Для майбутніх мам (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 17 Вересень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Натуля

Натуля Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (4)

А в мене вже пройшов токсикоз. Правда тепер жор напав. Вчора побачила рекламу пельменів то так їх захотіла, що аж шлунок скрутило. Мусів чоловік швиденько в магазин бігти. Треба маму вмовити, щоб наліпила на запас в морозилку, а то самій лінь
    Я своєму теж потроху розказую про лялю в животику. То він перші дні показував, що то в нього в животику є ляля. Так смішно було. Чоловік до малого каже, що ще трошки і вони разом будуть бульки в моєму пузі слухати :girl_wink:.

2. Salamandra

Salamandra Well-Known Member

Хтось вже має якісь новини про olangel? Як там вона? Надіюся вже зустрілася зі своїм малятком...

Маю ще питання, але не знайшла теми де його написати. Тому пишу тут. В якій воді ви плануєте купати малятко? Перевареній чи можна просто з крану? Потрібно кидати якісь трави, типу ромашки, чи це має бути просто чиста вода? Тільки не кидайте в мене тапками за дурні питання, але я справді не знаю....

3. Artemida

Artemida Well-Known Member

В перший місяць рекомендують переварену. Потім вже як хочете. Трави - також за бажанням. Я перших кілька тижнів, точно не скажу, додавала марганцівку (зовсім трішечки), а потім спец. збори для купання (купувала в аптеці).

---------- Додано в 16:42 ---------- Попередній допис був написаний в 16:41 ----------

Так, видно на звичайному УЗД. В заключенні має писати про кровоплин у судинах (порушений\не порушений)

---------- Додано в 16:43 ---------- Попередній допис був написаний в 16:42 ----------

Ну раз не виходить на зв"язок, то певно вже бавиться з малятком:girl_tender:

4. olangel

olangel Well-Known Member

Привіт дівчатка!!!!дякую всім за підтримку, ви сууупер!
    Сьогодні нічку знову промучилась,перейми,що 15-20хв, але на ранок відкриття нема :sad:
    В 10 добровільно лягла під крапельницю(сама вже б точно не змогла,сил не було взагалі :sad: ) а у 12.45 в мене на пузі лежав синуля!!!!!!! 3600 і 54см! :)
    Це було тяжко,але вже в іншій темі!!!
    Всім ще раз дякую!!!!

5. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ну, напевно, перші пару тижнів буду купати в перевареній, хоча тех "їм" інтернет на цю тему: не хочеться варити відра щодня. Думаю, тут найважливіше - проконтролювати ситуацію з пупочком мацьопи: щоб в ПБ не відірвали. Бо як не відірвуть і не буде рани, то це ж зовсім інша справа. А то в нас Дмитрикові відірвали, і, слава Богу, нічого не гноїлось, але ранка була і місяць варили відра.
    Щодо трав - думаю, додавати відвар череди і ромашки, особливо влітку - не пошкодить.
    Єдине, чого б нізащо не додавала у воду (а можуть порадити) - магранцівки. То прямий шлях до пересихання шкіри і подразнень.

---------- Додано в 17:38 ---------- Попередній допис був написаний в 17:37 ----------

Олічка, сонечко, вітаю Вас! Дякую, що відписали, тут всі хвилюються...
    в мене Дмитрик теж 3.600 і 54 см народився :) і майже рівно 3 роки тому :)

---------- Додано в 17:42 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ----------

ми прийшли з УЗД і до вечора Дмитрик періодично світив собі в живіт ліхтариком :)
    а ще годує ляльок грудьми :) так що то всі малюки такі смішні...

6. Nevermind

Nevermind New Member

Ура! :girl_tender: Мої вітання з народженням синочка! :d25:

7. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

Я вас вітаю, хай маленький росте здоровеньким :girl_tender:

8. olya_d

olya_d Well-Known Member

Вітаю!!! Здоров"я мамі і синочку!

9. Іриска

Іриска Well-Known Member

як класно - у нас регулярні поповнення)))))) СМАЧНОЇ ЦИЦІ І СПОКІЙНИХ НІЧОК)))

10. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Приєднуюся до привітань!!! olangel, ростіть здоровенькі на втіху усім!!!

---------- Додано в 18:15 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ----------

Дівчата! Хто наступний??? Признавайтеся!

---------- Додано в 18:18 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ----------

ЛЮША, tsarivna, Artemida... Вже й ми з Цокотушкою скоро...

11. Salamandra

Salamandra Well-Known Member

Супер! Прийміть і мої найщиріші вітання!!!!!!!!!!!!!!! Здоров'я Вам і Вашому малюку
    Може і я...:girl_blush2: В мене по місячних виходить 12.10. А от коли малятко захоче, побачимо

12. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Файно, коли є гарні новини про поповнення!
    А я сьогодні була в лікаря, промалу вже стаю холодна від тутешньої медицини і таке враження, що скоро буду сумувати, що народжуватиму не в Україні :girl_crazy:
    Коротше, місяць тому здавала аналізи, сказали мені, що високий цукор і низький гемоглобін, прописали пити залізо. Сьогодні нарешті вдалось взнати, що то за такі показники страшні в мене були, і виявилось, що цукор в мене взагалі не підвищений (4.1), ще й акушерка дивувалась хто то мені таке сказав (ніби мені нема шо робити і я сама собі придумала чи може я маю записувати прізвища всіх медсестер з якими по телефону говорю). А гемоглобін при нормі 110 в мене 107. А я дурна залізо почала пити. Ну не тьфу на тих "лєкарів"?
    Ще й уявіть, зробили мені зауваження про вагу! Я якось не чекала, що тут теж діять "норми набору". Сказали мені, що я вже набрала 12 кг, і до "норми" мені лишився тілько 1 кг, тому, щоб я була обережною :)
    Коротше, видно недолугі лікарі є по цілому світу і довіряти повіністю нікому з них не можна.

13. cjomcjomka

як я за Вас рада!
    непоганий день :) я народилась в цю дату :)

14. Nevermind

Nevermind New Member

О, в мене теж приблизно таке. Пару місяців тому в мене був гемоглобін 126, потім впав до 108, сказали мені, що треба підвищувати залізом. У результаті у мене зараз гемоглобін - як у чоловіків - 136. :girl_crazy:

15. DesperateHousewife

Дякую! Сама раділа, а чоловік спитав чи я після того, як прийшла з лікарні знищила всі запаси цукерок і варень, які в хаті були :girl_crazy: Ніби я Карсон якійсь :)

16. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

ми купали свою малечу до 8 міс в перевареній воді, та й щей їхали в Моршин набирали їй там воду, мали таку можливість, також кидали трави, чередували з ромашкою та чередою, дуже тряслись над нашою доцею, тепер так з тим я б не бавилась до такого періоду))

17. Logos

Logos Member

, мене не забудьте:)
    Була я нині ЖК хотіли положити в лікарню, бо живіт ниє, але я не далась, бо хочу на форумівку:) Цікаво буде подивитись на пузатиків і особисто познайомитись і набратись позитиву від Наторелли

18. Artemida

Artemida Well-Known Member

Ще Орман забули. Вона зі мною практично на одинаковому терміні.
    В мене по місячних виходить 2 листопада, по УЗД на 8-ме, а я взагалі хочу дочекатись поки Мечнікова відкриють (з 15 листопада:girl_smile:)

19. DesperateHousewife

І я далі в черзі :) В мене по місячних 1 грудня, а по узд 24 листопада. Але я чогось думаю, що це буде ще трохи швидше, бо маю досить короткий цикл.

20. cjomcjomka

аааааа!!!!!!хочу такий рівень цукру і велику шоколадку!!!!!!!!!:girl_cray:

Статус теми:
Закрита.