Для майбутніх мам (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 17 Вересень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Відповідь: Для майбутніх мам (4)

Прийміть найщиріші вітаннячка!Нехай малюк росте здоровенький!!!!

:khomyak::khomyak::khomyak:невже таке роблять в роддомі.....ЖАХ- ЗВІРІ......!!!
    Так я бачу треба складати список "витівок" лікарів і завчати на память!!!!Щоб потім все тримати під контролем!!!!!

---------- Додано в 09:58 ---------- Попередній допис був написаний в 09:55 ----------

Будемо святкувати тут ДН)))))з вітамінними сочками)

---------- Додано в 10:02 ---------- Попередній допис був написаний в 09:58 ----------

як я Вас розумію!Вчора "боролась" з чоловіком силою....хотів забрати в мене шоколадку.....
    Дивимся собі телевізор, а мені в голову думка стріляє-хочу шоколаду,згадую ,що коліжанка принесла...я тихенько в тумбочку рукою полізла,сіла на краю ліжка і тихенько розгортаю....тут чоловік як підскочив....хотів забрати-Ха ,не так то било...)))
    я не далась,втікла в ванну,закрилась ...)))короче дурачимось.....

2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

від чоловіка можна сховатись, а від глюкози в крові - навряд. Ну нічо, для здоровя мацьопи можна і більше себе обмежити.

3. Андріана

Андріана Well-Known Member

Як мене вчора рознервували лікарі і це навіть не стосувалося мене
    Дівчина ,яка зі мною лежала в березні на підтримці, скоро має родити, вчора з нею спілкувалася, (ще давніше вона просила номер Федини, але по терміну не попадає,бо мийка,на жаль), по місячних в неї зараз 38 тиждень , по узд ставлять затримку розвитку плоду на 2 тижні, збирається в Калініна родити на Джамбула, а той :shutup: хоче її швидше ніж треба кесарити, бо 1) мала вага, 2)затримка розвитку,а в неї місячні були нерегулярні і могли раз на 1,5 місяці бути, то нікого не хвилює, це ж йожику ясно, що їй родити на 2-3 тижні пізніше , і нафіга кесарити, хіба то покази, якщо кесарять, то отримають 8місячну дитину і будуть геройструвати рятувати, я просто вбєшенстві!!! :girl_devil:Сьогодні ще щось має їй сказати що робити буде. Радила втікати від нього і звернутися до іншого лікаря, проконсультуватися хоча б. А вона можна сказати що сама, нема кому підтримати, то й вірить тим лікарям, вчора її трохи настроїла, не знаю як буде...

4. cjomcjomka

ооо, я то прочитала і теж аж киплю. Колись думала, що Данков ще "той ліпший з тих гірших", а тепер... "і ти, Брут..."
    В неділю спілкувалась з молодою лікаркою-гінекологом, моєю кумою. То вона і мене одразу налаштувала, що будуть кесарити. Я кажу: ну так абсолютних показів нема, і відмова від КР буде...
    А вона каже, що то нікого не хвилює.
    Як завжди, блін, наші права нікого нафіг не хвилюють!!!! називається, робіть, що хочете.
    Ну нічо-нічо:girl_devil: якщо не захочуть по-хорошому, буде по-поганому. Думають, що тільки вони так вміють...

5. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Дуже гарні новини)))
    Дуже гарні дописи про чоколяду, мацьопку, який світить фонариком свій пузик :girl_smile:
    У мене настрій - сплошний позитифф

Чекаю усіх сьогодні на форумівці о 18:00 :connie_pull-pigtail :girl_curtsey: :girl_dance:

6. Almariel

Almariel Well-Known Member

І я хочу до вас на форумівку - так не вистачає позитиву... Зараз маю стільки проблем дуже нагальних (не пов’язаних з вагітністю) - геть забирають всю силу.

7. tsarivna

tsarivna New Member

Ой ні-ні, я ще хочу з пузіком походити - мені так добре:girl_curtsey: А ПДП на 06.11

8. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

9. cjomcjomka

Дівчаточка, на форумівці буду з вами морально. Не маю з ким лишити хвореньку свою бджілку.... Зрештою ,не востаннє збираємось, і дуже сподіваюсь наступного разу приєднатись :) А там дивишся - і "розроджувальні" форумівки для Tsokotuha-Jupiter-sofka08-olya_d-мене почнуться

10. VERO

VERO Well-Known Member

Не хочу повторюватись, але в мене була ЗРП навіть більше, на 2 тижні. А ще мала вага (1900г в 37 тижнів), невідповідність в розвитку, тобто несиметричні розміри, відносне маловіддя, по доплеру- порушення фітоплацентарного обігу (в одній з 6 судин на пару сотих) 1-го ступеня... Одні діагнози. Стратила купу грошей на повторні УЗД, доплери... Народила сама абсолютно здорову дитину 3500г і 55см. Педіатр був постійно на пологах, бо не знали, чого чекати... По місячних народила в 44 тижні в термін, який ставили по УЗД. Мій лікар з ПБ довго розбирався в термінах і сказав, що термін по місячних беруть до уваги лише в випадку ідеально точного циклу. В інших випадках- термін УЗД. Якщо би мене кесирили в той час, то була б недоношена 8-місячна дитина з малою вагою. А маю здорову доню 9балів по шкалі Апгар. Не дозволюйте їй робити дурниці!!! Мені важко писати, бо доця на руках. Якщо є питання- відповім.

11. cjomcjomka

Вкотре знімаю капелюха перед молодчинкою-мамочкою. Бо зараз я теж сповнена позитиву ,але не знаю, чи впоралась би з такою купою надуманих лікарями проблем. Беремо приклад, дівчата! Все у нас буде чудово!

12. VERO

VERO Well-Known Member

А ще перед мегапозитивним молодчинкою-лікарем, який мене заспокоїв, бо в мене все добре. Пригадую, хтось писав, що дуже авторитетний УЗД-ст казав, що дуже часто є невідповідність саме в 2 тижні. Це норма!!! На моє питання, то коли буду народжувати лікар відповів, коли будуть регулярні перейми або води відійдуть. Який КР????? В менне навіть пологи пройшли швидко і без ускладнень. Лікар казав, що таких як я, треба відразу додому виписувати))) А мала вага, бо не можуть визначити точно, крім того, дитинка ще побуде в животику і набере. Саме з 38тижня дитинка сформована і набирає вагу. Терміново до іншого адекватоного лікаря!!!

Останнє редагування: 4 Жовтень 2011
  13. cjomcjomka

в мене вже почався потихеньку тиск родичів за КР, і я обрала тактику "нестерпної ввічливості" :) на всі сильновумні аргументи відповідаю котримсь з варіантів: "дякую, я дуже поважаю Вашу думку", "якщо сумніватимусь, обовязково звернусь до Вас за порадою", "дякую, що так переживаєте за мене".
    І то все з такою щирою усмішкою..майже свідок Єгови :)

14. Molecule

Molecule New Member

Вітаю!!! Здоров"я мамі і синочку! Спокійних нічок і багато смачного молочка!!!

15. Відповідь: Для майбутніх мам (4)

Нехай втікає подальше від нього. З першою вагітністю лежала в паталогії на Джамбула три тижні, то надивилась на нього, взагалі дивно, що в нього хтось наважується народжувати...

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

не ображайтеся. але про кожного лікаря є позитив і негатив. З моїх знайомих є і ті, хто дуже задоволений Калініним і у кого є певні претензії ( задоволених, правда, більше). Але вибір лікаря- це суто індивідуальна справа. Якби я колись начиталася відгуків про "свою" лікарку- однозначно би не наважилася йти до неї. Але на власному досвіді переконалася, що це- мегапозитивна лікар. Тому категорично радити ( чи ні) не можна.Людина має сама познайомитися і зробити висновки по відчуттях

17. Megan

Megan Well-Known Member

100%. Я задоволена Поврозником. Але відгуки про нього не дуже. Тому треба йти і говорити. Говорити і знайомитись.

18. cjomcjomka

Погоджуюсь. А найкраще - поговорити і познайомитись з кількома лікарями - і обрати.

19. VERO

VERO Well-Known Member

Та ніхто і не стверджує, що Калінін поганий чи некомпетентний лікар. Просто пригадала собі свою ситуацію. Ніхто не збирався мене кесарити. Це дуже важливе рішення. Можливо, найважливіше для мами і дитинки. Тому варто і не з двома, а більше лікарями порадитись. Я б зробила КГТ, доплер. Якщо кровообіг в матці нормальний, вона ще функціонує повноцінно, не відмирає, серцебиття в нормі, то дитинка почувається добре і ще може спокійно жити і рости в животику. Можна зробити повторне УЗД і подивитися, як росте дитинка в динаміці. Розумію, що ці обстеження є не дуже корисними, але краще, як КР без потреби. Для чого її робити свідомо недоношеною ще і з малою вагою? Бо так сказав один лікар? А хто буде "пожинати плоди" такого рішення? Можливо лікар?

20. cjomcjomka

думаю, Ви все ж мали на увазі не матку, а плаценту

Статус теми:
Закрита.