Для майбутніх мам (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 17 Вересень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (4)

Треба одразу лікуватися.
    У мене теж горлишко трішки "шалить" - календула вже допомагає)))
    Це ми просто звикли до тепла, а тут такий холод "внезапно", не адаптувалися

2. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

Аналогічно. Сьогодні їхала з Чорновола аж на Батальну здавати аналіз на генетичні вади. Їду назад, всі сидячі, і я одна стою. В мене животик вже видно, та ще я спеціально одягла обтягуючу футболочку. Хоч би хто вступив..
    А буває як сяду на задні місця, маршрутка так "підстрибує", що бажання сідати пропадає. Тому я тепер стараюсь заходити на передні двері.

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ну, щодо малого - воно зараз не дуже безтурботне, бо Дмитро останнім часом часто хворіє... але коли він здоровий - то життя - чистий кайф. Він же вже дорослий, з такими дітьми фізично легко.
    обалдіти, люди, люди... я от в тему "рагулі" можу написати наш похід з малим в поліклініку в пятницю, але не можу спокійно це згадувати, тому не буду поки нерви не вляжуться. А маршрутки - триндець, от стало холодно, я вдягнула шкіряну куртку "прямого" покрою - і всьо, знов ніхто не поступається :)

4. Almariel

Almariel Well-Known Member

дівчата, а обезболююче у стоматолога можна? чи терпіти?

5. sofka08

sofka08 kasperjonoks

мені стоматолог пояснив ,що то залежить від ситуації...
    але звичайно -краще без тих знеболюючих рідин.....

---------- Додано в 15:55 ---------- Попередній допис був написаний в 15:54 ----------

треба чіпляти собі табличку-ВАГІТНА, і великий смайл)))))

6. tsarivna

tsarivna New Member

Я випросила. Бо не можу ту біль терпіти.
    Але, звичайно, не в першому триместрі.

7. Almariel

ех, ясно, будемо терпіти. (колись могла терпіти, а потім мене "розбалували" і тепер не терплю...)

8. cjomcjomka

та просто цікаво, на якому терміні буде ОДНОЗНАЧНО ПОМІТНО? :)
    а що, треба робити якісь серйозні процедури? Нерви зачіпати? Якщо не болить, може краще пару місяців почекати, тоді можна буде анестезію?

9. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Мені моя стоматолог казала, що якщо немає дуже нагальної потреби, то до тижня 22 краще взагалі ніяких маніпуляцій з зубами не робити.

10. Almariel

ого, дякую. та нічого серйозного: просто випала стара пломба, і лишилась тонесенька і довга дірочка: не болить, просто їжа дуже застряє так, що важко вийняти.
    мабуть, таки почекаю. а то вже навіть записалась на прийом.

11. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Я ще про зубного додам, що найкраще десь з 20 тижня і не затягувати, бо я от ходила минулого тижня, то лікар казала, що трохи пізнувато. І для вагітних використоють ніби якесь спеціальне знеболення.
    Хоча в моїй ситуації явних проблем нема, я ходила більше перевірити, і лікар сказала, що треба зробити рентген, а от зайве випромінення мені ні до чого. Тому сказала вже почекати до пологів.

12. Snigurochka

Snigurochka New Member

ЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙой!!!!!!!!!!!!!!!! Дівчата, це каець :sad: . Сьогодні побачила в себе на грудях розтяжжжжки :sad: :sad: :sad:..... Хто знає, як від них позбутись???????? Якщо в мене срок 2,5 тижні....

13. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Є окрема тема про розтяжки при вагітності. Почитайте :)

14. Натуля

Натуля Well-Known Member

Ніколи не буде помітно. Я от згадала випадок, коли перший раз була на 5-6-му міс вагітності, поверталась з роботи в маршрутці і зайшла дамочка з великим пузом, значно більшим за моє. Ну то ніхто крім мене місце їй не уступив. То просто в нас така культура.

15. cjomcjomka

і найскладніше в тому - самій не перестати бути ввічливою і поводитись пристойно навіть тоді, коли всі навколо чисто рохкають...

16. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Чесно, мене дуже дивує, чому вагітні так вперто та наполегливо нервуються через такі, нажаль, типові явища. Ніколи не треба переставати бути ввічливою та пристойно поводитись.
    Вчора 6 разів скористалась маршруткою. Заходила виключно у непереповнені. Двічі вільних місць небуло й ніхто не спішив звільняти. То ж я гречно попросила уступити мені місце. Уступають, мовчки і завжди коли я прошу. Мене зовсім не напрягає відкрити зайвий раз рота. І мені цілком байдуже, що за 10-20 м можливо хтось почне пробиратись до виходу.
    Був ще вчора один момент. Зайшов старенький дідусь з великою торбою, зміряв мене поглядом, я ж вибачилась і сказала що мені шкода але місця я йому не можу звільнити. Дідусь спокійно покивав головою, а дівчина з довжелезним манікюром, що сиділа поруч ще більше втупилась у вікно. То ж довелось таки її підняти. Ось це мене таки добре зачепило.

17. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Берімо приклад з Цокотушки
    Я вже "готую" привітний та серйозний настрій до розмови, коли потрібно їхати громадським транспортом. Дякуючи Цокотусі.

18. cjomcjomka

тільки за :)

19. Artemida

Artemida Well-Known Member

Була сьогодні у пологовому на Джамбула. Щось моє півгодинне чекання лікарки біля приймального покою нагнало на мене якогось дивного страху)))) Надивилась на жіночок, яких відправляють в родзал і стало якось "мандражно" - а мені то вже зовсім скоро))))) А торба ще не допакована... І взагалі морально ще не підготувалась....

20. cjomcjomka

ого, ну так... як час летить!
    то вам так здається. Ви ж маєте вже досвід, все буде чудово!

щось чи тиск міняється, чи що. Спала б цілий день. Кава з вершками пішла як в суху землю...

Статус теми:
Закрита.