Для майбутніх мам (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 17 Вересень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Андріана

Андріана Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (4)

купила собі олійку від розтяжок, намазюкалася, пахне... живіт випер вже, то вирішила пора перестрахуватися на всяк випадок, минулого разу на такому терміні я ще плоска була.

мій лікар під час схваток годує чорним шоколадом, щоб мати сили

2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Привітика!
    Вчора на форумівці рада була познайомитись хоч із деким з наших вагітненьких дівчаточок. Приємно поспілкувались, але звісно, хотілося б наступного разу побачити більше наших :)
    Сьогодні була в лікаря. Поміряли мене, поважили, таз зміряли - кожен показник розмірів тазу більший, ніж в першу вагітність, що не може не тішити.
    Поставили якусь дрібну анемію - гемоглобін 100. Ну най там, більше ж все рівно нема до чого придертись. "животик ой какой маленький". Нічо-нічо, це ми теж проходили.
    Зате якщо в першу вагітність мене лякали надмірною вагою - то тепер тільки "кушай хорошо и достаточно", від усіх лікарів :) Отак можуть змінити ситуацію якісь пару кг.
    Карточку знов не виписали, бо аналізи ще не всі прийшли. ух... ну і то не страшно, потерплю.

3. Hruska

Hruska Well-Known Member

Здоровенькі були!!! Приймайте мене знову в цю гілку :girl_crazy:

4. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Останнє редагування: 21 Жовтень 2011
  5. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

завжди приємно чути про таку радість! Легкої і приємної Вам вагітності!

6. Hruska

Hruska Well-Known Member

7. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

8. Iwka

Iwka Well-Known Member

та я також не хотіла, але думаю 2,5 роки - якраз то...
    В мене спина не витримала б одночасно обох на руцях носити...

9. Almariel

Almariel Well-Known Member

дівчата, кілька питань:
    1. від чого бувають зелені води? бо свекруха мені вже потрошку наярює, що це від того, що хворів під час вагітності. але як ніяк недопетраю, який тут зв’язок.
    2. порадьте щось від нежиті. одна ніздря вже закладена 4-й день. нічим не можна закапати, бо виливається назад. грію сіллю.

10. Hruska

Hruska Well-Known Member

В мене з сестрою різниця 1,3 роки - ми найкращі друзі, не можу без неї....хочу, щоб і мої малята такі ж дружні були, різниця буде - 1,6. про себе я, якщо чесно, навіть і не думала, дуже вже важко мені було з моєю Катрунькою до півроку, так що поки остаточно не полегшало - треба діяти :)

11. Osya

Osya Active Member

Я у вашому терміні перехворіла застудою9кашель, нежить і температура) проти нежиті капала проталголом,(робиться в аптеках) і Хьюмером промивала ніс, і все пройшло :)

12. Hruska

Hruska Well-Known Member

Я капала соком цибулі...помагало.
    А питання про води взагалі не зрозуміла...хто хворів? у Вас ще малий термін, чого про води питаєтеся? :)

13. Iwka

Iwka Well-Known Member

тепер будемо разом народжувати?
    мені помагає Піносол - на травах, не дуже приємно, але пробиває)

14. Hruska

Hruska Well-Known Member

Ха-ха...тепер я скоріше...в мене 12-13тиждень :)
    І то ще не точно, це тільки по узд....я не памятаю, коли місячні були :) вони в мене лише раз були після народження Катруньки :) може термін більший

15. Almariel

Almariel Well-Known Member

а без рецепту роблять?
    свекруха каже, що хворіти не можна, бо потім будуть зелені води. у мене теж в голові не стиковується: який зв’язок між цим. от і питаю, від чого можуть бути зелені води при пологах?
    я його теж люблю. але закапала лежачи - лежу жду. можу 20 хв пролежати, але коли піднімаюся - то все виливається назад. при чому виливаються саме ліки, бо таке на олію схоже(((

16. Osya

Osya Active Member

так це дитячі каплі, його роблять при тобі бо мають маленький термін зберігання.

17. Iwka

Iwka Well-Known Member

Якщо забита тільки одна ніздря - то мені пере капанням помагало полежати на протилежному боці... воно з часом потроху перетікає в іншу - і тоді бігом закапати обидві!

18. Hruska

Hruska Well-Known Member

О-йой...ну і звязок :) та тут, як я перший раз вагітна була кожна майбутня мама хворіла восени і навіть з ускладненнями і все з водами було ок, Ваша мама просто переживає за Вас та панікує :), дуже схоже на мою маму...Головне - Ви не панікуйте, Ваше маля в безпеці, Ви ж себе бережете і видужаєте скоренько і малятко буде здоровеньке :)

Наскільки я знаю, зелені води при переношенні, такщо викиньте зайві негативні думки з голови :) і маму заспокойте.

19. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Шкода, що свекруха забула сказати, що води оновлюються кожні 3 години, тому....ви самі розумієте:) брєд сивої кобили.

Останнє редагування: 21 Жовтень 2011
  20. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

спробуйте промасажувати з горілкою зверху носика - добре його прогріти таким чином
    але не лягайте, а щоб "вийшло" назовні - багатьом дуже добре допомагає
    багато пийте та вигрівайтесь :girl_smile:

Статус теми:
Закрита.