюсь до роботи ;)

16. cjomcjomka

дійсно класно, вітаю! В мене чоловік ще такого не бачив, хоча вже від 22-23 тижнів живіт скаче так. що вже видно. Зате бачить Дмитрик. Дуже тішиться лялею і дуже чекає, я аж дивуюсь, наскільки в нас любов до "пупочка" :)
    та ясно, що вже нікуди не хочеться. Потерпіть ще трооошечки - і будете нарешті в декреті...

як я не хочу на облік... якби хтось знав...

---------- Додано в 14:12 ---------- Попередній допис був написаний в 14:04 ----------

так, від часу Вашого диригентства багато що змінилось.

17. sofka08

sofka08 kasperjonoks

)))Вам залишилось якихось 2 тижні і і все....фрідом......класно..то не так багато чекати ,як здається...повірте вони скоро пролитять.....
    Ви кажете що розлінились.....а що вже про себе казати....я теж на роботу не ночу ходити..а мені до декрету...ще огогогогого........
    а Вашому синочку скільки рочків?
    а чоловікові можете на телефон записати)))(камеру)

18. Artemida

Artemida Well-Known Member

19. sofka08

sofka08 kasperjonoks

ото туплю)))))))))))дякую)так він ше зовсім крихітка....а вже розуміє що в мами в животику росте дитинка....класно)))

---------- Додано в 14:46 ---------- Попередній допис був написаний в 14:42 ----------

нажаль допомогти незможу,з таким не стикалась.....будемо надіятись що дівчата щось розумного підкажуть)))

20. Gabi

Gabi Dum spiro spero

А як визначають порушення кровопостачання? Це видно на звичайному УЗД?

Статус теми:
Закрита.